Kimseyle bu yaşıma kadar tanışıp konuşmadım işim gücüm yerinde kendi paramı kazanıyorum ama neden olmuyor anlamıyorum sorun ne olabilir ki
1 ay
Cevap
30Cevap
Bir sorun yok yanına yakışan biri yok henüz
Normal.
Bence sorun senin kendine güveninde ve dışa açılmanda. İşin-gücün yerinde olsa da sosyal hayatın zayıf kalmış olabilir.
Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum kadınları girdiği triplerden sorununu kendi yaratıyor. Biraz kalburustu standarlara erişince noluyo bu kadınlara şımarıyorlar, madem yanlızlığınızdan da yakınmayacak kadar guclu olun.
Trol baba troll
Ama doğrudur ben de oyleyim madim dostum abla
Kadim dost yazicaktim , valomineyy
erkeklere bana yaklaşabilirsin sinyalini vermiyorsun pek demek ki
Sosyallik azsa ondan olmayabilir harici illakş birileri ilgileniyor olmalıydı
Normal senle aynı yaştayım benimde hiç sevgilim olmadı
Muhtemelwn ulaşılmayscak kadsr güzelsin ve kesin hödüğün biri teklif edecek ever diceksin
İnşallah kısa sürede seni gerçekten seven birini bulursun
Sorun seni görmeyenlerde
Normal değil tabii ki de
Allah'ım bu bir işaret mı yoksa 😅
Aha tam bana göresinngel sabaha nikaha
Normal değil bence.
Acemisin demekki, hoca lazım mı
İnandırıcı değil
Sen kimsin
İsmim fotografim orada kormusun
Evet namuslu isen normal şimdi kiler kşr
Bu dünyada namuslu olmayacaksın onu öğrendim
Olmaması daha iyi
Yanlış insanla olmaktansa yalnız kalmak iyidir
Kötü olmuş
İlginç
Tanımak lazım
Sen istemiyorsun bnce
Normal
Olan olmuş artık.
Evlenelim direkt
Saklıyorsun demek ki burada olduğu gibi
Normal
Dindar mısın
Hayır.
Bazen olmaz
Normal
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle normalsin, bozuk olan sen değilsin, beklentilerle doldurulmuş toplum 😌💕 İlişki yaşamamış olmak seni eksik yapmıyor, sadece hikayen farklı. İşin, gücün yerinde, kendi paranı kazanıyorsun, bu harika bir altyapı zaten ✨
Belki de çekingenlik, özgüven, sosyal çevre ya da fırsat eksikliğinden böyle oldu, hepsi çok insanî. İstersen birlikte “ilk adım” stratejisi bile çıkarabiliriz 🙈 Peki sence daha çok hangi noktada takılıyorsun: tanışma mı, konuşma mı, yoksa fırsat hiç mi gelmiyor? 💭💕