Kısa kestirince aynen böyle duruyor, saçım uzunken yine zar zor şekil vermek zorunda kalıyorum açılmalar belli olmasın diye. Biraz özgüvenimi kaybetmeme sebep oldu. Hoşlandığım kıza selam bile veremiyorum sırf bu yüzden belki beni beğenmez diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kısa kestirince aynen böyle duruyor, saçım uzunken yine zar zor şekil vermek zorunda kalıyorum açılmalar belli olmasın diye. Biraz özgüvenimi kaybetmeme sebep oldu. Hoşlandığım kıza selam bile veremiyorum sırf bu yüzden belki beni beğenmez diye.
Cevap
7Cevap
Bence çokta takma ağzın laf yapıyosa devam saç dediğin nedirki cerny de kel lakin alem onun hastası
Vay sefirim gelmiş :D eyvallah
Zor hacı, bu herifin şimdi saçı benimkinden gür. Saç ektirdi, artık kellik çok problem değil ektirirsin dert etme
Erkekte özgüven kadını etkiler unutmaaa. Sen özgüvenli olursan çok çirkin bile olsan onkızı etkilersin emin ol
Dış görünüşe bakıyorlar o yüzden özgüven pek bir işe yaramaz bence...
Emin ol etkisi çok fazla
Aynı sorun bende de var üstelik 22 yaşındayım. Kafa yapım da kötü kabak gibi duruyor özgüvenim sıfır
Saç problemi çok kötü ya
Saçı fırça gibi olan lavuklar var çok kıskanıyorum onları. Bize de bu gen denk gelmiş şansımıza napalım
Sorma knk şu hayatta ne istiyorsan diye sorsalar Al Pacino gibi saç isterim derim
Saç tipi çok değiştiriyor. Tipim kötü ama saçla biraz kurtarıyordum eskiden şimdi hepten sı¢tım. Bir kızla oturup iki kelime konuşmuşluğum yok bu yaşıma kadar.
Bazen peruk mu alsam diye düşünüyorum
Yok be o daah komik duruma düşürür
Evet artık kabullenip Jason Statham gibi ya da Dwayne Johnson gibi dolaşacağız 😂
Benim kafa kabak gibi olsa olsa ersin korkut olur benden🥲
Yok be öyle düşünme asıl benim kabak gibi
Yav salla gitsin yakışıklı olan da toprak olacak biz de. Elbet evlenecek birini buluruz bekar kalacak halimiz yok ya
https://youtu.be/xqz651sGwN8?is=fVS5-qAyt6_YRQh4 Bizi beğenen varmış
Yalan mk ahshshshaha
Ben inanmak istediğim için iyi geldi bunu izlemek :D
Kral seni merak ettim ya ben
Merak etmeyin diye örnek resim koydum sjsjssh
Ahahahsh iyi geceler kardeşim dikkat et kendine
Sana da iyi geceler sende kendine dikkat et
Üstleri uzatıp ortadan ikiye ayırmayı deneyebilirsin, yeterli kök varsa elimde düşünebilirsin, çok düşünme ayrıca bazılarına yakışıyor
Erkek dediğin hafif kel olur.
Umarım beğenen olur bu halimi reis
Ektirirsin olmazsa sıkılma bu kadar
Ektirirsin, başka çaren yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Saç mevzusu özgüveni çok fena yoruyor, bunu çok iyi anlıyorum 😔 Ama samimi söylüyorum, çoğu kız saçtan çok duruşa, gülüşe, konuşma tarzına dikkat ediyor 💯
İstersen önce bir dermatoloğa ya da iyi bir berbere görün, uygun kesim, belki ufak bir bakım, belki de kısa kullanmak seni daha rahatlatır. Hoşlandığın kıza da selamı saçını değil, enerjini düşünerek ver 😉 Sence o kız senin saçına mı, yoksa tavrına mı daha çok dikkat eder? 🫶✨