Sevgilim yok ama olursa ;
- Kısa dekolteli özellikle crop falan giymesini istemem.
- Pirsing ve dövme istemem.
- Tayt asla giymesinu istemem. Özellikle ince ve renkli.
- Pantolon giyebilir ya da etek falan.
- Elbise , thisrt , olabilir. Kısa kollu.
- Başı açık olabilir.
- Ben burdayım al göğüs al sırt al sağlam kalça , al bu vajina gibi gezmesini istemem. Tayt giyen kızların butun hatları belli oluyor. Hatta vajina dudakları bile belli oluyor.
Ben bu şekilde isterim bu gericilik mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eger hayatina alacagin kisinin boyle olmasini istiyosan okay deyip saygi duyarim ama hayatinda olan kisinin boyle olmasini istiyosan bu gericilik degil de daha cok hadsizlik ve saygisizlik
Bak sana kısaca şöyle söyleyeyim eğer ben birini hayatıma aldıysam ve ben onu hayatıma aldıktan sonra değişmesini istiyorsan bu hadsizlik ve saygısızlıktır. Çünkü bu şeyler başta olur.
Benim hayatımı alacağım keşke böyle olmalı diyorum yoksa hayatıma aldığım kişiyi sonradan değiştirmeye çalışmam
Başörtülü olsun.
Eli yüzü hariç bir yeri görünmesin.
Hatlarını belli etmeyecek bollukta ve opaklıkta olsun.
Böyle olup helal yoldan benim eşim olsun.
Sevgili olmak haram zaten.
deseydin senden tamamen razıydım.
Kızım zaten ben böyle olmasını istiyorum. Ben nasıl istemediğimi söyledim yazdım zaten benim yukarıda yazdıklarımı çıkarttığında eli yüzü düzgün hatları belli olmayan açık ya da kapalı helal bir eş meydana çıkıyor
Ya bak ben şundan da baskı yapmıyorum hani illaki kapalı olsun ben böyle de demiyorum hani vücudu abartılı bir şekilde açık olmasın ya kıçı başı gözükmesin dediğin gibi hatları belli olmayacak helal yoldan benim eşim olsun bu yani..
Ya ciddi anlamda Ben eşimi tayt falan giydiremem ya.
Bazıları niye böyle ince pembe bütün atlar belli oluyor orada çok bilmiyorum insan eskiden gençlikte hoşuna gidebiliyor bazı şeyler ama yaşı ilerledikçe insanın hoşuna gitmiyor böyle şeyler sanırım buna da olgunlaşmak deniyor.
Her insan eşine özel bir mektuptur. Mektubu herkes okuyunca da bir anlamı kalmıyor.
Kesinlikle öyle çok güzel düşünceleriniz var. Her insan peşine özeldir erkeğin kadına karşı kadının erkeğe karşı sorumlulukları vardır ya benim gözümde hep şu olmuştur kadın benim namusumdur ben de o kadının namusuyum.
İkimiz de ona göre hareket etmeliyiz yani benim eşim olsa ben kaldırıp kimseye bakmam neden onun adını düşürürüm çünkü kadın benim namusumdur ben de o kadının namusuyumdur hepimiz eşitizdir kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur ve dediğiniz gibi herkes abartıya kaçmadan giyinmesini bilmeli
Üstünlük sadece takva iledir. Kuran da ayet bu. Eger Allahın emirlerini yerine getiriyorsaniz getirmeyenden ustunsunuzdur.
Sadece eş değil nasihat edebileceği durumda olan herkese nasihat etmeli insan. Mahrem olan kisilere ama.
Kesinlikle ama nerede :(( millet hep yanlış anlıyor. Ozgurlugu farklı boyutlarda görüyorlar. Oysa bu sapkınlık ve Çıplaklık.
Bu konuda soru sordum ve linc yedim. Millet çıplak geziyor ve bundan memnun olanlar var. Tamm açıksın anladık da kaba etini de görmeyelim bi zahmet.
Bende ya 😂 kesinlikle katılıyorum. Çok itici geliyor bu tip kızlar.
