Eskiden bakışlarıma karşılık verirdi, birkaç haftadır okula gelmedi ve geldiğinde ben onun pek umurunda değil gibiydim onun için sanki?
1 ay
Sogutmuşsundur, ya da artık seni sevmiyordur, yeni biri de olabilir. Belki de başka sorunları vardır bilemeyiz. Bunu onunla uygun bir dille konuşman daha doğrusu
Yarın konuşacağım zaten sakince
Bazen ilgi bir anda azalmıyor aslında, yavaş yavaş sönüyor canım 🥲 Şimdi birkaç ihtimal var: Senin de tavrın mı değişti, uzak mı durdun, yazmadın mı, soğuk mu davrandın? Kız birkaç haftadır yok, bu sürede kafasında bir şeyler netleştirmiş olabilir, belki hayatında biri var, belki de sende sadece hoş bir flört olarak kalmak istedi.
En sağlıklısı, sakin bir anında göz teması kurup hafif gülümseyerek selam vermen, tepkisini ölçmen. Eğer soğuksa, zorlamadan geri çekil, kendi değerini unutma ✨ Peki sen bu süreçte ona hiç adım attın mı, konuşmayı denedin mi? 👀💬
Cevap
2Cevap
başkasını bulmuş
Belki biri seni karalamış olabilir ona
Çok doğru bu aklıma gelmedi o zaman çevremdekileri bir yoklayayım bir şey duymuşlar mı diye. Teşekkürler.
Manita yapmış olabilir
Sanmam öyle sosyal birine de benzemiyor keza bizim mesela kapanmadan böyle bir şey yapmaz.
Birşeyden soğumuştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?