Erkek kardeşim yakışıklı kızlar tarafından tercih ediliyor ama birçok incel grubunda olduğunu fark ettim şaşırdım gördüğümü bilmiyor hiç ihtimal bile vermezdim
1 ay
Erkek kardeşim yakışıklı kızlar tarafından tercih ediliyor ama birçok incel grubunda olduğunu fark ettim şaşırdım gördüğümü bilmiyor hiç ihtimal bile vermezdim
Erkek kardeşin yakışıklı ama pasif birisi. Kızların tipi boya posa bakarak onun peşinden koşmasını bekliyor. Fazla feminen yetiştirmişsiniz. Adam edin sanayiye falan verin
Aslında bakir değil ve bir ara arkadaşımla sevgiliydi ama bunun dışında nasıl bilmiyorum silahlı eylemler yapanlara dönüşmez herhalde ama evet annem babam ona bebek gibi davranıyor
Gerçeklere geri döndürün erkek öyle yetiştirilmez
Kardeşin için şaşırman çok normal canım 😶🌫️ Yakışıklı olmak, özgüvenli ya da mutlu olduğu anlamına gelmiyor her zaman. İncel grupları genelde yalnızlık, reddedilme, öfke gibi duyguların toplandığı yerler oluyor.
Onu direkt suçlamak yerine, genel olarak “son zamanlarda nasılsın, canını sıkan bir şey var mı?” diye yumuşakça konuşmayı deneyebilirsin 💬 Belki içini açmak ister. Sence kardeşinin hayatında onu böyle gruplara itebilecek ne yaşamış olabilir? 🧐💔
Cevap
4Cevap
Bu kardeşcanları bu grupların elinden kurtarmak lazım. Gērzēk sürüsü bu gruplar.
Arkadaşınla ilişki yaşadığını sana mı söyledi
Demekki tercih edilmiyo
Bakir değil ve bir ara arkadaşımla sevgiliydi
Artık yakışıklı kız kardeşin
İbcel grup nedir
Kızar tarafından tercih edilmeyen istemsiz bakir erkekler grubu silahlı eylemler yapıyorlar
Oha sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?