Birkaç sene önce hayatımda böyle birisi vardı. Çok güzel olduğu için bırakamadım, zehir olsa yutulur dedikleri türden bir güzelliği ve fiziği vardı. Cüzdanımı sömürmesine rağmen bırakamadım tabii eninde sonunda bitti.
1 ay
Birkaç sene önce hayatımda böyle birisi vardı. Çok güzel olduğu için bırakamadım, zehir olsa yutulur dedikleri türden bir güzelliği ve fiziği vardı. Cüzdanımı sömürmesine rağmen bırakamadım tabii eninde sonunda bitti.
Cevap
1Cevap
Bunun tam tersi, aşırı kilolu olmasına rağmen yüreği güzel olduğu için bırakamadığım olmuştu çok eskiden. Ben %100 sevgi ile yaklaşamadığım için bitmişti mecbur. Yani insanın içi de dışı da güzel olması lazım. Yoksa olmuyor reis.
Ah be kanka doğru diyorsun üzüldüm valla
Bu işler başımı çok ağrıtıyor.
Ağrıtmaz mı kanka benimki neyse bitti gitti üzüldüğüm bir durum değildi ama seninki üzüntüye çok uygun.
Evet en azından seninkinde kalp yoktu benimkinde vardı. O yüzden işte başımı ağrıtıyor bu tür meseleler. Ama işte herkesin kriteri farklı. Dış görünüşe önem veren var vermeyen var. Ha dış görünüşü iyi olan kızların çoğu egoist oluyor ilgiye boğuldukları için kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar da işte dış görünüşü olmayan insanlarda da duygusal boşluk olduğu için daha güzel seviyorlar ilgisiz kaldıklarından dolayı. Ama olmuyor cidden denedim olmuyor.
Kanka madem seviyordun ne engel oldu bırakmana
Dış görünüşü beni itiyordu. 105 kiloydu. Boyu da uzundu ama işte dış görünüşten dolayı beğenemiyordum yanıma yakıştıramıyordum. Yüzü güzel kızdı ama kilosu yakışmıyordu ona. En son bu konuları konuşmuştuk çünkü nereye kadar gidecekti yani. Dürüstçe anlattım kilosunun kendisine yakışmadığını bu yüzden de etkilenemediğimi söyledim. Sonuçta bunun için insanlar diyetisyenlere mide ameliyatı için falan dünya kadar para ödüyorlar. Bak sen bile diyorsun çok güzel kızdı bu yüzden bırakamıyordum diye. İşte bunun için güzellik kavramı tek taraflı yetmiyor yani dışı güzel olup içi kötü olması da yetmiyor içi güzel olup dışı kötü olması da yetmiyor. O yüzden ortaklaşa bitirme kararı almıştık
Kanka zayıflardı güzelleşirdi devam ederdiniz bence. Sen de destek olsan ona da zayıflama isteği gelirdi istikrarlı ve kararlı bi şekilde rejim yapıp zayıflardı. Ama mide ameliyatı öyle düşünüldüğü kadar büyük bir miktar değildir bir akrabam olmuştu galiba tam hatırlamıyorum ama cerrahi bir operasyon ile zayıfladı. Keşke bırakmasaymışsın kızı.
Destek olmak istedim kendi istemedi. Beni seven böyle sevsin dedi uğraşmak istemedi. Zayıflasaydı çok güzel olurdu zaten yüzü çok güzeldi ama kilosu bozuyordu. Allah affetsin abartmıyorum babaannemin karnı kadar göbeği vardı yani sonuçta ben çok ricalar etmiştim kendim de 4 yıldır powerlifting sporcusuyum göbeğim de yok yani ona program bile yazacaktım. İstemedi. Öyle olunca da kendine değer vermeye gerek duymayan biri için de ben ne yapabilirdim? Kız salmış hayatı hiçbir şey umrunda değildi. Yapacak başka bir çare bırakmamıştı.
Üşengeç insan tam çekilmeyecek insan tipi ya. Ona bu olay ders olmuştur da zayıflamayı kafaya koyar. Bazı kızlar bu yüzden zayıflıyor bunda o da yok
Yani ben bitirdikten sonra zayıflamayı kafaya koysa bana haksızlık olur. O yüzden ne diyim Allah herkese hayırlısını versin. Ben ikna etmeye çalıştım olmadı.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattığın his bence düşündüğünden çok daha yaygın, yalnız değilsin 🫂✨ Fiziksel çekim bazen kırmızı bayrakları komple silip süpürebiliyor, özellikle özgüvenimiz zayıfsa ya da yalnız hissediyorsak. “Zehir olsa yutulur” kısmını o kadar iyi anladım ki 😅 Ama güzel olan şu: Eninde sonunda bitmiş ve sen şu an bunun farkındasın. Bu ilişkiyi düşününce bugün kendinle ilgili ne öğrendiğini hissediyorsun? 💭💘