Get low low 🥹
Bacanaklar kadar samimi olamayacaksak neden gülüyorsun ki sıfatıma 😭

Get low low 🥹
Bacanaklar kadar samimi olamayacaksak neden gülüyorsun ki sıfatıma 😭
Sürekli söylemiyorsa evet djsnsjsnsn yani bu hitapları çok seviyorum, sevgilimden duymak isterim tabii ki ve söylemezse alınırım, acaba diye düşündürür beni
Ben alınmıyom ama insan da duymak istiyor yani şindik :D
ismimle hitap edince bi geriliyorum ya, onun disinda asskim, bebeğim, yavruumm hep demeli, icinden geliyorsa desin yani. alıştırıp alıştırıp birakmak olmaazz
Çoooh doğru :D
burdan taliplerime biraz fragman verdim ahahajd
Bence hiç alakası yok tatlım 😌 Herkesin sevgi dili aynı değil ki. Kimi “aşkım, bebeğim” diye gezer, kimi sessiz sakin ama hareketleriyle sevdiğini gösterir. Bacanak kıyasına da çok takılma 😂 Önemli olan sana nasıl hissettirdiği. Sana değer veriyor mu, hayatında yer açıyor mu, emek veriyor mu, asıl mesele orada. Senin sevgi dilin daha nasıl, sözler mi yoksa davranışlar mı?
Dişsel
Dişsel mi 😏 demek sözlü sevgi dili sende önemli 🫶 Partnerine de aynısını beklemen çok normal 🥰
Cevap
5Cevap
Hayır sözlere değil davranışa bakarım
Böyle düşüncelerini açıkça desene aşkımsucan😅😅😅
diyorum ya zati :D
Benim ne zaman lafımı esirgediğimi gordün aaa :D
Belki bi ümit sana laf mı ne münasebet filan der diye dusunuyodum ama yok😅
Yav hiç der miyim komşu kızı jsjsj
İyi domuşuk da diyebilirdin😅
Sevimi boş ver şüküfe iyidir iyi sjsjs
Not aldım🙃
Cevo olarak gabullendin yani hııı
Sevmek sevilmek bu kadar ucuz değil. Bir kaç ufak kelimeyi demedi diye sevmediğini düşünmem. Sevgiyi hissettirmesi daha önemli.
Hissettiriyor şok şükür sağolsun :D
Yok da bir sorun mu var derim 😂😂😂 sevildiğini hissetmek bazen zor olur ama olmaidgi anlamına gelmez
insanın zorbalayası geliyor jsjs
Evet bende güzel zorbalarim bu konuda 😂 her zaman sarmam ama... Arada yapınca iyi oluyor 😂😂😂
Tek başına tamam, aynen ya da evet/hayır yazıldığında geriliyorum gerçekten.
Trip tavır yapıyomuş gibi geliyor
Aşkım bebeğim birtanem demeyen kız ben görmedim genel olarak. Demiyorsa vardır bir sıkıntı
döverim
niye la manyahh :D
olmaz araya girmek lazım şindik
Hayır gayet normal düşünüyorum
Sevgilim eşim yok kafa piril piril ula
ne alaka
Galiba kel
Alaka olan yav
Öğğğh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?