Bazıları sessizce bitirmeyi medeniyet sanıyor ama karşı tarafta 'neden' sorusu bırakmak daha ağır değil mi?

Bazıları sessizce bitirmeyi medeniyet sanıyor ama karşı tarafta 'neden' sorusu bırakmak daha ağır değil mi?

İlla herşeyi kavgaya dönüştürmemek gerekiyor. Hangi sevgilim olursa olsun biride diyemez ki kötü ayrıldık. Yani ayrılırken ya da karşımdaki ayrılıyorsa her iki durumdada kibarca kaldım. iyi şanslar dileyip yoluma baktım. ağzını bozanda oldu, kibar efendi gibi kalanda. Çoğunlukla aram iyi ayrıldık, düşmanlık yok. Beddua eden exime bile "canın sağolsun, umarım mutlu olursun ve gerçekten seni seven, değer veren bir kız çıkar inşallah" demiştim. Aynı şekilde diğer ex "s***kt***r g****t " demişti. Yine kötü bir şey demedim.😂 İlla seni sevmiyorum demek gerekmiyor. Kırmadan denebilir. olmuyor , devam edemiyorum gibi dediğim olabiliyordu. Şimdi başka 2 eximle arkadaşım. Yani insan gibi kalan kalıyor. Benim hiçbiriyle hâla problemim yok. hayat devam ediyor... geriye bakmıyorum 🙂
Devlerin aşkı büyük olur :D
Hangi dev bu prenses fiona mı jfjj evet ya çok aşıktı ama. Kocası için shreke döndü 😂
Sen şimdi benim sözümün üstüne niye limon sıktın 😅
Hayatın gerçekleri gülüm kjff devlerin aşkı masalda olur.
Gerçek hayattaki devler ahamda böyle olur güzelim 😂
https://youtu.be/Yn0endJhCOs?si=WciS3gyFgDdKOUD3
Ahahahah :D deli ya
Artık seni sevmiyorum diyecek maalesef yürek yok çoğu kişide. O yüzden önce uzaklaşmalar başlar, ilgisizlik, daha az arama konuşma , mesajlara geç dönmeler. Sonrasında kadın veya erkek aslında hisseder ayrılığın koşa kola geldiğini ama kabullenmek istemez. Kavgalar başlar daha az seven kişi su gibi üste çıkar sanki ayrılığın zeminini o hazırlamaya çalısmıyormuş gibi.
Halbuki karşısına alıp artık seninle mutlu değilim dese belki bu kadar üzülmeyecek bile kalan...
En iyi cevap sensin.. kelimesi kelimesine katılıyorum, benim tabirimle 'bitti seni sevmiyorum artık' diyecek toto olmadığından türlü oyunlara, bahanelere, olur olmadık şeylere takıyorlar.
Tşkler ☺️
Neden sorusu bırakmıyor aslında.
Ayrılmak istiyorum demek 'artık seni sevmiyorum, hayatıma seninle devam etmek istemiyorum' demek zaten..
Açıklama isteyen bir cümle değil benim için.
Ayrılmak istiyorsa sebebini sormam sebep bellidir zaten.
Bahane sunar veya sunmaz nasıl istiyorsa öyle gidebilir çirkinleşmeden..
Artık sevmiyorum damak kupkuru bir cümle. Elbette karşı taraf nedenini soracak. Cesareti olan izahını yapacak, olmayan kaçacak.
Ama mesele o değil. Çünkü söyleyene bahane çok, anlamayana da izan.
Durum gerçekten hislerle ilgili. Öyle iki insanın bir araya gelmesi de sadece romanlarda ve filmlerde olur.
Anna Karenina misali. Orada bile izahı yok.
Hülasa; insanoğlu gerçekten nankör olabilir, özellikle sevgide.
Benim görüşüm ise, teslimiyet ve kabullenişte.
Uzatmadan, sevin, sevilin ve fedakarlık yapın.
