Eski sevgilinin böyle bir saatte hakaret etmek için mesaj atması kesinlikle normal değil, bu tür davranışlara maruz kalmak istemiyorsan numarasını engelle.
Bu hiç normal değil canım, özellikle gece 2’de hakaret falan? Tamamen saygısızlık 😒 Mesajlar da zaten kendini aklama, suçu sana atma çabası gibi duruyor. Seninle vedalaşmak yerine seni suçlayıp hafiflemek istiyor. Engelle, cevap bile yazma, hakaret varsa ekran görüntülerini sakla. İçin çok mu dolu, ona son bir şey yazmak istiyor musun, yoksa tamamen susup kopmak daha iyi gelir sence? 💬✨
Cevap
5Cevap
Flört etme yeteneğim eskisi gibi olmadığı için pek bir şey anlamadım ama galiba sen sınır ortaya koymuşsun ve o sınırı değerle ölçüyor Yanlışmıyım
Aslında ben de hiçbir şey anlamadım sana şöyle özet geçeyim sekiz aylık bir ilişkim vardı ailesiyle falan tanışmıştım bir gün mutlu değilim deyip benden ayrıldı altı ay sonra bana mesaj attı işte buluşalım dedi buluştum çok güzel bir gün geçirdik eskileri konuştuk hani hakkını helal et yerini kimse dolduramaz falan bayağı bir iyi şeyler konuştuk aradan iki gün geçti bu sefer de tam tersi bir gece bana yazıp hakaret etmeye işte hayatının en büyük pişmanlığı olduğunu falan söylemeye başladı o zaman iki gün önce 100 yüze görüştüğümüzde neden söylemedin
Seni birisine anlatmış sonda karşıdaki kişi baya doldurmuş onu
Bir şey söyliyim mi bana da öyle geldi çünkü mesajlarda şeyde dedi çevremdeki insanlar beni uyardı dinlemedim senin seviyen de değil o kız dediler dedi
O zaman Seni baya gömmüşlerdir geçmiş olsun ilişkide başkalarının lafıyla hareket eden erkek etek giysin ne diyelim
Peki bir şey soracağım daha önce cinsellik yaşamadığım için başkasıyla yaşasaydım senle yaşardım kelimesi bir erkeğin adamlığına mı laf etmek benden ayrılma sebebinin bu olduğunu söylüyor aslında çok basit bir şey söyledim hani başkasıyla yaşasam senle yaşardım bu benim için çok kolay olurdu tarzı hani yaşamadığım için tabii ki de yaşamak istemiyorum bir sınırım var demek istedim bu onun erkekliğini mi laf etmem oluyor
Bana söylediği şey bu oturmuş bir ay düşünmüş bu kelimeyi söyleyen birisi her şeyi göze alırmış aslında benim bunu söylerken kötü bir niyetim yoktu ki hani daha önce başkasıyla yaşamadım senle de yaşardım dedim yaşasaydım
Gerçekten oturdum ve bunda kötü bir mana arıyorum yok ki gerçekten ona laf sokacak bir şeyim yok çok derin anlamlar çıkartmak için bunu söylemedim ki başkasıyla yaşasaydım senle de yaşardım derim
Tamam işte sen sınır koymuşsun ortaya yani yarın öbür gün ayrılsak ortadaki cinselliğin manasının kalmayacağını belirtmişsin sonuçta ondan sonrada hayatına devam ediceksin yani ben eskilerle bir şey yaşamamışsın temiz bir çizgide kalmışsın sen o çizgiyi bozarsan bi anlamı kalmaz neden farklı bir anlam yüklemiş
Bir de affedersin ama telefonda kalkıp bana diyor ki evet yaşamadım çok namusluyum diye gezersin sonuçta gizli çık olmadı ama her şeyi yaşandı hatırlıyor musun şunları yaptık bunları yaptık bunları söylemeye başla şok oldum
Değil mi hayatına aldığın adama de dersin girdi çıktı olmadığı ete değdi dersin diyor
Öylelerinden hayır gelmez şimdi seni çevresine 50 farklı şekilde anlatıyordur seni
Yok normalde böyle kelimeler kullanacak bir çocuk değildi ilk defa orada yaptı ne 1.01 şey duydum ne başkasından
Yani ilk defa gece o gece duydum bunları dediğine ben ne kadar kaliteli birisi diyordum ayrıldığımdan beri beni hiç rahatsız etmedi diyordum hep uyuyordum onu yani şaşırdım ilk defa öyle bir huyunu gördüm konuştuğunu
Bir şey diyecem bu girdi çıktı mevzusu ne
Ya şey demek istiyor hani ilişkiye girmedim her şeyi yaşadım dersin diyor hani sınır koyuyorsun ya diyor çok namuslumuşsun gibi yani
İçinde ukde kalmış
Ne bileyim ya onu da benim ciddi ilişkim vardı cidden hakkımı helal etmiyorum dedikleri zoruma gitti yok bir güne bir gün kadınlık yapmadın hayatıma giren bütün kadınların önceliği ben oldum senin olamadın bunlar o şeyler değil ya ben ben de bir yara olarak kaldı yani
Manipule ediyor. Kimseyle ilişkiye gitmediysen onunla da girmek istemeyebilirsin🤷🏻♀️
Eger yapmış olsaydım bu duruma önem vermeseydim seninle de yapardım demişsin manipule etmiş.
