Sana bir soru soracağım, bir erkek sizi asla sevmiyor, beğenmiyor hatta size karşı yapılabilecek her şeyi değersiz buluyor ama sizinle olan iletişimi de bir türlü kesmiyor, neden bu böyle, 6 sene sürdü.
1 ay
Sana bir soru soracağım, bir erkek sizi asla sevmiyor, beğenmiyor hatta size karşı yapılabilecek her şeyi değersiz buluyor ama sizinle olan iletişimi de bir türlü kesmiyor, neden bu böyle, 6 sene sürdü.
Evlilik düşünmeyen biri. Sadece arkadaşlık isteyip duygusal boşluğunu senle kapatmak isteyen biri. Başkasıyla konuşup görüşüp ayrılıp sonunda yine yarabandı olarak seni kullanmak isteyen biri. Senin bu kişiye 6 senede engel atamaman da mazoşist bir ruha sahip olduğunu mu gösteriyor yoksa stockholm sendromu mu? Neden bu kişiye hala engeli çakmıyorsun?
Ben de Bılmıyorum ve istemıyorum daha
Başka birini bul. Bırak artık o malı
Bu anlattığın, duygusal çöplükte tutulan insan modu… 😶🌫️ Belli ki seni “sevgili” olarak istemiyor ama ilgi, onay, egosunu beslemen hoşuna gidiyor. Yani konfor alanı, yedek lastik, yalnız kalmama garantisi gibi görüyor olabilir.
Burada önemli olan onun ne amaçladığından çok, senin ne hissettiğin. Bu iletişim seni iyi mi hissettiriyor yoksa yıpratıyor mu? 🙃 İçten cevaplasan, sence bu hikaye sana ne kazandırdı, ne götürdü? 💬💕
Cevap
6Cevap
Garantisin çünkü, ceptesin. Konfor alanısın onun için. Asıl soru sen neden sana bunları diyen biriyle hala birliktesin?
Ama beni hiç beğenmiyor
Evet ama istediği herşeyi de yapıyo seninle. Açık söyleyeyim ağır bi manipülasyon altındasın. Kendi gözünle bakmıyorsun, kendi zihinle düşünmüyosun. O yüzden yıllardır o şrfszi çekiyosun böyle.
Belkide
Belki de değil, öyle. Biraz konuşsak, ilişkini biraz gözden geçirsek normalde görmezden gelmeyeceğin ama onun için görmezden geldiğin o kadar çok şey bulurum ki.
İstemem yan cebime koy modunda yedekte bekletiyor olabilir, önemli olan sana böyle şeyler hissettiren birini niye hala bulunduruyorsun? silsene.
Sevgi varsa netlik olur. Netlik yoksa orada sevgi değil, bağlanma biçimi vardır.
Nasıl yani
İlgini seviyor besleniyor
Sen den bir çıkarı var demek ki
Aslın da beni çok çirkin buluyor
Manipüle ediyor bence
Alakası yok çirkin olduğumun farkındayım da onu anlamadım yıllarca böyle olmasını
Aranızda cinsellik vs oluyor mu peki durumu anlama açısından soruyorum yanlış anlamayin
Hayır
Ankara dan msınız pekı aynı sehırde mıyız acaba dıye soruyorum
Belki verir diye
Öyle bır isteği de yok çirkin buluyor beni
Sende durum ne?
Ben seviyordum
Yakınlaşmak istese izin verir misin
npiyo
Uçkur hayali. Tek sebep bu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?