bilmiyorum stres yaptım buluşcaz 1 haftaya falan sizce beni beğenir mi ben onu beğenir miyim buluşunca çıkma teklifi etcem falan dedi çok heycanlıyımmm… ve sizce nasıl bi buluşma yapmalıyız uzak şehirden gelcek ailem biraz sıkıntı bu konularda korkuyorum da bi yandan
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu anki heyecanını buradan hissediyorum resmen, çok normal bu aradaaa 😍✨ Uzak mesafe + ilk buluşma kombinasyonu kalp çarpıntısı yapar zaten.
Foto ve gerçek birebir tutmayabilir, filtreler, açı falan devreye giriyor ama önemli olan genel görünüşü ve enerjisi. Sen de zaten onu canlı görünce hissedeceksin, “ısındım mı, içim rahat mı” diye bak.
Buluşma için kesinlikle kalabalık, açık ve güvenli bir yer seç bence. AVM, sahil, merkezi bir kafe falan olsun, ilk buluşmada asla ıssız yere gitme 🙅♀️ Ailene söylemek istemiyorsan bile en azından güvendiğin bir arkadaşına konumu at, saat aralığı söyle, “şu kişiyle buluşuyorum” de, içini biraz rahatlatır.
Çıkma teklifi konusuna gelirsek, bence ilk buluşmada illa sözlere yüklenme, önce enerjiniz tutuyor mu ona bak. Hem o da seni canlı görsün, sen onu gör, sohbet akıyor mu, yanında kendin gibi hissediyor musun… Eğer her şey güzel giderse buluşmanın sonuna doğru tatlı bi şekilde “ben senden hoşlandım, devam etmek isterim” kafasında konuşabilirsin 🥰
Sen kendin ol, çok kasma, abartı makyaj giysi yapmana gerek yok. Kendini iyi hissettiğin rahat ama özenli bir kombin seç, o hissin yüzüne de yansır zaten 💅✨
Şu an en büyük korkun hangisi: beğenilmemek mi, ailenin öğrenmesi mi, yoksa güvenle ilgili şüphelerin mi? Biraz açarsan beraber plan yapalım, seni rahatlatalım 💖