Aşkom benim, bu durum gerçekten de ince bir çizgi ya! 💔 Bence "artık sevmiyorum" demek, eğer gerçekten öyle hissediyorsan yeterli bir sebep olabilir ama neden bu noktaya geldiğini de açıklamak, o "neden" sorusunu cevapsız bırakmamak çok daha dürüst ve saygılı bir hareket. İlişkilerde açık iletişim her zaman en önemlisi bence, böylece herkes yoluna daha huzurlu devam edebilir. Sen ne düşünüyorsun, açıkça konuşmak her zaman en iyisi mi? ✨
Cevap
39Cevap
Ben mutluysam ayrilmam ve hep yapıci olma taraftarıyım. Bana büyük haksızlık yapılmadikca ilişkime sahip çıkarım. Çünku sevince gerçekten çok sevmişimdir.
Ama beni tukettiyse kalamam o ilişkide yollarımizı ayıririz mecburen.
Ayrılık sebebinide soylerim bilsin hatasını.
Hatalı yüzde yüz karşı taraf mı 😅
Erkek soğumadığı sürece hiçbir ayrılık gerekçesini kabul etmiyor ne kadar benciller 😂😂
Ben bitti demeden bitmez falan djd
Bakınıyordur sıradaki dalına :D yedekss
"Çok seviyorum." diyorsa mecburiyetten ayrılmak zorunda kalmıştır. Eğer "çok seviyorum." deyip ayrılmaya kalkıyorsa ilişkiye başlamadan bitirme kararı almıştır.
Artık sevmiyorum cümlesi gerçek ise başka hiç bir şeye gerek yok demektir. Ayrılık gerçekleşmeli
İlla bir kavga lazım, sevmiyorum demek yeterli olmuyor.
Bazen bir davranış bir bakış bile fazlasıyla yeter
Aslında artık sevmiyorum demekte kavgadır
Kavga başlangıcı.
Kim sever ki 🙄
İftira kdfj
Önce senin ellerin kirlendi 😅
Temizle şimdi haydii
Bence sevmiyorum demek yeterli ya
O anki sinirime bağlı. eğer değmeyeceğini düşünüyorsam siler geçerim haber bile vermem. ama pişkin pişkin duruyorsa neden böyle bir karaktersizlik yaptın diye sorarım.
Sor fjf
Bir denk gelse soracağım sdjsj
Barış ya sjdjks
"Artık sevmiyorum" demek gayet geçerli bir ayrılık nedeni... "Neden?" sorusunu soran, bunu egosu zedelendiği için soruyordur. Birini gerçekten seven insan, sevdiği kişinin "artık seninle birlikte olmak istemiyorum" tercihine de saygı göstermek zorunda. "Seni artık istemiyorum" diyen insan seni istediği sürece mi kıymetliydi ve senin sevgini hak ediyordu? E bu düpedüz koşullu sevgi, bencillik...
Kavga gürültü olmadan bitirmek medeniyettir, doğru... Ataerkil erkekler ve kezban kadınların anlayabileceği bir şey değil.
Artık sevmeyen biri bunu zaten belli eder. Sevipte bahane ediyorsa o zaman tartışma çıkar. Sevmeyen kimse sevmiyorum demez bahane üretir. O yüzden hep derim altının değerinden sadece sarrafı anlar diye.
Öyle
Maalesef
Artik sevmemeyi anlayamiyorum sevgi nasil bitebiliyo cileke bile alerjisi olunca daha cok seviyo insan te allam
Sevgi gerçek olmayınca, kolayca başlar da kolayca biter de 😒
Suni bir kavgadansa sevgim bitti denmesini tercih ederim... Ama kabul edermiyim bende bilememdim :)
Mecbur kabul edilir hani
Bitmesinden çok artık sevilmediğini bilmek daha fazla can yakıyor kabullenememek bu yüzden sanırım…
Ben en kolay çözümü açıklıyorum, ayrılmak istediğiniz kişiye görüştüğünüz biri yoksa bile görüştüğünüz biri olduğunu söyleyin yerse tabi🤣🤣🤣🤣
Yok be :D karakterimi zedeleyemem
Karaktersiz karşı tarafın yapacağı bu zaten bizim değil 😅😅
😅
Bu sanrım sizinle ilgili bi durum ?
