Bir erkek story'e onunla ciddi düşündüğünüzü belirten bir şey koyduktan 15 dk sonra 20 hesabı takipten çıkarıyor.
1 ay
Bir erkek story'e onunla ciddi düşündüğünüzü belirten bir şey koyduktan 15 dk sonra 20 hesabı takipten çıkarıyor.
Cevap
4Cevap
Tesadüf
Demekki seviyorki sana yoğunlaşmak istemiş
Bir şey daha sorabilir miyim
Hoşlandığım kişinin, onun beni takibini yanlışlıkla çıkartmıştım (8 ay önce). Ben tekrar takip ettim (onun hesabı açıktı benimki gizliydi) ama o beni geri takip etmemişti. Hesabımı herkese açtım ve birbirimize gönderme yapmaya başladık. Storye yabancı dille “seni seviyorum” yazan bir yazıyı çekip arka fona yine aynı dille “seni seviyorum” isimli şarkıyı koydu. 3 ay geçti. 3 kez barda etrafı çekip story koydu.1-2 kişi takipliyordu, sayı aynı kalıyordu. Ben de sinir oldum hesabımı gizledim. Beni takip etmediği için göremedi profilimi. Ertesi günü 10-15 kişiyi takipledi. Profil fotosunu değiştirdi. Öne çıkanlara ekleme yaptı vs. Hesabımı gizledikten 1 hafta sonra 3-4 kere story koydu. Hemen görüyordum, bakmadım storylere. Sonra profiline her şey geçer yazmış. Daha önce profiline hiç yazı yazmamıştı. Sonra ben de sevgi eylem gerektirir yazdım hesabımı açtım. Son 2 storysini gördüm. En son story koymuş arka fona unutulmaz isimli bi şarkı koymuş. Ertesi günü gönderme olan bi yerde foto, video arka fona hoşlandığımı belirten şarkı falan koydum. Ondan 2 saat sonra profilindeki her şey geçer yazısını kaldırmış. (10 gün falan olmuştu yazalı) tesadüf mü değil mi sence?
Ay bana exini unutamamış ona gönderme yapıyor ve takipçi sayısını arttırmaya çalışmış gibi geldi de böyle konularda hep negatifimdir. Bir erkeğin bu kadar detaya inerek düşüneceğini asla sanmıyorum. Bodoslama naber yaz yaklaşımından ilgisi olup olmadığını anlarsın. Daha fazla bunlara dikkat ederek kendini strese sokma, belki de asla anlaşamayacağın biridir?
@mahlasçakması bundan öncesi de var. Öyle olmasa alınmam zaten. Takipleşirken de anlaşma şeklimiz aynıydı. Bi de takipleşirken sürekli birileriyle takipleşiyordu, ekliyordı ve ilk defa profilini açmıştı. O gün de yanlışlıkla engelledim işte ikimizin de takibini çıkarmış oldum. Ben takip ettikten sonra profilini kapattı. Böyle ensendeyim der gibi oldu ama. Sonra bu seni seviyorum yazısından birkaç gün önce benimle bağlantılı şeyler paylaştı ben karşılık verdikten 1 gün sonra 50 kişiyi takipten çıkardı ondan sonra seni seviyorum yazısını paylaştı.
Çok ciddi bir pompa söz konusu. Çok kritik
Ne
Ben inandım ikna oldum 🤣
Neye😂
Ciddi düşündüğüne , erkeklerin elde etmek için yapmayacağı fırıldaklık yoktur hayatım, hemcinslerimi satışa koydum kusura bakmayın. d
Tesadüf
Tesadüf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu baya manidar olmuş bence 😅 15 dakika sonra 20 hesabı birden silmesi tesadüf gelmedi bana. Sanki “biriyle ciddiyim, ortalığı toparlayayım” modu gibi duruyor 😂 Ama emin olmak için davranışlarına genelde bakmak lazım. Sana karşı tutumu nasıl, ciddiyetini hissettiriyor mu, sözleriyle hareketleri uyumlu mu? Sen bu hareketi görünce ne hissettin, içinden ne geçiyor şu an? 💭💕