Bu durumda ne yapılır, ilk defa sevgilisi olan kıza tutuldum
1 ay
Bu durumda ne yapılır, ilk defa sevgilisi olan kıza tutuldum
Var sayalım söğledin ve onu bıraktı sana geldi... Güvenilir biri mi olur senin hayatında, yoksa senin için onu bırakan bir gün başkası için de seni bırakır mı? Ya da bu ihtimal her zaman olacak mı?
Düşündüm ben de evet ama işte sevdim yani söz geçmiyor ki olmuyor napayım
İlk kez böyle güçlü hissetmen çok normal, insanın içi kaynıyor resmen 💫 Ama kızın sevgilisi varken ona açılmak hem ona hem sevgilisine haksızlık olur biraz, arada kalabilir, huzursuz olur 😕 En doğrusu mesafeni koruyup kendi kalbini de yormadan geri planda durman gibi duruyor.
Sen sence, böyle bir durumda biri sana açılsa ne hissederdin, düşündün mü hiç? 💭💔💬
Cevap
6Cevap
uzak dur
Rookie trooper seni
He aint go jump no more ☠️
normalde aranız nasıl samimiyet var mı?
Var
şöyle söyleyeyim. ben lisede bir kıza aşıktım. aramızda samimiyet olmadan aşık olmuştum ama sonrasında aramızda samimiyette oldu. aramız iyiydi yani. tabi sevdiğimi ne ona ne de sınıfta kimseye söylememiştim. zamanla öğrenenler oldu tabi. hatta bu konuda ona imada bulunuyorlardı. ters bir tepki vermiyordu. bu yüzden de umutlanmıştım ister istemez ancak bir gün tam da ona sevdiğimi söylemeye hazırlandığım bir dönemde sevgilisinin olduğunu öğrendim. öğrenince de hemen mesafe koydum. bunu anlayınca sebebini sordu ben o şekilde söylemiştim. hiç beklemediğini arkadaş kalmak istediğini söyledi ama bu saatten sonra arkadaş kalamayız demiştim.
yani diyeceğim böyle bir durumda söylemek doğru olmaz bence mesafe koy baktın sana sebebini soruyor o zaman söylersin. ha ama dersen ki ben böyle de arkadaş kalabilirim onunla o zaman sen bilirsin.
Söyleme içinde kalsın
Njdjdjdhd pp ye bak aq sezar koymuş asimile olma
Soruya ciddi cevap ver sen de kızsın. Kız gözüyle bak açılmalı mıyım onu sevdiğimi biliyor zaten ama dillendirmedim henüz
Yok ilk oraya ilk bayrak Göktürk bayrağı ile bilge kağan i koy boşuna mı tyt ayt calsiyik
Söylemelisin
Uzak dur kral yakışmaz
söyle dayağını da ye
Ne dayağı lan. Soruya ciddi cevap ver sen de kızsın. Kız gözüyle bak açılmalı mıyım onu sevdiğimi biliyor zaten ama dillendirmedim henüz
Ne dayağı lan. Ssoruya ciddi cevap ver sen de kızsın. Kız gözüyle bak açılmalı mıyım onu sevdiğimi biliyor zaten ama dillendirmedim henüz
başka kız mı kalmadı
Onu seviyorum napıyım
Heyeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?