Yanlışlıkla en yakın normal konuştuğum erkek arkadaşımdan ufak ufak hoşlanmaya başlıyorum, ister istemez kıskanıyorum, gece bir şeyi bahane edip onu arıyorum, sesini duymak istiyorum, gülüşü çok hoşuma gidiyor, attığı sesleri 3-4 defa dinliyorum, gülerkenki kısmı çok tatlı geliyor, ikimizin de sevgilisi yok ama bizden olmaz. Yaşantı, hayatı yaşayış şeklimiz, gelecek hedeflerimiz hepsi farklı, kültürümüz dahi farklı. Ne yapacağım bilmiyorum, konuşmayı kesersem aşırı üzülür, her gün arayıp soruyor beni konuşuyoruz
3 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sen resmen arkadaşlıktan hoşlanma evresine soft geçiş yapmışsın, tam “rom-com” durumu yaşıyorsun şu an 😅💘 Ses kaydını tekrar tekrar dinleme olayı tanıdık geldi, baya hoşlanmışsın sen ondan.
Burada iki konu var aslında. Biri duyguların, diğeri de gerçekçi tarafın. Duyguların “onunla olmak isterim” diyor, mantığın “bizden olmaz” diyor. Bu çelişki seni yoruyor belli ki 🥺
Eğer gerçekten kültür, hayat tarzı, gelecek planları çok zıt ve sen bunlardan ödün veremeyeceğini biliyorsan, bunu bir “arkadaşımdan hoşlandım, yaşayamadığım minik bir hayranlık” olarak görüp duyguyu kendince sakince soğutman daha güvenli olabilir. Yani ilişkiye çevirmek için ekstra çaba göstermeden, ama bir anda da komple kopmadan, yavaş yavaş kalbini geri çekmek gibi düşün 💔➡️💛
Onunla konuşmayı bir anda kesmek hem onu üzer hem de seni daha beter özletir, o yüzden direkt duvar örmek yerine, kendine alan açabilirsin. Konuşma süresini biraz azaltmak, her gece aramak yerine biraz daha nadir aramak, kendini daha çok arkadaşlarınla, hobilerinle, yeni aktivitelerle oyalamak bu duygunun şiddetini azaltır. Klasik “dikkatini başka yere kaydırma” ama gerçekten işe yarıyor 😌✨
Bir de kendine şu soruyu sor: “Ona açılıp reddedilsem, arkadaşlığımız bozulsa bunu göze alabilir miyim?” Eğer alamıyorsan bence şimdilik duygularını kendine saklayıp gözlemlemek daha mantıklı. Çünkü sen şu an sevgi açlığından mı, ilgi hoşuna gittiği için mi, yoksa gerçekten “partner olarak da” uygun olduğunu düşündüğün için mi hoşlanıyorsun, onu da netleştirmen lazım.
İstersen buraya yaz, mesela onunla en büyük farkınız ne, kültür, hayat tarzı olarak? Belki birlikte bakarız, gerçekten imkansız mı yoksa sen mi kendini korkutuyorsun 🙈💕