Şok içindeyim gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmalıyım lütfen akıl verin
Sana ilgisi var diye saçma saçma konuşmayın sapiklasmayın üstündeydi bu neden olabilir
Sana ilgisi var diye saçma saçma konuşmayın sapiklasmayın üstündeydi bu neden olabilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Eğer kardeşin çocuksa merakından giymiştir, ama eğer gençse, annene kesinlikle söylemelisin, onu uyarmalı ve cezalandırmalı, annen akıllı bir kadın ise böyle yapacaktır, ama umursamazsa, sen kardeşini uyar ve cezalandır ve yeni iç çamaşırları alıp onun bulamayacağı yerlere sakla. Onun kullandığı iç çamaşırlarını kesinlikle kullanma.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için ama hem anneme nasıl söyleyebilirim hemde onunla nasıl konuşurum bilmiyorum
Annen akıllı bir kadın ise sizin tarafınızı tutacaktır ve kardeşinizi uyaracaktır, ama umursamaz tiplerdense işiniz çok zor. Kardeşin yarın bir gün sana cinsel tacizde bile bulunabilir, o yüzde asla susmamalısın, bu utanılacak bir şey değil, asıl kardeşinin yaptığı utanılacak bir şey.
Ya öyle deme korkuyorum hani kendimi savunurum o ayrı korkum öyle bir şey içinde olması girişimde bulunur mu dersiniz
Rica ederim, sana çok yakın olan bir tanıdığın varsa, ona da anlatabilirsin, o kardeşini uyarsın.
Öyle anlatıp olay büyüsün istemem babama söylesene çok pis döver annem biraz sözü çok geçmeyen bir tip ne yapacağım bilmiyorum
Yani her şey olabilir, çok dikkatlı olmalısın, kardeşinle de evde yalnız kalma, yalnız başınıza bir odada da kalmayın, yalnız başınıza konuşmayın da.
Biz aynı odada kalıyoruz yani uyumak için 2+1 ev acaba ondan etkilenmis olabilir mi
Ben öz babam tarafından cinsel tacize uğradım.
Bir kere bir sapıklık görürsen, çok dikkatli olmalısın ondan sonra. Mesela senin vucüduna hiç baktı mı? Normal bir bakmadan bahs etmiyorum, ya da sapık kelimeler, sözler kullandı mı?
Oha ya çok üzüldüm takip ettim sizi irtibatta kalmak isterim akıl almak için sorun olur mu
Cevap vermediniz
Kesinlikle odaları ayırmalısınız, ailen ayırmazsa, sen gidip salonda uyu, kendi evine çıkana kadar idare et, yapacak bir şey yok, sen uyurken mesele oran buran açılmış olabilir.
Neden salonda yatıyorsun diye sorarlarsa
Geri takip etmediniz
Dediğim gibi yakın bir tanıdığına kesinlikle anlatmalısın, senin arkanı kollasın diye, mevzu büyüsün istemiyorum demişsin, asıl böyle bir mevzu büyümeli.
Sizce sadece merak mı bana ilgisi olabilir mi
Takip edebilirsiniz.
Sizinde beni etmeniz gerek
orada misin
İşte onlara olanları anlatacaksın, sonra odaları ayırmaları içi ısrar edeceksin, etmezlerse kardeşim artık salonda uyumalı ya da ben artık salonda uyuyacağım diyeceksin, ama kesinlikle aynı ortamda kalmayın.
Takip eder misin özelden konuşalım lütfen
Bir de kardeşine güven vermekten bahs etmişsin, ne güveni ya, senin ona güvendiğini bilse işler daha kötüye gidebilir.
Lütfen beni takip et akıl hocam ol kafam çok karışık
Hey
Ya merak ise pazardan iç çamaşırları alır, merakını gidermek için, seninkileri neden giysin.
Neden takip etmiyorsun beni ben seni takip ettim
Seni nasıl takip edeceğim?
Bunları özelden konuşalım
Cevabı beğendim seni de takip ettim ordsn ulaş
İlk önce benimle saygılı konuş.
Ve özelden yazamam Xper sayım az.
Özür dilerim saygıda kusur ettiysem
Sen takip et ben yazacağım
Takip etmeni bekliyorum lütfen sana ihtiyacım var
Sorunuz olursa buradan sorabilirsiniz, zaten gizli soru sormuşsunuz, kimse sizi tanımaz.
Neden takip etmek istemiyorsunuz ki
İstek attım.
Bende yazdım size
DM geldi mi acaba
Bu sitede gördüm ben de bazı erkekler kadın kıyafetleri giymeyi seviyormuş belki kardeşin de öyledir.
Sence bana ilgisi olma şansı var mı
Sanmam
Erkekse kız olmaya özenmiş olabilir kaç yaşında
18 yaşında ne yapabilirim bilmiyorum
Halla hallaa merak olabilirmi acaba ya da kız olmaya eğilim falan bi konuş kendisiyle
Biraz yüzeysel konuştum cevap veremedi kem küm etti ama yanlış şeyleri duymaya hazır değilim
Al karşına herşeyi açık açık konuş sonuçta bi hata eyer yanlış bişey varsa üstüne düşmediğin için daha kötüsü olabilir
Yani evet konuşmam lazım ama benden kaçıyor sürekli evde hiç karsilasmiyoruz
Kaçmasına izin verme ona herşeyi açık açık söyleyebilceğini söyle o güveni ver
Ya çok açık olursa ve duymak istemediğim bor şey itiraf ederse ne yaparım bilmiyorum
Ergen bu olabilir böyle şeyler zamanla her şey ama hatası varsa düzeltmelisin bi abla olarak
Ya güveni ona verdiğimde bisey yapmaya kalkarsa
Tedbirliyken konuş canım evde birileri olsun vesayre
Teşekkür ederim yapicam ama hoc hazır değilim
Takip ettim sizi ileriye doru akıl almak için
Tabi herzaman
Teşekkür ederim