Diğer Erkek kardeşimin masasının üstünde 2 rulo peçete var şüphelendim düşündüğüm gibimi acaba? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 3 tane yapmış peçeteleri birde krem var masanın üstünde Erkek kardeşimin masasının üstünde 2 rulo peçete var şüphelendim düşündüğüm gibimi acaba? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Herkesin masasında ya da çekmecesinde peçete var. 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Bizimki 2 rulo koymuş masanın üstüne Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Benim masamda da peçete var. Malum hastalık ayları. Zırt pırt lavaboya gitmek yerine kullanıyorum. Bunda ne var ki 😊 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. tedbirini almıştır sen niye dedektiflik yapıyorsun :d 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne olduğu önemli değil bir insanın özel hayatını buraya yazmak hoş mu? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Pis pis dolaşıyor evde ben rahatsız olurum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Türkçen yok galiba Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Ne düşündün acaba jajs 1 1 Yorumla Kaçıncıhesap 1 yıl Belli değil mi 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kime azıyor acaba ufaklık 3 6 Yorumla Kaçıncıhesap 1 yıl O yaşlarda herkes e azar bence bende öyleydim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkese derken jshshsjs Yorumla ByDreamm 1 yıl Ufaklık deme ablası 😂😂 Yorumla Kaçıncıhesap 1 yıl Sen kendinden yola çık sen kimlere azıyorsun 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben katiyen azmam azan bir insan değilim jsjsjsjs Yorumla Kaçıncıhesap 1 yıl Ne yaparsın peki 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Dikkatli ol :D 0 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl neden taktın bu kadar Yorumla Soran 1 yıl Evde pis pis dolaşıyor cenabet cünüp Yorumla Cevap sahibi 1 yıl işi gücü bıraktın onu mu takip ediyorsun. Sen hiç mastürbasyon yapmıyormusun Yorumla Soran 1 yıl Yapıyorumda banyoda yapıyorum duş alıp çıkmıyorum Yorumla Soran 1 yıl Çıkıyorum* Yorumla Cevap sahibi 1 yıl oda duş alıyordur :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Karışma kızım sanane. Erkek değil mi yapar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evde pis pis dolaşıyor odası bok gibi kokuyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Annen konuşsun ya da baban konuşsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni düşünmediyse dert etme Yorumla
Sarabande0 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl ne gibi 1 1 Yorumla Kaçıncıhesap 1 yıl mastürbasyon Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 688 cevap paylaştı. Aynen öyle 0 0 Yorumla
Kaçıncıhesap Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Bence kesinlikle mastürbasyon için 0 1 Yorumla Kaçıncıhesap 1 yıl Kaç yaşında Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Normal karşıla sende 0 0 Yorumla
Kxkdmxnejdkejdjrj Takip Et Xper 5 Yaş: 46 1 yıl Evet kaç yaşında 0 1 Yorumla Kxkdmxnejdkejdjrj 1 yıl Cidden mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Herkesin masasında ya da çekmecesinde peçete var.
Bizimki 2 rulo koymuş masanın üstüne
Benim masamda da peçete var. Malum hastalık ayları. Zırt pırt lavaboya gitmek yerine kullanıyorum. Bunda ne var ki 😊
tedbirini almıştır sen niye dedektiflik yapıyorsun :d
Ne olduğu önemli değil bir insanın özel hayatını buraya yazmak hoş mu?
Pis pis dolaşıyor evde ben rahatsız olurum
Türkçen yok galiba
Ne düşündün acaba jajs
Belli değil mi 😂
Yok yav ruloyu şey yapmıyor
Aynen öyle düşündüğün gibi.
Kime azıyor acaba ufaklık
O yaşlarda herkes e azar bence bende öyleydim
Herkese derken jshshsjs
Ufaklık deme ablası 😂😂
Sen kendinden yola çık sen kimlere azıyorsun 😃
Ben katiyen azmam azan bir insan değilim jsjsjsjs