Sevdiğim bir adam var, bana karşılık verir gibi yapıp uzaklaştı. Ne yapmaya çalışıyor?

Merhabalar sevdigim bir adam var ona duygularımı açtım biliyor onu sevdiğimi önce karşılık verir gibi yaptı sonra bı havalara girdi uzak durdu simdide integramdan sürekli feyk hesap açıp geldi başkası gibi davrandı o olduğunu öğrendim abartılacak bir tartışmamız olmadı şimdi bana inatmı yapıyor bilmiyorum başka kadınlarla ilgileniyor gibi davranıyor beni görmemezlikten geliyor bende onu aynı şekil birbirimizin hesaplarını biliyoruz ekli değiliz birbirimizde bu durum beni çok üzüyor unutmak istiyorum olmuyor ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum ne geliyor ne gidiyor ☹️

Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum tuhaf davraniyor özellikle umursamıyor gibi görmemezlikten geliyor mesaj atmıştı en son görüldü bıraktım cvp yazmadım şimdi böyle davranıyor başkaları ile ilgileniyor insan sevince üzülüyor ☹️ bende aynı sekilde uzak duruyorum çaresiz.
Güncellemeler
+1 yıl
Kovalamiyorum bende onun gibi askıya aldım ne geliyor ne gidiyor
Sevdiğim bir adam var, bana karşılık verir gibi yapıp uzaklaştı. Ne yapmaya çalışıyor?