Olması gereken de bu zaten bunu yapanlar o.. buu ve o.. cc.. larıı oluyor zaten adam insan olan ne bunu yapar ne ister ne izin verir
Kesinlikle öyle bir de yukarıda yazmışlar yok sen geridesin falanlar filanlar yukarıdaki çocuğa da yazmış sen modernsin 🤣🤣
Asıl sorun şu artık 12-13 yaşındaki kızlar tayt giymeye başladı göbeklerini açmaya başladılar Yani erken yaşta kadınlığa erişiyorlar hissediyorlar olgunlaşıyorlar. E haliyle 15-16 yaşlarında da cinsel birliktelik kaçınılmaz oluyor.
Bunlar çok erken yaşlar.
Böyle çevreme bakıyorum bir tanesi var ya bildiğin böyle vajina dudakların merhaba ben buradayım diyor böyle hat belli oluyor altında hiçbir şey yok ve buna modern diyorlar.
Başka biri var kalçası böyle iki lop ayrılmış belli sallana sallana gidiyor.
Bir tanesi şort giymiş crop giymiş göğüs dekoltesi var göbeği açık sırtı açık zaten şortla bir karış e ne kaldı geriye?
Geçen kafede oturuyorum kızın biri geldi yanında iki tane erkek üstünde bir deri ceket g*********** böyle ince bir sütyen g********** kapatıyor sadece ama böyle köşeleri açıkta yani sadece meme uçları kapalı diye düşünebilirsin 4 parmak falan kapatıyor diye düşünebilirsin.
Altında şort O da bir karışıya var ya yok. Kızın yaşı desen 18 yok 🤣🤣
Ve buna modern dünya deniyor. Komik kismi Almanya da ve ingiltere de bu kadar absürt giyim yokmus. ❗
Arkadaşlarımla sohbet arasında konuşuyorum. Öyle
Bunlar iyi günler bir kaç sene sonra tamamen çıplak olacaklar zaten o özendikleri Almanya Amerika İnglitere Fransalardan bir yandan oldu ama onları bile solladılar onlardan daha beter hale önceden onlara derdik şöyle böyle diye şimdi onlar bizden daha temiz kaldı dünya tersine dönüyor ama hiç de iyi dönmüyor bu saatten sonra bizler düzelmeyiz daha kötüye gitmesek iyi ya daha daha beter olacaz
Dıştan içe doğru gitmen yanlış.. en büyük önyargı bu hayatta.
Dıştan içeri doğru gitmekten kastınız nedir , Asu hanım
İnsanların dış görünüşünden yargılama yapmayı kasdettim..
Dış gorunus ile kimseyi yargiladigim yok ki. Sadece fazla aşırı olduğunu düşünüyorum. Almanya da arkadaşım var o Almanya'da ki çoğu kızın Türkiye'de kilere göre daha kapalı oldugunu söylüyordu.
Elbette insanlar iyi olabilir. Yani giyinene neden böyle giyiniyorsum demem , ama eşimin öyle olmasını istemem. Ama bu sonradan değiştirme baskılama değil. baştan böyle birini bulmak ile ilgili.
Yoksa nem böyle açık giyinenle konusmam vs diyemem sadece eş olarak hoş olmayacaklardir
Benim içim
Senin istediğin gibi giyinir de.. ar damarinda çatlak açıklık olur.. ve sen giyime takilmaktan bunu anlayamazsın bile.. hayat öyle sürprizlerle dolu ki.. hakkında hayırlısını iste her zaman..
Ona göre biri ile birlikte olursin. illa ki bilirsin
ben daraldım okurken , allah sabır versin kıza
Kardeşim hangi madde daha rahatsızlık oldun tayttan mı ya vajina dudakları gözüküyor sen karını böyle mi gezdireceksin.
Ya da karının g********** herkes görsün mü istiyorsun ya da dövmeli falan mı olsun istiyorsun böyle ne istiyorsun yani ne olsun istiyorsun böyle burnunda piercing mi olsun göbeğinde piercing mi olsun.
son yazdığın madde hariç hepsinde yanlış bakıyorsun olaya. sen bu gericilik ve kendine düşük güveninle zor tutunursun ilişkine söyleyeyim. insanın korktuğu başına gelirmiş diyeyim öyle de bak olaya. nasıl bir çevrede büyüdün yetiştin bilmiyorum ama cidden senin düşünce yapın sorunlu. o saydıkların yoldan geçerken full açı baktığına da yemin edebilirim ama ispatlayamam. hadi eyvallah
Kardeşim kusura bakma da açığa bakıyorsun bakmıyorsun yani kafamızı nereye çevirsek maalesef artık bu şekilde.
