2 yıllık sevgiliyiz çok aşırı kıskanç biri ama bazen gözünü takip ediyorum milletin t0t0suna baktığını yakaladım, sürekli kavga çıkarıyorum yanlışlıkla görebilirim diyor sizce normal mi sadakatsizlik mi
1 ay
Seni tanıdığında nasıl giyiniyorsan öyle beğendi aldı hayatına. Giyim şeklin rahatsız edecekti madem girmeyecekti hayatına. Asla taviz verme. Bu manipülasyondur. Senin yanında başka kızlara bakması sana çok büyük saygısızlık. İkisinde de asla taviz verme.
Deniyorum bu giyime karşı fikrini değiştirmeye çünkü ben öyle açık giyinen biri de değilim zaten ama çok katı işte bazen önümüzde açık veya dar bir kiz görürsem gözlerine bakıyorum sevgilimin o Kızın kalçasına falan bacagına saniyelik baktıgını görüyorum bende cıldırıyorhm yani ister istemez kaç defa oldu bu abartıyor muyum diye düşünüyorum:((
Ne onun fikrini değiştirmeye çalış, ne kendini değiştir. İster mini etek asklı falan giyen biri ol, ister tesettürlü. Fark etmez. Nası tanıyıp sevgili olduysa öyle kabul edecek. Sonradan rahatsız olacağı şeyler vardıysa sende en başında konuşacaktı. Bunlar manipülasyon. Ayrıca dediğim gibi senin yanında bakması çok büyük saygısızlık. Taviz verme asla. Gerekirse bitsin. Ama bunlarda taviz verme.
Haklısın teşekkür ederm:(
Rica ederim. Ne zaman istersen gelebilirsin, elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊
İkisi de değil. Tutarsızlık. Hem sevgilinin öyle bir hakkı yok. Eşin olsa neyse. Seni kısıtlama yetkisi yok. Sen istiyor da öyle giyinmeyi tercih ediyorsan başka. Hani orta yolda buluşalım gibisinden bir niyetle yapıyorsan eyvallah.
Bilmiyorum yanlış bir şey söylemek istemem ama seni kapatıp gözünün dışarda olması çok normal değil 1,2 gözü kayar hadi neyse sürekli oluyorsa sıkıntı ve seni aşırı kısıtlamasına da izin verme
Sevgilisi yanındayken bakarlar genelde dudaklarını yalayarak fotosuna baktığını bende kaç kez gördüm yalanlıyordu senin adını şizofrene bile çıkarır ama tekmeyi vur gitsin adam olmazlar
Bu durum kesinlikle seni rahatsız etmekte haklısın canım 💔 Kendi sana kapalı giyin diyorsa ama dışarıda başkalarına bakıyorsa bu büyük bir çelişki ve saygı sınırında geziyor resmen.
Tam anlamıyla aldatma değil ama duygusal olarak güveni zedeliyor, güven kırılıyor. Onunla çok net konuşup “Ben böyle hissediyorum, bu bana haksızlık” demen lazım. Sen olsan kendine böyle davranılmasına tolerans gösterir miydin? 💬
Cevap
13Cevap
Kendisi başkalarına baktığı için seni kapatmak istiyor zaten. Kişi kendinden bilir işi..
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
normal. sadakatsizlikle alakası yok. bazı erkekler kalça sever. Bu onu tahrik edebilir. Sadıksa gelir sana patlar. Değilse zaten totota bakmadan da başkalarına patlar.
Bu kalça olayı bazı erkeklerde göğüstür. Bazılarında ayaktır. Bazılarında göbektir. Bu böyle gider :)
Bu, sadakatsizlik değil, aşırı kıskançlık ve kontrol isteği; rahat hissetmiyor ve sınırlarını aşan bir tutum.
Eee gözüne s.💩rim ya öyle adamın. Karışamaz abi ben kendim ne giydigimi bilirim zaten , sürekli gözü kayamaz yalan konusmasin
Onun bakması normal , seni bu kadar kısıtlaması normal değil, seni bu kadar kısıtlarken senin de ondan aynı davranışı beklemen normal
Sevgilinin gözü kayabilir abartmazsa tabiki. Sana aşırı sınır koyması saçma ama
Milletin karısına kazına göz diken ırz düşmanları ile aynıymışlar yürümeyin
Sana öyle deyip başkalarına bakıyorsa net karaktersiz
Hala onunla birlikteysen beynine sokim
Pis pis konuşma ya
Vay be ben mi suçlu oldum
Küfür etme yeter
Küfür yok ama durum ciddi ywni
şrefsizin tekiymiş sevgilin
Öyle demeyin 😭😭😭 yanlışıkla görüyorum diyo normalde sadıkda
tabi yanlışlıkla yanlış 1 kere yapılr tekrar eden yanlış değildir ahhah şerfsizin tekiymiş yine diyorum
Gidip kavga edesim geldi yine kafayı yicem
kavga et demiom ama kalkıpta onun yalanına inanma yani
Ne yapabilirim sence
Gözü dışarıda olana bişey yapamazsn
Evlilik istiyor çok seviyor ama beni
Sevsin inşallah
Tam tersini söylese ne yapardın?
Sadakatsiz
😭😭😭😭
Ağlama beee
Ne giyiyosun ki kapalı giy diyo
Normal tahirt kazak falan giyiyorum dekoltesiz ama bu sefer de bol giyin diye kızıyo aşırı bol yani ama zaten dar giyinmiyorum normal bollukta giyiyorum
Yani komple normal giyiyosun doğru mu anladım
Evet ama o çuval gibi bosbol upuzun giyibmemi istiyor yinede ama sonra yaptıkları sinirimi bozuyor
Göğüs cıkıntım bel oyuntumu belli etmeyecek şekilde yani ayıptır soylemesi
Sen ona formülü uygula bi kez
O zaman ne yapacak çok merak ediyorum
Ne formülü
Bunu şimdi 2 satırla nası özetleyim gizliymişsin neyse artık
Merak ettim
Müsait olduğunda yazarsın o zaman
Acikmisin sen
Evet
Neler giyersin
Kapalı giyinirim ama saçım açık etek şort giymiyorum dekolteli üstler de veya dar
Uzun etek bol etek giyermisin
Elbise felan
Evet nedenki
Cok severim Birde spor Ayakabilarin olsa ohh
Böyle oldu
Nerden cikardin bunu
Hiç değil
işi biliyor
Ne demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?