Flört aşamasında neler konuşuyorsunuz, flörtünüzü kendinize nasıl bağlarsınız?
1 ay
Flört aşamasında neler konuşuyorsunuz, flörtünüzü kendinize nasıl bağlarsınız?
Az önce alışveriş merkezinde Popeyes uğradım siparişi alan 18 yaşlarında bir kızdı sırf denemek amaçlı bakalım hala flörtöz yeteneklerim ne alemde diye kasadaki kızla bakıştım kız gözlerimi görünce gözleriniz çok güzelmiş dedi bende senin kadar değil dedim, hoşuna gitti suratını yere eğerek gülümsedi hafifte kızardı Günün nasıl geçiyor dedim anlatmaya başladı tabi o esnada gözlerimi gözlerine diktim hafif kısık gözle bakıyorum dudak ucundan dan yandan sırıtıyorum tabi bu heyecanlı heyecanlı anlatıyor ilgilenmem vs. hoşuna gitti. Bütün gün kızın canı sıkılmış iş yerinde doğal yani sonra insan psikolojisidir bir şey istedim baktım hemen koşa koşa yaptı o zaman anladım pek bir hoşlandığını sonrada ya bir şey soracağım da şimdi çok güzelsin senin kesin sevgilinde vardır ama yoksa instagramını istesem diye mimik yaparak sordum buda mutlu mesut çok heyecanlı bir şekilde sevgilimden yeni ayrıldım diyerek hemen verdi hesabını ekledim sonra benim sipariş hazır olunca alıp kolay gelsin görüşürüz falan dedim yol aldım tabi arkamı dönüp baktığımda yanında 3-4 kız gelmiş hepsi mutlu bir şekilde gülüşüyorlardı şimdi ben bu kızla 3-4 gün konuşsam ilgi göstersem 5. gün moralim bozuk gibi yanına gitsem ne olduğunu sorduğun da ya hayatım sen benden baya küçüksün seninle ben bir şey yaşayamam kıymam ama birlikte olduğum insanlar bir şeyler yaşamak paylaşmak isterim seninle olmaz desem sırf ayrılmamak bir şeyleri ıspatlamak uğruna bu kız benim yatağıma girerdi yaptığım şerefsizlik mi derseniz evet çok büyük şerefsizlik onu inkar etmiyorum çünkü bu kızla hiçbir şekilde işim olmayacak
Güzel hikaye
Hikaye değil 1 saat önce yaşadığım olay
Anladım kıza üzüldüm ama
Oda benim karaktersizliğim kabul ediyorum 18 yaşın da kızı kandırmış olduk
Flört ümüzün , oldugunu dusunmen ne güzel
🥲
Her konudan konuşurum
Evet öyle olmalı ama yeni tanıştın diyelim ne ilk sohbetlerde ne konuşursun
Flört aşaması tam benim playground’ım 🔥😂 Genelde direkt “CV’n nedir?” moduna girmiyorum tabii, önce hafif şakalaşma, günlük hayat, çocukluk anıları, müzik-zevkleri, utandıran anlar falan konuşuyorum 😌 Sonra ortak zevklerden yürüyüp buluşma planına bağlıyorum. Çok kasmadan, samimi ve ilgili olmak bence en çekicisi.
Sen genelde flörtte ilk ne konuşuyorsun, açılış cümlen ne? 😏💬💕
Cevap
4Cevap
Sen tam olarak ne istiyorsun yaz bana ona göre yardımcı olayım. İlişki koçu olarak kadar tecrübem var yardımcı olurum her türlü sana.
Genel soru kanka takılma geç
Sen çocuğu kendine bağlamaya çalışıyorsan bir amacın vardır ondan olabilir bu yani o yüzden sordum
Akışına birakmakisin bence eğer olucagi var ise olur zaten
Hiç anlamıyorum o işlerden ya
Etmiyorum
En iyisi
Direk sevişelim diyom
Düşüyor mu 😂
Canı isterse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?