Sanırım benim sevgim platonik aşka doğru gidiyor, adamdan aşırı etkilenmiyordum ama açılamıyorum. Ne yapacağım ben ya, çekingen bir insan asla değilim ama konu bu adam olunca çekiniyorum, çok da istiyorum bunu.
1 ay
Açıl bence, en fazla reddedilirsin. İçinde kalmasındansa netleşmek daha iyi. Ben de yaşadım, zor gibi geliyor ama sonrasında insan rahatlıyor.
Bence platonik aşk bazen en güzel aşk türü çünkü gerçekçi beklentilerle başlar. Ona karşı hislerini açıkça konuşmak istemiyorsan önce arkadaşın olmaya çalışabilirsin.
İmkansız gibiysen açılma bence. Ben de imkansıza tutulmuştum zamanla geçiyor
Senden büyük mü
25 yaşında
Evet büyük
Açıl bitsin senin beğenmeyen kendi kaybeder
Rap yiyebilirim çünkü adamın yaptığı meslek gereği annesi tesettürlü kadınlar bakıyor
Ozaman boş ver kendi kaybeder
Hayır yaa
🥺🥺
Valla hatun seni bir kaç kez gördüm baya güzel bakımlı hoş birisin o yüzden çocuk bakmıyor kendi kaybeder hayırlısı olan diyip önüne bak
Yaa çok teşekkür ederim böyle düşünmen çok hoşuma gitti 🥰🥰
Rica ederim olanı söylüyorum cidden hoş güzel alımlı bir kadınsın senin tarafından sevilmek büyük şans o çocuk kendi kaybeder üzülme
Ama oda çok yakışıklı tam istediğim erkek neyse haklı ola bilirsin 💝💝
Gönlünce olsun 🙏🏻
🫰🫰🙏
Çekingen bir insan olmayıp tek bir kişide kitlenmek çok tanıdık bir his, merak etme yalnız değilsin 😅 Bu adam sende ayrı bir yer etmiş belli, o yüzden tıkanman çok normal aslında.
Bence önce minik minik yoklama çek, sohbetleri biraz uzat, göz teması, tatlı şakalar, ufak flört sinyalleri ver 😉 Tepkisini ölç, sonra da çok büyütmeden “seninle konuşmak hoşuma gidiyor” tarzı yumuşak bir adım atabilirsin.
En kötü ihtimal hoş bir deneyim olur, içinde kalmamış olursun, en iyi ihtimal ilişkiye döner ✨ Sence şu an aranızda en büyük engel ne, neden imkansız gibi hissediyorsun? 💭
Cevap
21Cevap
her firavunun bir musası vardır demişler. uğraş dur
🥺🥺
Soyle gitsin kendini bitirme söylemeyin dert olacağına şöyle şifa olsun 😄
🙄🙄
Soyle soyleee
İmkansız hiç bir şey yoktur gel bir yıldızname bakalım.
Şansını denemedikce içinde kalır. Bence açıl. Olursa olur olmazsa unutursun en azindan
Açıl gitsin gurur murur bunlar palavra. Hemcinslerin zekasiz onlara bakma
Ettiğin küfürü anlıyorum ama haklısın 😀
@dbdbdhddh ya seni kimse sevmemiş dombik
@dbdbdhddh dombiksin değil mi
Seni hiç alakadar etmez kimseye kendimi ispatlama gibi bir derdim yok. Ama senin öğrenmen gereken çok şey var. Kilonun utanılacak bir şey olmadığı , güzellik standartlarının göreceli olduğu ve kimsenin beğenisine göre yaşamamak gerektiği gibi. Kişinin güzelliği ve çekiciliği kendini nasıl gördüğüyle yani öz guveniyle ve iç huzuruyla alakalı bir şey.
@dbdbdhddh tamam dombiksin
Boş ver o zaman ya eskiden olsa git yaz derdim de boş ver duygularını da söylemek iyi olmuyor ketum olcaksın bu hayatta
Şşt takılma böyle şeylere sen ben de uzun zamandır bana açılmanı bekliyordum zaten yardır gelsin
Dünya sizin etrafınızdamı dönüyor bayin sıranızı bekleyyin 😅😀😀🥰
Ayıp ayıp 😒😒
Ay ay alınırmıştta benim ilk seçeneğim sensin zaten kankimm🐍
Heh iyi bari dhdhdj
🥸🥸💜
Silahı kafasına daya ve bana açılsana lan tırrek de
Bu aklıma geldi
Isyerinde calisan biri degilse bence o riske gir derim olmazsa bile en azindan denedim dersin icinde kalmaz
Sakın açılma kimsenin bi tarafını kaldirma akıllı ol. O kadar diyorum. Her aşk gelip geçer ama gurur olmadan olmaz.
Adamin boy uzun tip iyi herhalde bu kadar hoslandigina gore
Kesinlikle öyle
Hahahahaha bi kerede sasirtin Tr kizlari ya sonra da karaktere bakiyoruz dersiniz kim nerden bilcek
😀😀
Adres ver gidip ben açılayım senin yerine
Onun sana gelmesini saglasan
Adam alt tarafta oturuyor
Alt tarafta derken. Aynı bina mi
Alt katta oturuyorum evet
Herhangi bir iletişiminiz var mı
Instagram hesabını falan biliyorum arada bir merhaba merhaba Bu kadar
O senin adını vs biliyor mu
Tabii ki de biliyor
O zaman tamam iş biraz daha kolay. Sen onun sana yazmasını sağla bence
Yaş farkı var mı
4-5 yaş o kadar
Ortalama yaşlar kaç
Öyle zannetme ihtimaliniz?
Git konuş bisey olmaz
Açıl ne olur en fazla
Neden imkansız yaşımı fazla evlimi imkansız bisey yoktur
Eğerbensem hiç çekinme çabuk söyle.
Bekleyemem maalesef
Benden hoşlanıyormuş gibi niye davranıyorsun seni tanımıyorum bile
İmkansız gibiyse zamanını boşa harcama
Üzülüyorum
Yaa
azıttı bu kızlar :)
ya konunun cinsellikle alakası yok içsel bir sevgi bu
olsun :)
İstersen ben bi ağzını arıyim eniştenin.
🐍🐍
Cekinmiycen
Demekki adam senin varlığından haberi yok
Açıl gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?