Sürekli filörtöz olmayı hep ilişkide olmayı
Hareketi ekşını istiyosunuz ?
Birinden ayrılmak için bahanelere değil duygularınıza ihtiyacınız var
Yoo benimle alakalı değil, ben seviyorum
Neyi seviyorsunuz anlamadım ?
Artık sevmiyorum muhabbeti falan yani
şu an kulağımda Tarkan dinliyorum
Anılarla yaşamak şarkının adı
Dinle güzel şarkı
Size tavsiyem ekşından yana daha sakin ve ölene kadar aynı tatla sevebiliceğiniz birini diliyorum adınıza
Tanımam etmem sizi ama mutlu olmanızı çok isterim
Belki mutluluk bana uğramamış olabilir
Ama inşallah size uğrar sosyetic
🙃
Olur dinlerim:) Amin..
Genele yazıyorum herkes için
Birinden ayrılmak için sönük ve duygusuz bi bakış ya da ses tonuyla konuşmak
ya da duygusuz bi bakış atması bile ilişkinin bittiğini belirtir
Mesajlara geç dönülüyorsa aramamak için sürekli bahaneler sıralanıyorsa sa sa vs vs vs vs ?
Hiç gerek yok anlar ve onu tamamen hayatımdan silerim ve kalbimin çöp tenekesine ata (benim çöplük gayet boş 🙃) rım onu. Ama anılar işte o zalim yaşam postları kalbimizin mezarlığında her zaman kalır ve asla silinmezler
Hayat anılarla savaşmak demektir
Küçücük bi eşya bize öyle bi anıyı anlatır ki?
Bunu o an anlayan biri anlar
Mesela yanımda biri bi nesneye dokunsa ve kala kalsa onun bi anıya geçmişe o ana döndüğünü anlar ve susarım taki o ana dönene kadar
Ve ona nereye gittin kimin yanına anlatsana derim
Benim çok küçük bi flörtüm oldu
Ama bu kalp işlerinde hiç tecrübem olmamasına rağmen yinede aşk meşk sorularına güzel cevaplar yorumlar yazabiliyorum
Neyse eğer birinden ayrılmak istiyorsanız bunu en güzel şekilde kırmadan dökmeden üzmeden yapmaya çalışın
Sahip olmayı sürdüremiceniz kalpleri asla kırmayın
Başka biri o kalbi saraya çevirebilir
İmza. çirkin kral
Saygılar sosyetic selams 🙃
Muhabbeti falan sevmiyorum derken anlamadım yine?
Buraya yorum yazmayımı sevmiyosunuz ?
Sevdiğiniz şey nedir özel değilse öğrenebilirmiyim lütfen özelse kalabilir
her şey gönlünüzce olsun Sosyetics 🙃
Şuanda talk to me çalıyor
Sözlerini tam anlamıyorum ama bana huzur veriyor
Kızın sesi çok güzel ve benimde sesim güzeldir
🙃
Damiano David söylüyor
Siz sorunun benimle alakalı olduğunu düşündünüz ben de benimle alakalı olmadığını anlatmaya çalıştım. İyi akşamlar:)
Yeterli değil. Son bir çirkeflik yapmam lazım 🤪😅
😅😅
Madem gidiyor biraz gürültülü olsun. 😅 Adrenalin iyidir.
Olmalı
Artık sevmiyorum " denildiğinde karşı cins bunu naz olarak anlıyor, illa kavga dövüş olmalı
Katılıyorum zaten kavgasız ayrılabilen insanlar olduğuna inanmıyorum.
Aynen öyle
Konudan bağımsız aracınız elektrikli cla mı ve memnun musunuz
Gla hybrid.
Bu arada memnunum:)
Evet katılıyorum, mercedes pek sorun çıkaran bir araç değil zaten. Almayı düşünüyorsanız siz de güzel günlerde kullanın şimdiden
"Ben sana olan inancimi kaybettim Ela " dese de yeterli 🚬
Dkfk delirme, arkada o şarkı çalıyor
Elden bir şey gelir mi?