Gerçekten bak demek istediğim senin yazdığın gibiydi o bunu çok yanlış yere çekti sonuçta ayrılmışız gitmiş altı ay sonra arayıp niye bunu bana yazıyorsun veyahut da anlatıyorsun ve hakaret ediyorsun yok bana kadınlık yapmadın da önceliğin olmadım da şöyle de böyle de
O kadar basit bir şey ki yazdım benim için basit bir şey olsa ben başkasıyla da yaşamış olurdum zaten başkasıyla yaşamış olsaydım senle de yaşardım aslında çok basit bir şey demek istediğim
Seninle muhabbet kurup canını acıtmak istiyor unutmanı istemiyor. Bildiğin manipülasyon ccap bile verme
Bugün karşılaştık yüzüne bile bakmadım ama içim bir buruktu çünkü çok kötü şeyler söyledi ve utanmadan bana karşıdan bakıp izliyordu beni bayağı bayağı bakıyordu yani keşke telefonda söylediği şeyleri yüzüme de söyleseydi
Evet gayet anlaşılır sen demekki evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamak istemiyorsun o yüzden öyle demissn
Gerçekten asıl şeyi söyliyim sana komik olan ne biliyor musun benim kafamı karıştıran bana bunları yazmadan bir gün öncesinde kahve içtik ve hayatına giren en iyi kızın en kaliteli kızın ben olduğunu söyledi ve çok güzel bir gün geçirdik ilk başta çok normal konuştuk eski ilişkimizi konuştuk ondan sonraki gün bana hakaret etmeye başladı ve hakaret etmeden önce yolda karşılaştık bana selam falan verdi yani selam verdi ben köşeyi döndüm bana mesaj atıp hakaret etmeye başladı
Kaldı ki sevgili olduğun her erkekle cinsel ilişki yaşayacaksın diye bir şey yok. Belki o kadar güvenmiyorsun? Yapmak zorunda mısın bu nedir böyle sacmalamis
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermis
Ya ilişkimiz de bana cinsellik istediğini zaten söylemedi ki hani böyle bir sorun yaşamadık sınırlarımızı bilerek bir şeyler yaşadık hiç gündem olmadı yani ben de buna şaşırıyorum altı ay sonra bana mesaj atıyor gerçekten dışarıda oturuyoruz bana çok güzel şeyler söylüyor yolda görüyor selam veriyor eve gidiyor gece bana hakaret etmeye başlıyor tamam da iki gün önce ben senle kahve içerken niye bunları yüzüme söylemedin
KSKAJEJD Ya işte ulaşamadığı için
İnşallah dediğin gibi ulaşamadığı için kudurmuştur bunu bu yaptıklarına nasıl pişman edebilirim bunu nasıl kendime köpek gibi döndürebilirim barışma değil bak nasıl pişman edebilirim
Boşta kalmış acaba tekrar yoklayip üste çıkarsam bir fayda saglar mıyım diye dusunuyor. Hastalıklı insan bakış açısı
Garip olan ne biliyor musun görüştük hayatında girmiş en iyi kızımın ben olduğunu söyledi oturduk dolaştık ettik ertesi gün oldu beni gördü aradı ve böyle gece ikide hakaret etmeye başladı
boş ver artik
Boş verdim zaten kafamda kurcalanan şeyler olduğu için sinir oluyorum
Neden sorusuna cevap arıyorum
Arama, yorma kafani
Bu şey değil mi o zaman kandıramadık şimdi kandırırsam belki pompalarım diye uğraşan adam :D
Oyun istiyo ablası
Nasıl yani
Kanka komik olan benden hiçbir zaman öyle bir şey istemedi ki aramızda o konu geçmedi yani istemedi benden
Zaten sakin sakin dinleme sebebim de bu çünkü ilişkimizde böyle bir sorun olmadı
Derdi sırf cinsellik
Anormal bir durum
Mutlu değilim deyip ayrıldı aradan altı ay geçti bana bunları söyledi bayağı hakaret etti telefonda falan bugün 100 yüze karşılaştık hiçbir şey demedi bir de bakıyor
Hiç umursama aldırma hayatına devam et
Öyle yaptım zaten bakmadım bile suratına olayın üstünden 1.03 hafta geçti sorgulamadım bile
Ama onun dediklerine pişman etmek istiyorum ne yapabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?