Arkadaşlar ben duygusal bir insan değilim yani öyle her şeye anlam yüklemem. Bence onun dikkatini çekmek istiyor. Sizce?
1 ay
Arkadaşlar ben duygusal bir insan değilim yani öyle her şeye anlam yüklemem. Bence onun dikkatini çekmek istiyor. Sizce?
Bu durum çok normal bir şey değil açıkçası. Profil fotoğrafını senden gizleyip eski sevgilisine açık bırakması biraz tuhaf ve güven sarsıcı. Direkt ‘dikkat çekmek istiyor’ demek yerine, sınırlarını net koymaması ve şeffaf davranmaması daha büyük bir problem. Bence en doğrusu bunu sakin bir şekilde açıkça konuşman, çünkü böyle şeyler içe atıldıkça büyür.
Bu durum baya göze batıyor açıkçası 😶 Senin göremediğin, eski sevgilinin görebildiği bir fotoğraf varsa, kesinlikle tesadüf değil gibi duruyor. Dikkatini çekmek, hala egosunu oradan beslemek istiyor olabilir. Seninle açık açık konuşması gereken bir konu bu. İçine sinmeyen şeyi sorgulaman çok normal. Onunla bu durumu konuştun mu, ne bahane sundu peki? 💬
Cevap
6Cevap
Eşini yol döv yani eski sevgilisi nasıl kayıtlı olabilir
Bu kadar bilgiye nasıl eriştin? Eşin bunu yaparken bu kısmı atladı mı?
Ben erişirim ruhu bile duymaz
Merak da bir duygudur bu arada. Hatırlatalım.
Soruna gelince: İlk olarak profile koyduğu fotoğrafın niteliğine bakardım. Nasıl bir fotoğraf ki sen görme ama o görsün? Buradan yürünebilir.
Kendi fotoğrafı işte
Bence de dikkatini çekmek için yapmış, yoksa neden sana kapatsın?
Büyük ihtimalle onu unutamamış
Bu onu seviyor anlamına mı geliyor?
Her unutamadığımızı seviyormuyuz peki?
Vay be demek öyle😅
E o zaman başkasını seven biriylemi evlenmişim? Kadere bak
Sordum abi başka kimse yok diyor
Hatta bu konu açılınca baya bir stress oluyor
Ve korkuyor
Bilmiyorum valla bir alışkanlıkmı ne
Sizinle özelde konuşabilirmiyiz
Takip attım
Doğru düşünüyorsun