Bazı insanları ne kadar seversen sev sevginin kıymetini bilmez. Ne yapsan yap suç sende olur. Sevilmenin değerini bilmez. Bazı insanlar ise sevginin değerini çok iyi bilir ve taşır sevgiyi. Kendide çok güzel sever. Aslında kişiyle alakalı. Arkadaşliktada böyle florttede böyle.
Sanırım nekadar sevdiğimizden ziyade, sevgimizin değerini bilmeyen kalplerde yorulduğumuz için kaybediyoruz. Kendi adıma artık inan bildiğim her şeyi unuttum. Ne kadar samimi olursan ol, ne kadar dürüstçe gidersen git; karşıdaki seni anlamamakta ısrarcıysa ne yapsan yine de olmuyor. Hayat zaten yeterince zor, ben artık sadece haksızlığa uğramadığım ve olduğum gibi kabul edildiğim bir huzur istiyorum. Çünkü anlaşılmadığım her yerde artık sessizleşmeyi seçiyorum.
Çok sevince otomatik olarak kaybediyorsun karşıdaki adam diyor ki ben ne yaparsam yapayım bu beni zaten seviyor sonra yapacağı her şeyi yapıyor belli bir yerden sonra sevsen bile artık diyorsun ki bununla olmamam gerekiyor kendime saygım var
Bazen çok sevdiğin için değil karşılık bulamadığın için kaybedersin. Bazen de yanlış kişiye doğru hisler yüklediğin için.. Sevgi güzel ama tek başına yetmiyor işte
Bence kimseyi çok sevdiğimiz için kaybetmiyoruz, yanlış sevdiğimiz için kaybediyoruz 🥺💔 Sevgi tek başına sorun değil, şekli sorun: boğan, kısıtlayan, kıyaslayan, güvenmeyen sevgi yıpratıyor. Doğru sevgide denge, saygı, sınır var; insanı büyütüyor, küçültmüyor 🌱 Peki sen kendi ilişkilerinde daha çok “fazla sevgi” mi yaşadın, “yanlış sevgi” mi? 🫶✨
Çok sevmek suç değil; kendini unutacak kadar sevmek hata. Gidenin sebebi hiçbir zaman çok sevilmek değildir. İnsan, değer gördüğü yerden kaçmaz. Gitmek isteyen zaten gider; çok sevilmeyi bahane eder, aslında içinde kalacak kadar duygu yoktur. Çünkü gerçekten seven, sevgiden kaçmaz; bahane aramaz, yol arar kalmak için…
Her insan sevginin değerini bilemiyor, çok sevilmenin ağır geldiği malları var bile saymam onlar zerre kadar sevilmemeli doğru veya yanlış onlar sevginin ağır geldiği ruhsuzlar muhatap almamalı
Seni çok seviyorum deyince ztn kendi gidiyor fazla değer verince o onu nereye koyacağını şaşırıyor tabii veyada kolaylari varken zorlu olan kişilere ilgi gelmiyor demek ki...