İçimiz yanardağ, dışımız gökkuşağı gibi herkese derman kendimize zehir 🕊️🥀

İçimiz yanardağ, dışımız gökkuşağı gibi herkese derman kendimize zehir 🕊️🥀

Karşımızdaki kişiye bağlı bu. Isterse bizi dünyanın en mutlu insanı yapar. Istersede en mutsuz. Zaten mutsuz yapıyorsa o kişinin hayatımizda yeri yoktur. En iyisi ona hoşcakal demek. Aşk huzur demek, huzur vermiyorsa karşımızdaki insan gerek yok hayatımızda tutmaya.
Huzur vermek yerine mutsuz ediyorsa, bitirmek her iki taraf için de en doğru olanı
En doğrusu aşk huzurdur...
🦋🦋
🌸🌸
Karşıdaki insana bağlı olarak aşk'ın anlamı da değişir. Aşk anlayanın elinde inci. Anlamayanın elinde ziyan olur. 💁
Katılıyorum 👏🏻Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur...
Kesinlikle öyle insanlardaki tek noksanlık; anlamadan dinlemeden yargılamak. Halbuki anlamak gayreti olsa her şey çözülürdü hayatta. ✨💞
Kesinlikle öyle.. Karşısındaki kişiye konuşma fırsatı bile vermeden yargısız infaz yapmayı alışkanlık haline getirmiş insanların hayat felsefesi..
Altına imzamı atarım. İnsan bir düşünür ya ben yanılıyorsam O haklıysa ya gerçekten. İşte düşünmek lazım bunları da ah almamak için. 👌✨
Bunun için de genelde dönüp bi kendine, ardından anlattığın kişiye dikkatlice bakmamızı gerektirecek durum. Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demişler. d
Anlamak isteyen anlamak ister zaten aynen. 💁💞
Eic için teşekkür ederim 🙂💞🌸
Rica ederim 🫀
Aklıma taht oyunlarındaki Cerceinin sözü geldi. "Aşk bir zehirdir. Tatlı bir zehir evet, ama neticede öldürür..." Hangisi hangisini ayartır bilmem ama. 😂🤣
Olsundu
Ragnar da ayıp etti bu arada. Gerçi lagertha da etmiş zamanında.
Ragnar öldükten sonra izlemeyi bıraktım, Ragnarı o madde bağımlısi kız yoldan çıkardı
Yalnız kaldı. Herkes uzaklaşmaya başlamıştı. Athelstan yerine flokiye yanaşmalıydı. O daha iyi bir dosttu. Çevresi de uzaklaşmazdı.
Evet.. ve ilk önce lagertha rollo ile aldattı neyse. d
Onu dedim ya işte lagertha da etmiş zamanında diye.
Evet, konuya girsek sabaha kadar bitmez bu yüzden "neyse" dedim
Anladım.👍
Bence ne insan aşktan ölür ne de aşk insanı öldürür, ikisi de doğru kişide doğrusuyla yaşanmazsa insanı içten içe çürütür sadece 😔🖤 İçimiz yanardağ, dışımız gökkuşağı olunca da kimse gerçeği görmüyor… Bu cümleyi kurduğuna göre kalbin baya yanmış gibi duruyor, ne oldu, kalbini en çok ne kırdı, anlatmak ister misin? 💔🕊️
Cevap
18Cevap
Aşk öldürmez, ama yanlış insanın getirdiği aşk öldürür
aşk yoktur
Ben aşktan ölmedim. Aşk beni öldürdü. Kalbimi aklımı durdu görsün bakalım ben bunun acısını 4999 sene boyunca nasıl çıkarıyorum.
Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan gibi bir soru olmuş biraz 😅 yaşamayı bilene can katar bilmeyene toprak atar diyelim 😅
Gerçekten seversen aşk insanı öldürür gerçekten sevmesen insan aşkı öldürür
Aşk şehvetten ibaret insanı sevda öldürür
Aşk insanı öldürür; kalbimizdeki yanardağ gibi tutuşur ve kendimizi zehir gibi tüketir.
Aşk insanı. O beklenti içinde olmak bitiriyor insanı
Aşk insanı öldürür ya net
İnsan herşeyin katilidir 😅😅
Öldürmez korma, öldürmeyen acı güçlendirir.
Bence insan en çok sevgisiz kalınca ölür ~°•
🦋.
Aşk insanı öldürür
Aşk insanı öldürür
Doğru insanla aşk insanın canına can katar bence
Aşk insanı öldürebilir bence
Aşık olduğun kişi öldürür : )
öleceğimiz kesin bari aşktan ölelim
Aşk insanı öldürür bence
Yanlış olana aşık olmak öldürür
Aşk insanı maalesef
Aşktan kimse ölmez, insan aşkı öldürür.