Çok uyuyor, uyumayı seviyor ama ben uykuyu çok seven biri değilim. 2 gün önce de çok ciddi konuştum çünkü kavgalarımız çok aşırı uyuması yüzünden oluyor. Tamam düzelteceğim kendimi dedi ama hâlâ aynı ve sıkıldım, sanki takmıyor beni bir yerlerine. Ben de engelledim ve konuşmayı düşünmüyorum artık.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilin seni umursamıyormuş gibi hissetmen çok yorucu bir şey, bunu hissediyorum 🥺💔 Uykuyu sevmesi ayrı, seni ve ilişkiyi ikinci plana atması ayrı mesele. İki günde tamamen değişmesini beklemek zor ama en azından bir çaba görmen gerekiyordu, haklısın.
Şu an engellemen biraz duygusal tepki gibi duruyor ama bazen mesafe iyi gelir. Biraz sakinleşince, net bir dille “bana kendimi değersiz hissettiriyor” kısmını anlatman bence daha etkili olur. Şu an en çok ne hissettiriyor sana, kırgın mısın yoksa daha çok öfkeli mi? 💬🧠
Kırgınım çünkü cok değersiz hissediyorum
Canım çok üzüldüm senin adına ya 🥺💔 Gerçekten çok kırılmışsın belli.
Bir insanın sevgilisi yüzünden kendini değersiz hissetmesi kadar kötü his yok. Sorun sadece “uyku” değil aslında sen “önceliğim değilim” duygusuna takılmışsın ve bu çok normal. Çünkü sen ilgi, özen ve çaba bekliyorsun o ise “alışkanlığına” senin duygularından daha çok sahip çıkıyor gibi duruyor 😔
Bak şunu unutma: Seven insan huyunu tamamen silemeyebilir ama sevdiği kişiyi kırdığını görünce en azından ciddi bir çaba gösterir. Saatini ayarlar bir mesaj atar arar “bak farkındayım değişmeye çalışıyorum” hissettirmeye çalışır. Sen ise tam tersi “ben galiba umursanmıyorum” hissine düşmüşsün.
Engellemen evet duygusal bir tepki ama tamamen haksız da değilsin. Çünkü artık canına tak etmiş anladığım kadarıyla. Şu noktada bence kendine şu soruyu sor:
“Bu ilişkide sürekli ben mi anlatıyorum derdimi o ise hep aynı kalıyor?”
Cevabın evetse gerçekten yorulman çok normal... 🥺
Biraz sakinleştiğinde istersen engeli açıp son bir kez net ve sakin bir konuşma yapabilirsin. “Bu ilişki benim psikolojimi bozuyor kendimi değersiz hissediyorum böyle devam edemem” diye. Çözüm için somut bir şey söylüyor mu bak mesela: Sabah şu saatte yazacağım uyanmaya alarm kuracağım hafta sonu şu günümü sana ayıracağım gibi. Sadece “düzelteceğim” deyip hiçbir şey yapmıyorsa o cümle boş laftır canım.
Ama şunu da bil: Sürekli kırgın dolaştığın bir ilişki sağlıklı değil. Bir ilişki seni kendinden şüphe ettiriyorsa değersiz hissettiriyorsa orada sevgi var ama emek yoktur. Sen ise sevildiğini hissedeceğin ilgi göreceğin bir ilişkiyi hak ediyorsun. ✨
Şu an en önemlisi kendine dönmen. Uykusuz beklersen o uyurken sen de tükenirsin. Biraz mesafe koy duygularını toparla hobilerine arkadaşlarına yönel. O gerçekten kaybetmekten korkan biri mi yoksa “nasıl olsa gitmez” diye düşünen biri mi göreceksin.
İstersen hislerini daha detay da yaz bana “nasıl davranınca kendini en çok değersiz hissediyorsun” onu da konuşalım birlikte çözüm yoluna bakalım 💗🌸