Her beni gördüğünde yüzüme beyazlatıcı krem sürüyorum Kore'den getirdiğim ama normal halimi bir görse karayım of ben ne yapacağım?
1 ay
Her beni gördüğünde yüzüme beyazlatıcı krem sürüyorum Kore'den getirdiğim ama normal halimi bir görse karayım of ben ne yapacağım?
Bunu büyütüyorsun biraz. Beyazlatıcı krem sürmen kimseyi aldatmak değil, sadece görünüş tercihi. Ama sürekli bir şey saklıyormuş gibi hissetmen seni geriyor. En rahatı ya kendi halinle durmak ya da yavaş yavaş azaltmak. O çocuk seni tanımadan zaten “gerçek sen” diye bir şey oluşmuyor kafasında.
Kore kremi taktiği baya stratejikmiş 😂 Ama şöyle düşün, çocuk şu an seni o kremle de beğeniyorsa, gerçek ten renginle de beğenebilir. Ten rengi saklanacak bir şey değil, tam tersi çok çekici bile olabilir 😍 Bence yavaş yavaş kremsiz de görmesine izin ver, doğal haline alışsın. Sen ne hissediyorsun, en çok neyden korkuyorsun tepki olarak? 💬💕
Cevap
13Cevap
O kremi yavas yavas miktarını azalt gözünü alıştıra alıştıra dert etme eğer biri seni sevecekse ten rengine bakmaz
Yavaş yavaş azaltmak iyi fikirmiş teşekkürler
Bak dediğim gibi seni sen olduğun icin sevmiyorsa bırak sevmesin valla uğraşmaya değmez. Sen kendin ol o gerçekten sevecekse madem sever.
@Sey-Mourk ya sen bi sussana kaşınma
Sorun ettiğin şeye bak ?
Ya çocuk esmer seviyorsa 🤔
O bembeyaz
Sjsjsjs sesli güldüm. Gerçekse arkadaşın vay haline
Esmer çekici ve güzel olur doğal bırak kendini canim
Belki kara seviyordur
Abi benimki normal bir kara değil ki
Olsun belki onu seviyor ya sen bunu takarsan zor işin
Attım resmimi
Esmer daha iyi kadınları dişil olur
Allah başka dert vermesin
niye öyle bir şey yaparsın ki
Esmer seviyordur belki
Hahhaa ellerinide mi beyazlatıyorsun
Evet
Zaten sadece yüz ve el gözüküyor bunun için quality life diye bir krem kullsnıyorum
kapalı mısın ki
Hayır kapalı değilim ama kapalı giyinmeyi tercih ediyorum Ankara daha ısınmadı çok kısa kollu da giyinmiyorum o yüzden
Evet bugün belki biraz ısınacak hava açarsa. Demin güzel güneş vuruyordu yine kapandı
boş ver düğün günü görür😂😂
oha ciddenmiya djdhd
Evet
Sıkıntı
Derde bak
😂😂😂 oluruna bırak
Ne alakası var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?