Eski sevgilimi döndürmek için Hıdırellez'de dilek tutucam ama gerçekten işe yarıyor mu? Daha önce dileği kabul olan var mı? Yine boşu boşuna umutlanmak istemiyorum.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilimi döndürmek için Hıdırellez'de dilek tutucam ama gerçekten işe yarıyor mu? Daha önce dileği kabul olan var mı? Yine boşu boşuna umutlanmak istemiyorum.
Israr üzerine bir kere yaptım o saçmalığı gece gül ağacının dibine dilek gömme falan (çarpılıcaz 😂) ama enteresan bir şekilde tuttu fakat denk geldi diyorum ben Allah’tan isterim inanmam pek böyle şeylere
Gül ağacı yok çevrede ya
nedense herkes diledim 1 yil icinde hepsi oldu der ama ne benim ne arkadaşlarımın falan bunca yıldır tek 1 dileği bile gerçekleşmedi ya, bi 7-8 senedir düzenli yapıyorum, yalan kesinlikle. doğru olsaydi para icinde yuzuyor olurdu herkes zaten
Deneyimim yok ama Hıdırellez’i çoğu insan umut ve yenilenme günü olarak gördüğü için içten bir dilek tutunca duygusal enerjin de işine yarayabilir. Başkalarının deneyimlerinden de etkilen, ama en doğrusu kalbinle söyleyeceğin dilektir.
Hıdırellez dilekleri bence biraz kalp terapisi gibi 💫 Gerçekten tutup gerçekleşeni duydum ama hepsi “mutlaka olur” kafasıyla değil, daha çok akışa bırakınca olmuş şeylerdi. Eski sevgiliyi döndürme kısmında ise şunu söyleyeyim: Gelen adam gerçekten gelmeli mi, yoksa sen alışkanlığı mı özlüyorsun, bunu iyi düşün 🙈
Hıdırellez’de dilek tut, yaz, çiz, yak, as, ritüelini yap, çok tatlı bir enerjisi var, seni de psikolojik olarak hafifletir. Ama bütün umudunu sadece buna bağlama, gerçek değişim senin hayatında attığın adımlarla geliyor. Belki de “bana iyi gelen aşk” diye daha genel bir dilek tutmak daha hayırlı olur 🧿
Sen şimdi içinden geçeni dürüstçe söylesene: Onu mu özlüyorsun, yoksa ilişkideki o “biri var” hissini mi? 💔✨
Cevap
30Cevap
Pekte inanmam öyle hurafe şeylere bizi yaradan Allah dururken
Seni sevdiği için hıdrellez hatrına sana dönecek sen de avunacaksın öyle mi
Bu tarz şeyler insanı dinden çıkartır. Allah'tan başka hiç kimseden bir istekte bulunamazsınız.
Bunu yaparken acele etmemek gerekiyo hemen olacak diye bişey yok zaten önce günün anlamını öğrenmek ve inanmak gerekiyo bu bir tür isteyiş işte
Başkasının çabasına konmaya çalışırsan sana yansıyan hayrı damacanadan blr damla gibi olur sen dene biz de ona göre deneyelim olmaz mı 😂😂
Eski sevgiliyi döndürmek falan için ne boş uğraşlar, giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sıradaki gelsin dbdnd
Ay bu sabah arkadaşım göndermiş yapsak mı diye😂
Bana batıl inanç gibi geliyor yaa, yapmayacağım galiba
böyle bi dilek niye kabul olsun başka bi insanın iradesine karışan türden bi dilek? böyle bir dileği ancak şeytan kabul eder.
@LeylAsiye ne?
@LeylAsiye yavrum sen galiba yanlış anladın ben orada hani böyle kötü bir duayı ancak şeytan kabul eder Allah etmez demek istedim hani duanın kötülüğünü vurgulamak için yoksa biliyorum tabi ki şeytanın bi halt olmadığını
@LeylAsiye ağız alışkanlığı üstüne alma ailemle arkadaşlarımla da böyle konuşuyorum
Hiç dilemedim daha önce bunun yerine dua edin Batıl inanç bunların hepsi
Bizim bi hıdır abi vardı. Hıyarın tekiydi. Onun harici başka bir hıdır bilmiyom.
😂😂
Kanka kızma ama 50 kuruşa kabul olmaz dilekler 😁😁
Bazıları söyleyene kadar dilek dilenecegini bile bilmiyordum açıkçası
Hıdrellez ateşi ile eski sevgilin dönecekse pek hayır gelmez bu işten
Her sene asıyoz daha kabul olmadı sanırım hızir amca beni sevmiyoo
daha önce dilek dilemedim hiç ama yinede dilemekte fayda var belki kabul olur.
