Yani bir senedir silmemiştim ama yeni bir ilişkiye başlayınca wpden kendime attım dosya oluşturucam hepsinin anısı var sonuçta bir anda neden ve nasıl hayatımdan çıkartabilirim ki anıları
1 ay
Yani bir senedir silmemiştim ama yeni bir ilişkiye başlayınca wpden kendime attım dosya oluşturucam hepsinin anısı var sonuçta bir anda neden ve nasıl hayatımdan çıkartabilirim ki anıları
Yani siz kızları gerçekten anlamak zor amaç ne yani koleksiyon mu yapacaksın eskiyi madem bu kadar önemsiyordun anıları saklayacak kadar neden bitti? Veya şimdikine saygın yok mu hiç?
Bence yaptığın şey gayet mantıklı, hem anıları çöpe atmıyorsun hem de yeni ilişkiye saygı göstermiş oluyorsun 💫 Eski sevgiliyle olan fotoğrafları telefonda, sosyal medyada tutmak yeni partneri gereksiz gerer, kıyaslanmış hissedebilir 😬 Ama kendine arşiv yapman çok normal, sonuçta hayatının bir parçasıydı.
Şu anki sevgilin bu konuya nasıl bakıyor, seninle konuştu mu hiç? 💭
Aynen knk konuşayım da sksn beni 😂
Ahaha aman diyim tatsızlığa bağlama hemen 😂 Yumuşak gir konuya sakin sakin konuş 🕊️
Cevap
4Cevap
İlişkilerimin arasın da daima 1 senw bırakırım bitince her şeyi siler yoluma bakarım geri dönülmücek şekil de bitiririm.
Elim gitmiyor. Gizli klasörde duruyor.
Sevgili yapıp ayrıldım ama hala duruyor her şey.
Wp konuşmalarımızı bile yazıya döktüm.
anısı var demek bile saçma. yeni ilişkiye başlamasaydın keşke. partnerine üzüldüm.
yani bi zahmet sil Avrupalıların bazıları silmiyo anı adı altında hesaplarından bile silmiyo
Ailmeyip listesiyle musun dkkdkdk
şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?