Tezgah lan bu mu dersiniz yoksa beğenip beğenmemeye göre kabul eder veya ret mi edersiniz
1 ay
Güzelse ok derim. Gerçi bı kere oldu kaçtım. Ama sarhoştum motor suruyodum mahallede. Bı kaç kez aynı yerde dolandım ara gazı yapa yapa. Onumu kesti. burada dolaniyosun falan dedi. İltifat etti. Beni oyaliyip polis cagiriyorda korktum. Keşke korkmasaydim 😭 (profil fotosundaki gibi giyinmistim)
Sokakta random biri gelsin, direkt “tezgah” diye düşünmem ama önce enerjisine bakarım 😂 Güven vermiyorsa mesafeli olurum, sonuçta devir tuhaf. Ama tatlı, saygılı, samimi geliyorsa neden tanışmayayım ki, güzel sohbet çıkar 💬 İlk anda senin için en önemli kriter ne olurdu, tip mi yoksa tavır mı? 😏
Cevap
9Cevap
Biri bana kumpas kuruyo diye düşünürüm. Uzaklaşırım hemen
Ahshhsjssh neden
Hiç bir kadının bana ya da bir başka erkeğe sokakta rastgele tanışmaya geldiğini görmedim, duymadım.
E görüp beğenmistir belki
Bu düşüneceğim son ihtimal olurdu. Kadınlar sosyal medyada bir sürü ilgi görüyor, sosyal ortamlarındada yürüyen eden yakışıklı erkekler vardır. Yani kolay kolay sokakta rastgele birine yanaşcaklarını düşünmüyprum. Tabi zengin bir görünüme vs sahip değilsen.
Mk kadın zengin birisine tanışalım dese adam kesin biri bana kumpas kuruyor der imajını düşürmek için. Normal erkeğe tanışalım dese bu sefer bu kadın neden benimle tanışmak istesinki kesin biri bana oyun oynuyor falan der. Sonra kadın neden ilk adımı atmıyor diyorsunuz aq
Yahu kadının ilk adım atmasında gariplik yok, sokakta rastgele biri yaparsa altında bi şey ararım ama.
Mesela aynı bölümde, iş yerinde vs ilk adım atsa garipsemem
Bazen gerçekten sokakta random erkekleri beğeniyorum kumpas diye düşünmesin diye adım atmıyorum mesela napicam
Hiç atma bence. Sokak tanışmak için uygun bi alan değil. iti, uğursuzu çok, kimin ne olduğu belli değil. Benim sokakta rastgele kızlarla tanıştığım oldu. Ama kimi uyuşturucu bağımlısı çıktı, kimi başka bi şey.
bir an kalakalırım, bi olayı algılarım sonrasını bilemem.
Bi kere geldi lan başima:) Metrobua duraginda beklerken kızın biri durak sordu sonra tanışmak istermisin demişti asdkl
Tezgahtan suphelenirim ama durumum kötüyse tezgah olsa bile kabul ederim 😂
Ya niye tezgah olsun görüp beğenmis ve tanışmak istemiş olamazmi aq neden tezgah olduğundan şüpheleniyorsanız😂
Kız çok iyiyse tezgaha da gelirim ya sıkıntı yok 😂
Ben çok çirkinim kimse beğenmez ya organ mafyasodır ya da doğruluk cesaretlilik oyunudur der S iktir çekerim en azından havam olur
Tezgah olabilir çünkü cafe falan olsa okey
Niye sokakta görüp beğenmiş tanışmak istemiş olamazmi
Bunun icin 10 üzerinden 10 olmak gerekir ayrıca sana gelen başkasına da gidiyordur yani gerek yok
Spontane ne olursa sorun yok
Konuşuruz
Hayatı sorgulardım herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?