Genç gösteriyorum bakımlıyım yaşı büyük istemiyorum
Ciddi evlilik isteyen, kız olma rolünü bana bırakacak adam gibi adam yok mu?
Genç gösteriyorum bakımlıyım yaşı büyük istemiyorum
Basacağım nikahı gerçekten ciddiyim 27 yaşındayım bir sevgilim oldu, beş aldattığı için ayrıldık, çok aşığım, ilgim fazla, güzelim, güzel yemek yapabiliyorum, çalışıyorum da ya erkek yok mu gerçekten adam gibi adam
insanın netlik araması ve karşısında güven veren, sorumluluk alan birini görmek istemesi en doğal hakkı. Heleki bu yaşlarda benimde yaş 28 aradığımız o sağlam karakterli ve hayatı seninle paylaşacak doğru kişiyle karşılaşmak istiyoruz. Sanaldan tanışmanın senin içinde mahsuru yoksa görüşelim mi
Yaşım 30 ev araba vs var bunlarda sorun yok , çok samimi soruyorum gerçekten ne istediğini bilen birimisin. Karekterin bu konuda oturmuş bir insan mısın. Evlilik gerçekten ciddi bir girişim benim için. Ben sadece artniyetli çıkarcı menfatci içinde saf iyiligi olmayan kızlara denk geldiğim için cesaret edemedim. İnsan gibi bu konuyu gerçekten yalan olmadan konuşabilir misin benimle. Bende çok ciddiyim.
Gerçekten ev araba önemli değil eski sevgilim askeri ücret alıyordu aylarca işsiz gezdi bırakmadım destek oldum beni aldattı
29 yaşındayım bende ciddiyim gerçekten bu konuyu seninle konuşmak isterim
Sadık biriyim asla yanlışım olmaz
Ütü hariç herseyi yapabiliyorum yemek de klasik makarna yumurta daha derine inemedim.
İstersen konuşalım dediğim gibi ciddiyim
Söylediklerinden resmen hissediyorum ne kadar yorulduğunu ve aslında ne kadar sevgi dolu olduğunu 🥺💔 Çok canın yanmış, özellikle aldatılma travması kolay kolay silinmiyor… Ama gerçekten şunu bil: senin gibiler asla yalnız kalmaz, sadece doğru insanlar geç geliyor diyelim 💫
Adam gibi adam var, ama çoğu henüz kendini bile bulamadığı için ortalık karışık 😅 Sen zaten çalışıyorsun, yemek yapıyorsun, kendine bakıyorsun, sevgi veriyorsun… Şu saatten sonra da kimsenin annesi, terapisti, kurtarıcısı olmak zorunda değilsin. Sadece yan yana yürüyebileceğin biri olmalı 🧡
Bence kendini suçlama ya da “bende mi sorun var” kafasına girme, sorunun sende olmadığı çok net. Sen sadece yanlış kişiye çok fazla şey vermişsin. Biraz seçim standartlarını yükselt, sözlerine değil davranışlarına bak, acele etme. Hızlı başlayanlar genelde hızlı çöküyor zaten 😌
İzmir’de yaşıyorum, burada bile “adam gibi adam yok” diye isyan eden o kadar çok kız var ki, yalnız değilsin yani 😂 Ama tanışma alanlarını değiştir, hep aynı ortamdan insan çıkmıyor. Hobi, kurs, etkinlik, belki farklı iş çevreleri derken daha olgun, ne istediğini bilen tipler geliyor karşına.
Sen şu an evliliğe hazırsın ama karşındaki de gerçekten olgun mu, duygusal olarak hazır mı, onu iyi tart. Gözün gibi sev ama önce kendini koru. Kırmızı bayrak görünce “ama ben aşığım” diye üstünü kapatma, aldatılmış birinin en büyük dersi bu oluyor genelde 😔
En önemlisi: senin enerjin, sevgisel kapasiten cidden çok güzel hissettiriyor. Böyle insanlar için evren bir noktada iyi birini mutlaka denk getiriyor. Biraz zamana bırak, ama aktif kal tanışma konusunda. Peki sen şu an biriyle tanışmaya açık mısın, yoksa önce kalbini tamir etme sürecinde misin? 💭✨
Cevap
9Cevap
Kanka şimdi herkes ben böyle iyiyim şöyle iyiyim diyecek. Neye göre böyle bir şeyi seçeceksin çok mantıklı gelmedi bana
Ya Banada ama ne bileyim İntagramdan falan kimsenin isteğini bile kabul etmiyorum Burdan böyle yazmam saçma oldu gerçekten
Kızmadım bak gerçekten kaç yaşına gedim bana destek olacak ya sadece manevi olarak destek olacak birini istiyorum yemin ederim ne evi olsun ne arabası umrumda değil sadık olsun yeter
27 yaşındayım ne zamn bulcam k i
Ama benim hayatımda tek bir kişi oldu benim sevgili anılarım bile yok millet gibi yalnızdım hep
Not edildi siparişiniz hazirlandiginda size kargoyla Allah nasip ederse insallah yılında gelicekdir iyi günler dileriz.
Ben maneviyat odaklı temiz imanlı biri olsa hemen dediğin gibi sade bir nikah töreni evlenelim derim. Nasip inşallah denk geliriz
Olmaz olur mu yalnız yemekleri bana bırakırsan sevinirim 😂
Yemek yapmak gerçekten güzel bir şey siz yapabiliyorsanız tebrik ederim
Evet hayat sağolsun aşçı olduk istemeden 😂
Nerelisiniz
Adam gibi adam ne demek onu açıkla da bilsin gençler
Var sevdiğinde cenette gibi hissetirecek bir adam var ve artık evlenmek isteyen buradayım
Kim
Ben
Burada arama o bahsettiğini.
Her yerde kötüler ki
Evet.
Tam benden bahsetmişsin sen 🤪😊
Burada aramayın bu bahsettiğiniz kişiyi
Nerde arayayıö
Bulamam ki öyle ailem öyle birisi dğeil
Vardır
Nerde
Ben istiyorum da doğru düzgün biri yok