Hadi burnuna taktıranlara eyvallah Ama göbeğin açıyor orayı da taktırıyor ya göğüsleri Ben buradayım diyor ya hadi tayt giydim böyle çok belli etmeyen farklı bir hem güzel hem açıklık olmayan biriyim tarzı olsun Ama yok kusura bakmayın benimki değil sizinki hastalıklı bir bakış açısı Çünkü yetiştiğiniz o ortamda siz değiştirildiniz.
Yani sen bana şunu mu demek istiyorsun benim eşim şort giyebilir böyle bir karış falan daha sonra göbeği açık gezebilir göğüsleri dekolteli gezebilir sütyen de giymeyebilir hiç sorun yok sırt dekoltesi verebilir aytı İnce hatlar gözükecek şekilde giyebilir ya bunları Okey misin yani evet ya da hayır de tek cevap bekliyorum senden evet ya da hayır
aşırı baskıcısın evlerden ırak 🤲🏻
Tamam yani hangi maddeyi beğenmedin onu söyle konuşalım
hepsi kısıtlama
Ya bilmiyorum hani insanlar aşırı rahatlar ama böyle normal giyinen kızlar da var kapalı giyinen kızlar da var başı açık olup normal giyinen kızlar da var.
Ya kusura bakmayın da bazı yerde özgürlük değil açıklık değil çıplaklık oluyor hani ya bak ben şunu anlam veremiyorum Ben senin vajina dudaklarını görmek zorunda değilim veya sen ona herkese sergilemek zorunda değilsin.
Sonra millet kalkıp diyor ki vay bakma tamam eyvallah Ben de bakma diyorum da ya karşıdan O bana bakıyor böyle bir defa böyle kafamı çevirdim de baktım da kız bana değil kızın ki bana bakıyor. Bazı tipler oluyor altına sütyen giymemiş çıplak geziniyor.
Bir tanesi grup altını da şort giymiş garip duruyor yani göğüsleri gözüküyor göbeği gözüküyor bacakları gözüküyor yani her şeyin bir usulü var ya.
Ben Almanya'daki arkadaşımla konuştum bana dediği cümle ne biliyor musun
🔥Almanya'da türkiye'dekiler kadar açık giyinen kızlar yok , yani keza yine İngiltere'de de aynı şekilde Yani bu sanki bizde aşırı bir özentilik le gelmiş gibi sanki böyle eskiden çok baskı altında kalmış insanların büyüyünce aşırı özgür olmak isteğinden geliyor gibi hissediyorum ben sonra çevresindekiler de onlara bakarak özeniyor ve bom bom bom
sen neler saçmalıyorsun böyle ya! fotokopi çekme sende kadınlara dışarıda şu benzetmelere bak altta ki arkadaşa da göbeğinde piercing mi olsun demişsin ee ne olur karısında piercing olursa gav*t mı oluyor ! ne saçma ya azıcık aydın ol abuk sabuk laflar madem bu kadar rahatsızsın o zaman bakma kardeşim erkeğinde tesettürü gözleridir
Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya gezmek istiyorsan öyle dolaş yani o senin yorumun Bu benim yorumum.
Her şeyin bir sınırı var her şey 13-14 yaşındaki kızlar böyle davranıyor sen kaç yaşındasın 13-14 yaşındaki kızın aklı yerinde midir sence idrak edebiliyor mudur çevresini bu yaş gittikçe aşağı iniyor yani tehlikenin farkında mısınız.
Artık kızlar kızdıklarını yaşayamıyorlar direkt kadın olarak piyasaya giriyorlar 12-13 yaşında kadınlıklarını erken hissediyorlar erken olgunlaşıyorlar neden çünkü erken yaşlarda kadın gibi davranmaya başlıyorlar oje sürüyorlar göbeklerini açıyorlar tayt giyiyorlar.
Çocukluğunu yaşayamıyor acaba bundan kim sorumlu 😪
Ya hadi tayt dedik bari hatlarını belli etmeyecek şekilde hani ne bileyim kıçımı başın açık olmayacak şekilde giyin ne bileyim yani.
Biz kalkıp da başını ört zorla şunu yap bunu yap demiyoruz sonuçta.