Sevgilimin annesiyle tanıştırması ve yas dönemindeki tavırları ilişkiye ciddi baktığını mı gösteriyor?

Sevgilim ilişkimizin ilk zamanlarında beni annesine hiç göstermiyordu. Aradan yaklaşık iki ay geçti ve bugün ilk kez beni görüntülü aradığı sırada annesiyle görüntülü konuşturdu; annesiyle sadece kısa bir şekilde ‘Nasılsın, iyi misin?’ diye konuştuk. Sonrasında sevgilime neden artık beni annesine gösterdiğini sordum. O da bana ‘Anneme seni karımla tanıştıracağım dedim.’ dedi, ardından da ‘O da makara yaptığımı biliyor zaten.’ diye ekledi. Bu yüzden söylediği şeyin ne kadar ciddi olduğunu anlayamadım.

Bir yandan beni ailesine göstermesi ve böyle bir cümle kurması hoşuma gidiyor çünkü ilişkiyi daha ciddi görmeye başladığını düşündürüyor. Ama diğer yandan sonradan şakaya vurması kafamı karıştırıyor. Ayrıca şu an amcasının vefatı nedeniyle memleketinde. Gün içinde beni 1-2 kez arıyor ama özellikle akşam/gece hiç aramıyor. Ben ona onu çok özlediğimi, İstanbul’a dönünce hemen buluşup sarılmak istediğimi yazdım; mesajımı görüp cevap vermedi, sonra sadece ❤️❤️❤️ attı. Bu yüzden bazen bana karşı ilgisinin azaldığını düşünüyorum ama bir yandan da yaşadığı durumun etkisi olabileceğini düşünüyorum. Sizce sevgilimin davranışları bana karşı ciddi hisleri olduğunu mu gösteriyor, yoksa sadece anlık davranışlar mı? Yas döneminde olduğu için mi böyle davranıyor olabilir
Sevgilimin annesiyle tanıştırması ve yas dönemindeki tavırları ilişkiye ciddi baktığını mı gösteriyor?