Bugün telefonundan bir şey gösterecekti whatsapptan, telefonunu biraz kendine çevirdi ve sohbetleri hızlıca alta kaydırdı. Benim profilime girecekti hemen altında bi kız vardı son mesajı kalp emojisiydi. Konuştuğu çoğu şeyi anlamıyorum zaten. Afrikalı o dilini bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Yani seni asla aldatmam dedigi icin aldatmayacak denemez iyice arastirmalisin kimle konustugu hakkinda belki aldatmamistir dedikleriyle dürüsttür ama bilemezsin
Birbirimize bu konularda soru sormuyoruz ya da kıskanmıyoruz mesela. Başkası gelip ona bebeğim diyo sarılıyo falan kıskanıyorum belli etmiyorum. Bu tür kıskançlıklara alışık değil çünkü, ilginç geldi ona bu. O yüzden hangisi arkadaşı hangisi ilişkisi çözemiyorum
Telefonunda o kadar şifre var ki… ve asla telefonuna dokunmadım şu ana kadar bu biraz imkansız. Sence ona neden telefonunu çevirdiğini, içim rahat etsin diye whatsappjna bakmak istediğimi söylemeli miyim. Ayrıca onu sıkmaktan da korkuyorum
Bence bunu dile getir ama cok gergin bir an olmasin soyleyeceksende nede cok mutlu bir an eger deger veriyorsa ve kendine guveniyorsa gosterir ama onu sakin hemen suclama sadece dediklerine inana ve eger anlatirsa o kizla tanismaya calisabilirsin icine sinmezse
Bugün telefonundan göstereceğini gösterdikten sonra bana sürekli iyi olup olmadığımı, iyi hissediyor gibi görünmediğimi söyledi. Ama ruh halimdeki değişikliği yüzüme yansıtmadığıma eminim, bir şey olmamış gibi davranmıştım. Sence suçluluk mu duydu
her öğretmene o gözle bakan bir öğrenci mutlaka oluyor zaten. sanırım babasıyla problemleri olan kızların olayı bu. ayrıca öğretmenliği bırakma sebebim
Ama haklısın baba problemleri olan kadınlar kendilerinden yaşça büyük ve genelde zengin insanları baba figürü olarak gördüklerinden, boşluğu bu şekilde kapatmak için onlara aşık olurlar.
aşık olabilir bunda sorun yok ama pazar günü camımın önüne gelip bağırması sıkıntı ya da yolumu kesmesi falan. öyledir bilmiyorum ama işle aşkı birbirinden ayırmalısın
Aslında gerçekten haklısın. Ben şimdi aldattığını kanıtlasam ve ayrılsak bir daha dersine nasıl gireceğim? Ders nasıl yürüyecek. Böyle düşünmemiştim ama seviyorum da bırakmak istemiyorum. Çok sıkıntılı gerçekten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani seni asla aldatmam dedigi icin aldatmayacak denemez iyice arastirmalisin kimle konustugu hakkinda belki aldatmamistir dedikleriyle dürüsttür ama bilemezsin
Mesajlarda ne yazdigini ogrenmeden pek bir yorum yapamam arkadasida olabilir
Ama neden hızlıca geçti ve telefonu çevirdi. İçim hiç rahat değil.
Konuyu ona suanlik acmayin bence ve hareketlerini gozlemletin icinizde supe varsa dinene kadar arastirmanizi oneririm
Birbirimize bu konularda soru sormuyoruz ya da kıskanmıyoruz mesela. Başkası gelip ona bebeğim diyo sarılıyo falan kıskanıyorum belli etmiyorum. Bu tür kıskançlıklara alışık değil çünkü, ilginç geldi ona bu. O yüzden hangisi arkadaşı hangisi ilişkisi çözemiyorum
Biliyorum normalde kimseye onermem ama o kadinla olan mesajlarini firsat bulursan gozden gecirmeni tavsiye ederim
Telefonunda o kadar şifre var ki… ve asla telefonuna dokunmadım şu ana kadar bu biraz imkansız. Sence ona neden telefonunu çevirdiğini, içim rahat etsin diye whatsappjna bakmak istediğimi söylemeli miyim. Ayrıca onu sıkmaktan da korkuyorum
Bence bunu dile getir ama cok gergin bir an olmasin soyleyeceksende nede cok mutlu bir an eger deger veriyorsa ve kendine guveniyorsa gosterir ama onu sakin hemen suclama sadece dediklerine inana ve eger anlatirsa o kizla tanismaya calisabilirsin icine sinmezse
Eger bagirip cagirir sorun cikarirsa bence iliskiyi ve yasadiklarinizi gozden gecirmekte fayda var
Bugün telefonundan göstereceğini gösterdikten sonra bana sürekli iyi olup olmadığımı, iyi hissediyor gibi görünmediğimi söyledi. Ama ruh halimdeki değişikliği yüzüme yansıtmadığıma eminim, bir şey olmamış gibi davranmıştım. Sence suçluluk mu duydu
OLABILIR
Ama aldatmiyorda olabilir
Hemen aldatiyor gibi dusunmeyelim ve kendinizi uzmeyin
çok b*ktan bir durum
Gerçekten…
salla gitsin
Olmaz ki öyle. Bir de her gün görmek zorundayım dil eğitimi öğretmenim kendisi😅
öğretmeninle sevgili olmak hata ve bu hatadan ne kadar erken dönersen o kadar iyi
Neden hata olduğunu düşünüyorsun
iş, aşk ve aile ilişkilerini birbirine karıştırmak %100 kesinlikte sorunlar doğurur
Ama birine ona aşık olmak istediğimiz için aşık olmayız ki. Hiçbir zaman Afrikalı bir sevgilim olacağını düşünmemiştim mesela
duygularını ve içgüdülerini kontrol etmeyi de deneyebilirsin. birde aldatılıyorsun tabii ki bunu da göz önünde bulundurmak lazım
İlişkimiz daha çok yeni 3 hafta olacak ama ben ilk gün sınıfa girdiğimden beri aramızda bir çekim olduğunu hissetmiştim
her öğretmene o gözle bakan bir öğrenci mutlaka oluyor zaten. sanırım babasıyla problemleri olan kızların olayı bu. ayrıca öğretmenliği bırakma sebebim
Öğretmenliği bırakma sebebin sana aşık olan kızlar mı? Babamla asla sorunlu bir ilişkimiz olmadı bu arada
Ama haklısın baba problemleri olan kadınlar kendilerinden yaşça büyük ve genelde zengin insanları baba figürü olarak gördüklerinden, boşluğu bu şekilde kapatmak için onlara aşık olurlar.
aşık olabilir bunda sorun yok ama pazar günü camımın önüne gelip bağırması sıkıntı ya da yolumu kesmesi falan.
öyledir bilmiyorum ama işle aşkı birbirinden ayırmalısın
Aslında gerçekten haklısın. Ben şimdi aldattığını kanıtlasam ve ayrılsak bir daha dersine nasıl gireceğim? Ders nasıl yürüyecek. Böyle düşünmemiştim ama seviyorum da bırakmak istemiyorum. Çok sıkıntılı gerçekten
aldatılıyorsun. bu duruma odaklan
Afrikalı mi ayrıl yaa aldatıyor
Afrikalı olmasıyla ilgisi ne
Çok alaka
Açıkla