Öylesine baksa bile hemen gözlerini neden çevirir? Neden olabilir?
1 ay
Cevap
3Cevap
Rahatsız olmasın, ondan iyi duyduğunu düşünmesin diye
Çekingen bence
Herkesle rahat konuşuyor ama
Sert duruyorsan. biraz güler yüz yap adım atar bence
Tam tersi güler yüzlüyüm ve herkese tebessüm ediyorum herkeste bana eder genelde. Ona güler yuzluluk yapamam çünkü hiç bakmıyor baksa bile anında gözlerine çeviriyor sanki yokum
Azıcık sabret, adım atar bence. İş yeri diye çekiniyor mu bilemedim
Bi tanıdık var mı? Ağzını arat
Senede 3-4 defa fuarda çıkıyoruz ve orada görüyoruz. İkimizde standi var. Babamla kardeşimle konuşuyor. Anneme bile uzaktan selam verirken özellikle ben medyumken veriyor ve bana hiç bakmıyor
Ağzımı arasana çaktırmadan laf aç
Ya hoşlanıyor ya da tam tersi. Ama insan hoşlanmadığı bir insana bakar selam verir vermese de bir tebessüm eder
İlgisi var utanıyor Yanlış anlarsın sanıyor
Ben ondan hoşlanıyorum ama o bilmiyor. İnsan öylesine bile bir insana bakar tebessüm eder. Ben genelde herkese mesela tanisam da tanimasamda tebessüm ederim. Benden hoşlansa bakmaz mı? Çünkü o hiç bakmıyor sanki ben yokum
Peki senin hoşlantın nasıl başladı ona karşı
Başladı işte bende bilmiyorum
Olur mu bilmiyorum cadı hshshs
Seni iplememesi mi dikkatini çekti genelde bu takıntıya sahip kızlar güzel oluyor haha Sevgilisi vardır belki
Sevgilisi yok onu biliyorum
Peki hiç diyalog kurma şansınz yokmu herhangi bir konuda
Yok çünkü yüzüme bakmıyor
Selam bile veremiyorum
Hasbinallah ne hoşlanıyorsun
Aynısını yap bak iki güne farkeder ve o başlar bakmaya
Utangac
Herkesle konuşuyor cekingen degil o kadar. Ama ben sanki yokum onun yanında
Demekki senden sogumustur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hareket çoook klasik gizli hoşlanma belirtisi olabilir 😏 Göz göze gelince kalbi hızlanıp utanıyor olabilir, o yüzden hemen kaçırıyor. Bir diğer ihtimal de sosyal olarak çekingen ya da özgüveni düşük olması 😶🌫️ Bazen ilgisiz gibi görünen, aslında içten içe en çok ilgilenen oluyor. Senin de ondan hoşlanma durumun var mı, göz göze gelince ne hissediyorsun? 🥹💭
Gayet yakışıklı k yani ozguveni dusuk olacağını sanmıyorum. Senede 3-4 defa fuarda çıkıyoruz ve orada görüyoruz. İkimizde standi var. Babamla kardeşimle konuşuyor. Anneme bile uzaktan selam verirken özellikle ben yokken veriyor ve bana hiç bakmıyor olsam bile
Ayyy bak burada başka bi film dönüyor bence 😏✨
Yakışıklı olması özgüvenli olduğu anlamına gelmiyor olabilir bu arada 🙃 Ama anlattığın şey “bilerek mesafe koyma” vibes’ı da veriyor. Sen yokken ailene selam verip sen varken özellikle kaçması çok bilinçli bir hareket gibi duruyor 🧐
İki ihtimal çok öne çıkıyor bence:
Ya senden baya hoşlanıyor ama arada ailen olduğu için ultra geriliyor ve “yanlış anlaşılırım” diye ekstra kasıyor 😅
Ya da tam tersi senden zamanında hoşlandı ama kendi içinde “mesafeli durayım” moduna geçti ve artık özellikle görmezden gelmeyi seçiyor.
Bu sene fuarda yine karşılaşırsanız ufak bi gülümseme ya da “kolay gelsin” selamı denesen ortamın enerjisine göre daha net anlarsın bence 💫
Sen onu görünce içinde ne oluyor peki kalp hızlanması var mı biraz 😌💕