Basta iliski istemiyorum diyen erkek zamanla severse ciddi iliski ve evlilik mi ister?

Merhaba, konuştuğu çocukla 1 yıldır arkadaşız ikimiz de öğretmeniz. 1 sene önce bir ortam dolayısıyla tanışmıştık arada meslek gereği iletişime geçiyorduk ta ki 3 hafta önceye kadar. 3 hafta önce bir anda daha fazla konuşmaya başladık ve gerçekten de bir anda etkilenmeye başladık o 29 ben 27 yaşındayım benden önce birçok ilişkisi olmuş ve başta bana senden çok etkilendim ama ben ilişki insanı bence değilim sana kıyamam deyip 3 4 gün uzaklaşmıştı geçmişinde birliktelikler de olmuş sen çok temizsin yapamam vs demişti. Ama gerçekten enerjimiz aşırı yüksek birbirimize sonra hep o bir bahane ile iletişime girmeye başladı, benden oldukça etkileniyor farkındayım ki dün akşam bir anda evlilik konusu açtı çok şaşırdım olsa nasıl olsun ya da işte beklentiler falan konuşuldu zaten 1 haftadır hissediyordum ilişki istediğini ama asla üstüne gitmedim ben acaba ondan mı dersiniz?

Basta iliski istemiyorum diyen erkek zamanla severse ciddi iliski ve evlilik mi ister?