Erkek arkadaşım çok uyuyor diye çok sık kavga ediyorduk Dün akşamdan beri konuşmamıştık az önce konuştuk hakaret vesaire oldu?

Ben uyuyan insanı sevmiyorum ve kendisiyle yüz kere kavga etmişimdir bu sebepten dolayı yani uykunun da bir vakti saati var diye düşünüyorum ve ben kendimi çok değersiz, açık konuşmak gerekirse çöp gibi hissediyorum o gün çok uyuduğu gün ve kendisiyle defalarca kavga ettim ben hiçbir yere takmıyor dün akşam da çok yine büyük kavga ettik ve ben bunu engellemiştim bir süre yalnız kalmak istedim az önce konuştuk uyumamıştım dedi ama ben tanıyorum kendisini uyudu biliyorum kapatırken de şey dedim babasına küfür ettim ama sinirle ağzımdan çıktı ölmüş babasına küfür ettim engelle dedim engellemiş gönlünü nasıl alacağım ya uyuyunca ben otomatik olarak sinirleniyorum ve kendime hakim olamıyorum çok sinirleniyorum ne uyuyor diye ilişkiyi bitirmek saçma mı
Erkek arkadaşım çok uyuyor diye çok sık kavga ediyorduk Dün akşamdan beri konuşmamıştık az önce konuştuk hakaret vesaire oldu?