Birinden ayrılmak için illaki kavga lazım değil, kendini düzgünce anlatsan yeter ama karşı taraf da bunu anlayışla karşılamıyorsa ve takıntılıysa her şey olabilir tâbi
Kavga da edilse tartışılsa da arada sevgi varsa bitmiyo hiç bi şekilde bitmiyo @Ben_köpraa demi ya
Ben bitirirsem nedeni bellidir ekstradan açıklamaya gerek duymam kavgası önceden edilmiş hükmü verilmiştir
O neden sorusuna cevap veremiyorsa
Ya hiç sevmemiştir ya da aldatmıştır.
Başka bir açıklaması yok.
Yeterli ama yani bi açıklama yapmakda lazım dediğin gibi. Ayıp bişey beraber pek çok ortak anıya hatıraya detay verildi sonuçta.
Sessizce bitirmek karşıya değer vermemektir. Kavgaya gerek yok olmuyor denmesi bile bi gerekcedir.
Nedene gerek yok, ayrılmak istediğini söylemek yeterli olur bence...
Sevmiyorum demek yeterli bence ya, hisler zamanla bitebilir, çok doğal bu
Bana gore biri istemiyorum dediğinde tm diyip bitmeli
Açık iletişimle net bir şekilde konuşulur ve biter kavga şart değil
haklısın. öyle. en azından daha açık ve sağlam bir sebep oluyor
En iyisi söve saya ayrılmak, insanca ayrılınca insan özlüyor.
artik sevmiyorum yeterlidir eger gercekten sevmiyorsa
Ayrılmak isteyen illaki bir neden ya da kusur bulur..
Adam gibi konuşup bitirilir ya 🤔 kavga gürültüye gerek yok
Aynen sevmiyorum demek yeterli... Kavgalık durum yok acı bir durum ama kavga edilecek durum değil...
Kavgaya gürültüye gerek yok sevmiyorsan sevmiyorum de bitsin
İnsan olan laf anlar. "Sevmiyorum" denilince ayrılık olur.
Bi taraf seviyorsa tartışma çikar, sevmeyen niye tartışsın ki tamam bitti der giderler
Sebepleri açıklamak ondan sonra ayrılmak gerekli. Kavgayı gereksiz buluyorum
Sevemiyorum demek yeterli bir karar birçok nedeni kapsar sevememe nedeninş vermiştir fkkf
Artık sevmiyorum demek yeter. Bi ilişkimden bu şekilde ayrıldım, gayet de medeniydi shskdj.
Duygularının bittiği söylese yeterli, saygılı bir şekilde herkes kendi yoluna gider.
İlla bir kavga oluyor olmazsa olmuyor neden bilmiyorum jxjs
Her türlü herşeyi yapan var valla insan şaşırir kalır
Kıvırmadan artık sevmiyorum diyecek kadar delikanlı insanlara kıymayın.
Artık sevmiyorum yeteri kadar açık ve anlaşılır bir cümle aslında
Benden ayrılan kendi kaybeder diye düşünüyorum, yeterli
Nedenini medenice açıklamak gerek olduğunu düşünüyorum karşı taraf anlamıyorsa onun medenisizliği
Normal şekilde ayrılamıyor insanlar tabi birde ihanet ederek ayrılanlar var ölüp bittiğini söyledikten sonra sessizce çekip gitmeyi bilmeli insan zamanı geldiğinde
Sevmiyorum diyen erkek başka birini bulmuştur.
İnsan sevmediğiyle kavga eder zaten
Hayır sevdiğiyle 😕
Sevmediğiyle etmez mi?
Sevmediğini döver 🙄
Şiddete karşıyım
Kavga ile birleşir bu genelde 😂
Kavgayla yeniden barışılıyor jdjf
Sevmiyorum dediyse bitmeli kavgaya lüzum yok.
Bir ilişki bitmisse hiçbişey yapmana gerek yok nasıl ayrıldığını anlayamıyosun bile
Açık olun ya farklı bahanelere sığınmadan sorumluluk alın az başladığınız gibi bitirin
Direk soylemek daha mantikli
Kavga kıyamet şart
Severekte ayrılabilirsin
Adam olan sevilmediği yerden sessizce gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?