Birine aşık oldum, sevgili gibiyiz ama değil de gibiyiz. Telefono ihtiyacım var dedi, telefon üzeri satış yapıyorum sizden alayım mı? Erkekler nankörlük yapar mı yoksa pişman olur muyum?
1 ay
Valla iyi cesaret helal. Tabiki de yapabilir. Ben senden istemedim sen kendin aldın der yoluna gider herif. 3-5 yıllık ilişkim desen anlarım da daha sevgili olup olmadığınızı kestiremiyorsun. Büyük ihtimalle borcunu ödersin telefonla beraber de gider.
Aynen insanoğlu der yapmasaydın der pişman olurum sonra
Doğru mantıksız haraket etmeyim
Teşekkür ederim
Sevgili gibiyiz ama değiliz kısmını okurken bile içim bi şüphe doldu 😅 Telefon ciddi para, hediye gibi bile değil, resmen yatırım. Daha ilişki adı bile netleşmemişken böyle büyük şeylere girmeni hiç sağlıklı bulmadım canım 🥲
Erkekler nankörlük yapar mı kısmı kişiyle alakalı ama risk çok yüksek. Önce ilişki netleşsin, güven otursun, sonra hediye düşün bence. Sen ne hissediyorsun, iç sesin ne diyor? 💭💔📱
Cevap
4Cevap
Senin gibi kiz beni sevse keske hidrellezde dilesem senin gibisi beni bulur mu
İnşallah bulur 🙏
Telefon üzeri satış yapıyorum ne demek?
Cihaz satışı
Telefon satıyorsan ve bu durumda o kişi telefon ihtiyacım var diyorsa ayrıl ondan. Gitsin cami önünde dilensin.
O istemedi benim içimden geldi ama nankörlük gördüğüm için başka birinden daha öncesinde şu an düşünceliyim
Telefon ihtiyacım var demiş ya.
Parayla alayım dedi bence uyguna 15 veya 10 bin tl lik almayı düşündüm
Aranızdaki ilişkiyi ve kişiyi sen biliyorsun. Sen bilirsin. Sorduğun soruya göre cevap verdim. En doğrusunu sen bilirsin.
Teşekkür ederim
Bence ne sen hediye et. Ne de o senden alsın.
Mesafeli gidin. Konuyu bir daha açma.
Bencede öyle ama duygular bazen değişiyor
Malları vs evlilik de bile sıkıntı oluyor. Ama deneme şansı olarak görüyorsan sen bilirsin.
Evlilikte*
Sanırım karşı tarafı da kendim gibi gördüğüm için böyle oluyor
Günümüzde çoğu kişi menfaatçi. O nasıl biri bilmem. Görmek istiyorsan hediye et ve deney başlasın.
Alma sakin başka bişe ister sonra niyerleri kalkar
Alma
Tamam
Sakin oyle bir sey yapma kimseye guvenilmez
Dene gor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?