Erkek arkadaşımla dün büyük bir kavga ettik ve biraz kırıcı konuştu. Bunun dönüşü var mıdır?

Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz ve dün en büyük kavgamızı ettik. Telefonda neden telefonunu kapatmasını istemediğimi biraz hararetli bir şekilde konuşurken annesi geldi ve onu rahat bırakmamı aşağı inip kahvaltıya yardım etmesi gerektiğini söyledi bende bunu erkek arkadaşıma annesinin dediği şeyden rahatsız olduğumu ve kırıldığımı söyleyerek dile getirdim. Sonrasında bana yanlış olduğumu ve genel olarak bütün kavgalarımızda benim haksız olduğumu söyledi. Ve bunun üzerine benim ondan çok şey beklediğim fakat onun benden tek beklentisinin nefes almam ve varlığım olduğunu söyledi ve daha sonra yeter bırak beni kendi hayatım var diyerek telefonunu uçak moduna aldı bu sırada aklıma gelmeyen kalmadı ve birkaç kere onu aradım. Daha sonra telefonunu açtı ve bana hatanın bende olduğunu anlayana kadar ona yazmamamı söyledi. Aynı gün akşama doğru onun evinin orada işim vardı ve onu aradım aşağı inmesi ve konuşmamız için o da telefonu açmadı 3-4 kere aradım ve sonunda o sırada müsait olmadığını ve konuşmak istemediğini söyledi. Ben biraz iteleyince “ problem zaten ısrarcı ve baskıcı olmanken aynı şeyleri yaparak problemi çözmeye çalışıyorsun” dedi. Daha sonra ben ondan problemi daha iyi anlamam için yardımcı olmasını istedim o da bana “ 2 yıldır anlatıyorum ve sabahtan beri de anlatıyorum artık anlayacağını düşünmüyorum” dedi ben de bunun üzerine onu anladığımı söyledim o da “ lütfen anlamış gibi davran ve beni rahat bırak” dedi. Daha sonra onu tekrardan aramaya çalıştım fakat telefondan beni bloke ettiğini farkettim ve onu yalnız bırakacağımı ve buna ihtiyacı olduğunu düşündüğümü ve blokemi kaldırmasını söyledim. Daha sonra hiç konuşmadık, normalde yatmadan aradı iyi geceler demek için bunu da yapmadı. Daha sonra bu sabah saat 7 de (uyandığı saat) bana günaydın yazdı fakat ben bakmadım bunun üzerine de yazdığı mesajı sildi. Şuanda üniversitede sınav haftası ve bu yüzden stresli olduğunu söylemişti fakat ben biraz üstüne gittim sanırım trip atmak çalışması gerekirken konuşmak istemek vs ile. Bir psikolog tanıdığım ona çok ödün verdiğimi ve buradan dönüşün ona hiçbir şekilde yazmayarak ve onun yazmasını bekleyerek olduğunu söyledi yani kaybetme korkusunun olması gerektiğini söyledi. Normalde hep sorunlarda ilk ben konuşmaya çalışıyorum ona izin vermeden bu yüzden şuanki durum beni strese sokuyor. Haftaya bayramda burada olmayacak ve o zamana kadar çözebiliriz umarım. Ayrıca bu ay sonu doğumgünü ve aramızın kötü olmasını istemiyorum. Her onu düşündüğümde ya da onunla alakalı bir şey gördüğümde gözlerim doluyor üzgün hissediyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Nasıl ilişkide kendimden ödün vermeden bu kadar duygusallık yaşamasan sorunları çözebilirim?

Erkek arkadaşımla dün büyük bir kavga ettik ve biraz kırıcı konuştu. Bunun dönüşü var mıdır?