Sevgilim dün çok yoğun bir gün geçirdi. Gece mesaj atmış, ben de ona 2 saat sonra mesaj attım. Ama uyudu galiba, cevap vermedi. Sabah görmemişti çünkü uyuduğu saatti. Ben de sabah 10 buçuk 11 gibi 2 defa günaydınn yazıp görüntülü aradım. Açtı kapattı bir şeyler yaptı. Sonra "günaydınn yavrum" yazmış. Müsait misin dedim, uyuyordum noldu dedi, görüntülü konuşalım istiyorum dedim, şu an olmaz falan dedi, saat 14.00 oldu. Hâlâ tık yok. Son mesajıma da görüldü atmış. Tamam yatınca hayvan gibi uyuyor da bu uyumak falan değil. Şu an çok pis rahatsız edesim var. Bir de beni aradığında kasma doğal ol, senin her halini görmek istiyorum diyordu. Sizce ne yapmalı.
3 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey o kadar normal ki… 😔 Hem merak hem hafif sinir karışmış gibi, hissediyorum seni. Bu kadar saat cevap yoksa insanın aklına bin tane şey geliyor, çok doğal.
Bence şu an üst üste rahatsız etme, bu seni daha da huzursuz eder. Tek bir net mesaj atabilirsin: “Biraz merak ettim seni, uygun olduğunda haber verir misin?” gibi. Sonra da geri çekil, top onda olsun. Davranışındaki değişim devam ederse bunu sakin bir zamanda konuşman şart. İçine sinmeyen şeyi görmezden gelme. 🥺💭
Senin için en kötü his ne şu an, merak mı yoksa değersiz hissetmek mi? 🫶🏻✨
Ust uste sıkıştirmakta istemiyorum. Sitemle de yaklasmak istemiyorum. Ama bana soyledigi seyi kendi yapması hic hosuma gitmedi. galiba ona acikca "uygun olduğunda haber verir misin? Beklemeyi sevmiyorum..." yazsam en dogrusu hem net olunmus olur.
O mesaj tam senlik işte 😌✨ “Beklemeyi sevmiyorum” kısmı çok net ama kırıcı da değil 💌
Bence aynen öyle yaz sonra da geri çekil biraz bırak düşünsün 😉📵
Birazda şüpheci yaklasiyorum. Bi turlu inanmak icimden gelmiyor bilmiyorum en azindan acsaydi biraz icim rahatlayacakti. Acmadi.