Kızı Çok Seviyorum Ama Söyleyemiyorum?

Arkadaşlar ben imamhatip öğrencisiyim. 4 yıldır imamhatipde okuyorum. Kızlarla aram çok kötü. Kızlarla konuşmam, oturmam (isterim ama yapamam). Neyse lise nin son yılı diye dershaneye başladım. Dershanede 2-3 erkek arkadaşım var ama kız arkadaş yine yok. Çekiniyorum ama arkadaş olmayı istiyorum. Neyse ortalama dershane açılalı 25 gün oldu. Sınıflar karma olup duruyor. Ben sınıfa gelirim kimseye bakmam sadece selam verir yerime otururum. Kızların sadece sesinden ismini tanırım. Yeni sınıfa geçtik ve ben en ön sağa oturdum. 3-4 gün geçti kimseye muhattap olmuyorum yine. İlk ders fizikdi ders bitti 20 dakika tenefüs var. Tenefüs olalı 1-2 dk oldu. Ben çantamdan kitap çıkarıyodum. Okumalık kitap. Karşıma çok güzel bir kız geldi. Kız benim sol arka çaprazımda oturuyor. (Hiç görmemiştim sadece sesinden tanıdım). Ve kız dediki "buraya oturabilir miyim" bende dedimki "ben nereye oturucam" kızda "sende burada otur" dedi. Öyle diyalog geçti aramızda. Kız tenefüse çıktı yanıma geldi oturdu vs. Ama o kız benle konuşurken kıza aşık oldum. İlk defa kızla konuşmuyordum ama aşık oldum. Herşeyi ile 4/4 lük kız. Kız yanıma geldi bende duvar kenarına kaydım öyle 1. Gün geçti ve haftasonuna girdik. O 2 gün boyunca hep bu kızı düşündüm. Düşündüm derken cinsel olarak değil. Onunla konuştuğumuzu, onu kahramanlıklarımla kurtardığımı vs. Neyse pazartesi geldi ve ben dedimki. Kızın arkadaşı varsa yanına oturtur beni arkaya gönderir dedim ve erken çıktım evden. Gittim yerime oturdum. Kız geldi bir elbise giymiş. Simsiyah elbise mini etekli ve ayakkabısı beyaz. Saçları omzuna kadar kıvırcık. Yanıma oturdu ve ben şok oldum. Öyle kızı sokakta görsem elim ayağım boşalır. Kız yanıma oturdu. Neyse derse falan girdik ben sol ön çapraza bakıyorum çünkü tahta orada. Kızda solumda oturuyor. Tahtaya yakarken kız sanki bana bakıyormuş gibi hissediyorum. Benden çekiniyor sanki. Ben kıza bakmıyorken eteğini indiriyor vs. Bende utanıyorum ona baktığımı sanıyor diye.. böyle 4. Gün oldu ve hala kızla 1-2 cümle dışında konuşmadık. Yarın 5. Günü olacak. Ne yapayım. Tip deseniz tip yok. Kafa var deseniz yok. Ama aşk olunca bunları yok sayıyorum. Kıza bakmaya sakınıyorum. Sanki ona her bakışımda gözlerim onu yiyecek ve o yüzden bakmıyorum gibi. Ben tenefüslerde çıkmıyorum o çıkıyor. Gelince bazen erkeklerle konuşuyor ve kalbim sıkışıyor. Hissediyorum. Kız öyle badgirl değil. Zeki ve mütevazi bir kız. Bense çapulsuzun tekiyim. Ne yapayım kıza çok aşığım. İlk defa sevginin s*x objesi olmadığını gördüm. Ona bakınca bunu görüyorum. Ama bakamıyorum. Çekiniyorum. Hep aklımda o var. Çıkmıyor gitmiyor. Ne yapıcam yardım edin. Benimle sevgili olmasa bile konuşsun. O güzel ses tonu ile benim adımı söylesin. Bana baksın bende ona rahat rahat bakayım. Onla muhabbet edeyim istiyorum ama olmuyor. Yapamıyorum. Yardım edin arkadaşlar :(
Kızı Çok Seviyorum Ama Söyleyemiyorum?