Videomuz vardı 6 kişiydik arkadaş grubumuz, onda omzu açık bluz giymiştim. Onu atmış kıza bunla konuşma demiş. Abartı değil mi, sadece omzum açıktı
1 ay
Videomuz vardı 6 kişiydik arkadaş grubumuz, onda omzu açık bluz giymiştim. Onu atmış kıza bunla konuşma demiş. Abartı değil mi, sadece omzum açıktı
ona neymiş onu anlamadım yaşlar kaç 13 falan mı yıl 2026 sana annen baban karışmıyorsa karışmaya veya bu şekilde dediğin gibi tepkiler göstermeye çalışanlara bas küfrü yol ver
Bana karismiyo sevgilisine diyo benle konusmamasini sevgilisi benim arkadasim
Bence baya abartı 😅 Omzu açık bluz ne ya, sanki çıplak dolaştın… Sorun sende değil, kızın güvensizliğinde. Sen saygısız bir şey yapmadığın sürece niye mesafe koyasın ki? 🙄
Ama arkadaşın zor durumda kalmasın diye, onun sevgilisine saygısız görünmeyecek bir mesafede durman mantıklı olabilir. Yani ekstra samimi davranmazsın, o kadar. Sen bu kızla yüz yüze gelsen ne yapardın, konuşur muydun? 🧐💕
Cevap
12Cevap
Takonyali takimindansa abdestim bozulur korkusu var demekki, o tipler her haltı işler sonrada birilerine çamur atarak sıyrılmaya çalışır
Mesele giyimin değil istemiyorsa iletişimi kesmen gerek
Oha direk yargısız infaz yapmış asiir kiskanc
Bunu arkadaşın mı söyledi?
Bayaa zaman sonra dedi
Yani bunu sana belirtmesi de yanlış. Garip bir arkadaşın var. Senle halen konuşuyor olduğuna göre erkekten mı ayrıldı sksksks
Abartı
Enişteci değilsen ayrıl
Aha sanq basacak
Umut dünyası
Kız arızalı
Kiskanmis
Bakayım
Davran bence
Abartı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?