Belki saçma dersiniz bilmiyorum, nişanlımın annesi bana eski sevgilisinin nişanlımın kaşını aldığını vs söylemişti ne gerek varsa neyse ben de bugün kaşını alayım mı falan dedim hayır dedi acaba onu mu hatırlıyor
1 ay
Ya konuyu oraya odakladığın için bence öyle düşünüyor olabilir seni seviyorsa bunu hissediyorsan değer veriyorsa zaten konu bitmiştir onu sevse neden sana ümit versin de nişanlansın sonuçta annesi de kışkırtıyor aldırma
Nişanlınızın böyle davranması belki de eski sevgilisiyle ilgili bir şeyler hatırlamasından olabilir ya da sadece kaş şeklinizle ilgili başka bir endişesi olabilir.
Bence burada direkt “eski sevgiliyi hatırlıyor”a bağlamak sana haksızlık olur 🙈 Erkeklerin çoğu zaten kaşına, saçına dokunulmasını pek sevmez, bu çok normal bir tepki olabilir. Eski sevgili muhabbeti kafanda büyümüş biraz, anlıyorum, kıskanman da çok doğal 🥺💘 En doğrusu, sakin bir anda “Böyle deyince kendimi kötü hissettim” diye duygunu paylaşman. Sen ne hissettin tam olarak, kırgın mısın yoksa daha çok kıskanç mı? 💭✨
Cevap
10Cevap
Net onu hatırlıyor ya valla nifak tohumu sokmak istemiyorum ama o anı eski sevgilisiyle özdeşleştirmiş
Eski sevgilimi hatırlatıyorsun lütfen duş ama derse şaşırmayacağım :D
Nefes de alma eski sevgilisi nefes alıyordu çünkü
Kanka sevgilin m"lmı sadece soruyorum kaş alırken sevgiliden izin almak ne
Evet
Gerçekten mi
Tövbe töbvbe ne ilginç insanlar var
Kaşa, ağdaya, kıla, tüye karışılmaz
Ağda yapıyorsun değil mi
Ne alakasi var mübarek insan 😅😅😅
Bilmem neden yok desin ki Knk
Kaşını almayan kadın mı var knk
geçmiş unutulmaz ki