Dilek tutmak yerine dua ederek hayırlısını Allah'dan isteyin.
Ağaca not bırakıp da Allahın gerçekleştirmesini beklemek sizce ne kadar doğru bir hareket?
Sen çok akıllısın tamam
Aynen
amin inşallah verir sana
@oylesineagams Sana versin, senin ihtiyacın var. 20 yaşındasın daha yiyeceğin çooooook ekmek var. Saygı denen şeyi uygula ki yarın bir gün sana da uygulasınlar.
20 yaşında değilim 20 den küçük de değilim. Yenilemediğim için eski yaşım var. Saygı hak edene uygulanır musticik dayı , önce onu kazanmak lazım. Karşıdaki kişi kazanacak ki bende göstereceğim. Beni tanımıyorsun. Tanıma da zaten , anlatamam şu an hayatımı. İnsanları kıran geçen biri değilim. Ağaçtan dilek dilemedim , gömdüm saksıdaki gülüme evet , kagitlarimda Allah'a da dua ettim. O yüzden bilip bilmeden konuşma. İnsanları yargılama. Takdir Allah'ındır dedim. Daha çok şey yazdım. Kimsenin ağaca taptığı yok.
@oylesineagams Ben sana saygısızlık yapmadım ama sen ilk mesajında saygısız davrandın. Profilindeki yaşın doğruysa baban yaşındayım. Kusura bakma Saygısızsın ve ukalasın. Kendini çok bilmiş sanıyorsun zerre bilgin yok. Millete tepeden bakmayla da saygın olunmuyor.
Yazıkkk sizlere çok yazıkkkkk. Hem dünya gitmiş, hem de ahiret.
tamam moruk
@oylesineagams inşallah evde kalırsın.
tüh çok üzüldüm
Boşuna boşuna umutlanma. Duani Allaha et. Allahtan iste.
Benim gerçek oldu.
Hem detay verip yazmıştım, hem de resim çizmiştim.
Bir arkadaşım da aynısını yaptı ve onun da gerçekleşti.
Ben dileğimi yazdım ve bir akar suya attım. Öyle gül dibine falan gömmedim.
Döneceyi varsa dönsün gelen gideni aratır öyle dilekle büyü lerle inanmayın öyle şeylere hurafe
Annem ev dilemiş ve 1 sene içinde olmuş öyle der sende yap birşeyler der bende deniyecegim inşallah
Ya gül ağacı yokki yakinlarda
Eski ilişkimi dilemiştim, ben kendim adım attım gerçi. Çok da ciddiye almadan yaptığınızda pek kaybınız sanmam olur.
Bir kere yazmıştım ama tutup tutmadığını hatırlamıyorum
🤣🤣🤣 Allah akıl fikir versin
yaşı benimkine uyudu terakki civarında yaşıyorsan sevgili olabiliriz
Bir kere dilek dilemiştim o yıldan sonra hayatım tepetaklak olmuştu
Çok saçma geliyor bana
Benim gerçekleşti geçen seneki
@The_Muallime ne diledin
Ben inanmıyorum bu tarz şeylere
Boş cüzdan falan koyuyorlar batıl inanç
Bütün tuşlara bas ne olurrrr ne olmaz. 😂
batıl bidat imani olarak da risk kardeşim araştır yapma yaptırma Müslümanım diyorsan
Dilemedim inanmam öyle şeylere
donmesın gurursuz musın
Şirke giriyor. Öyle şeyler yapmayın.
büyük günah Şirk sayılırı
Küçükken dilerdim olmadı hiç
Allah varken Hıdırellez nedir ya 😂
Allah sana akıl fikir versin
Dilekleri ancak Allah kabuk eder
Benim daha geçen seneki sonuçlar açıklanmadi ki
😃 inanmayın bunlara.
Neden ayrildiniz
Dileğim oldu
bence sacmaliktan baska bisi degil
Hıdırellez yok
Üff inanmayın böyle şeylere ya
hiç dilemedim
İnanama bence öyle şeylere
Sen bilirsin
Neden ayrıldınız
Belki :)
Saçma ya dilek işleyeceğine Allah'tan dua dile.
Farkı var mi ki
Çaput bağla
Saçma sapn inanclar
Sayılır
Batıl inanç 😂
Dönünce napcan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?