Hıdırellezde dilediğiniz dilekler gerçekten gercekleşiyor mu? Aranızda deneyen var mi?

Hıdırellezde dilediğiniz dilekler gerçekten gercekleşiyor mu? Aranızda deneyen var mi?

Bunu yapanlara saygımız var herkesin iradesine karışmak doğru olmaz. Fakat ben elimden geleni yapıp Allah'a tevekkül ediyorum. Hayırlısıysa gerçekleşir, hayırlısı değilse gerçekleşmez.
Yeni başlangıçlar, bolluk ve bereketi simgeleyen Hıdırellez, her yıl coşkuyla heyecanla karşılanıyor. Bende kutlamalara katılmayı ve baharın gelişini kutlamayı çok seviyorum.
Hıdırellez, her yıl 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan gece kutlanıyor. Bu tarihler hem baharın gelişini müjdeliyor hem de doğanın uyanışını kutlamak için ideal tarihler. Hıdırellez günü ateş yakılır, dilek tutulur ve doğada zaman geçirilir.

Hıdırellez gününde dilek dilemek için çeşitli yöntemler bulunuyor. Bilinen ve en yaygın dilek tutma yöntemi dileğinin resmini çizerek gül ağacının dibine gömmek.
Hıdırellez'de dileklerin gerçek olması için içten samimi dilemek de önemli. Samimi olmak, dileğiniz için yıl boyunca çaba göstermek ve emek harcamak dileğinin gerçekleşmesini kolaylaştıracaktır. Sonuçta çaba göstermeden güzel bir sonuca ulaşmak mümkün değil değil. Bu yüzden dileğinin gerçekleşmesi için çabalaman gerekiyor.
Cevap
22Cevap
Bu biraz da inanç meselesi.
Bir şeyi inanarak yaparsan gerçekleşir.
Benim gerçekleşti.
Ne istiyorsan kağıda çiz.
Gül dalının dibine göm. Ertesi gün kağıdı ordan al ve sakla.
Kağıdı farkında olmadan kaybedersen daha güzel olur.
Annem yapmış oldu dedi en yakınım da ki kişi oldu diyince acaba diyorum ama denk gelmiştir diyorum bu gibi şeylere inanmak istemiyorum çünkü
Hayır tabiki ama verdiği enerji ile gerçekleşebilir. Neyi gerçekten inanarak yaparsan evren onu sana gönderir. Dileğine inan gerçek olsun
Gerçekleşeceğine inanarak yaparsan elbette olur 😄 bugün tam da günü dileklerimi yazacağım ahah
Bugün cuma mübarek Dua Etseniz Allah'tan İsteseniz
Geçen senelerde hep denedim ama olmadı, annem de çok denemiştir. Bu sene bir daha denemeyi düşünüyorum umarım gerçekleşir
Umarım tüm güzel dilekler gerçekleşir, en son hayaller ölürmüş.
Allah dilemedikçe (sadece Allah'tan dilemedikçe) hiç bir dilek kabul olmaz.
Asıl hıdırellez bile karıştırıldı bence yeni ay çıkmadan hıdırellezi kutladık
Denemedim denesemde işe yarıyacağını pek düsünmüyorum açıkçası
Şirk koşuyorlar böyle bir dilek kabul olmaz elbette. Şu saçmalıklar acil bırakılmalı
Kucukken yapardim hep ama gerceklesmedigini gorunce biraktim.. : - )
Denemiştim. Garip bir şekilde hepsi de gerçekleşti 😂
bir sürü ritüel dua şeyleri var nasıl yaptın?
İlkokuldaydım olayın üzerinden çok zaman geçti. Şu anda böyle şeylerin zırva olduğunu fark edecek zeka seviyesine sahibim. Siz de biraz oturur düşünürseniz bu saçmalıklardan lütuf ummak yerine hayallerinize ulaşmak için çalışmaya hemen başlayabilirsiniz
Evet ben dilemiştim biri gerçekleşti diğer dileklerimi çok fazla hatırlamasam da biri oldu
2022 yılında denedim hiçbir dileğim gerçekleşmedi. Ama bu yılda deneyeceğim umarım gerçekleşir
Gerçekleşenleri var evet. Ama hemen gerçekleşecek olarak değil. Zaman kısmı değişiyor.
Yıllar önce yapmıştım. Gerçekleşti mi hatırlamıyorum bile 😅. Bugün deneyecem ama
Dilek diye bir şey yoktur. Allah'a dua eder istersin.
Bişey dileyeceksem bunu namaz kılarak Allahtan dilerim böyle saçma şeylerle değil
gerçekleşiyormuş ama temiz kalpli allah yokunda olanların
Annem her sene yapardı bu dilekleri, biz kağıda yazıp suya mı ne atardı. Tutmadı hiç.
Ben ilk defa yapacağım herkes farklı bir şey demiş nasıl yapılacağı hakkında ama dilek yazıp gül dalına asacağım sabah 5 gibi denize atacağım.. Herkesin iyi dilekleri kabul olsun 🌸
Öyle bir inanç varmis oldu diyen de var olmadı diyende kime nasıl inanalım karar veremedim
unutmayın çabalarsanız her şey gerçekleşir ve Allah doğru yolu karşınıza çıkarır
Tesadüf olabilir ama benimkilerin hepsi oldu
Batıl şeyler bunlar inanmamak lazım Böyle şeylere
Gerçekleşiyor.
Hayır gerçekleşmiyor :(
Batıl inanç bunlar ya boş şeyler
Önemsedigim bisey degil
Benim hem dileğim hem de yapmış olduğum ritüel gerçekleşti 👍🏻
Gerceklesmez sacma sacma seyler
Umarm herkesn mutlu bir hayatı olur
Böyle şeylere inanmam asla
Kalpten istemek lazım hıdrellez bahane
Dübürellez e inanmıyorum
İnanırsan hıdrellez günü dilemesen de gerçekleşir.
hidirellez bir hürafedir
bence sadece gelenekten ibaret
Gerçekleşmez
Bu sene denemeyi düşünüyorum
Öyle dilekler tutmam
Hayır hayâl ürünü
Aptalca
Başkalarının inançlarına saygılı ol
Hep deniyorum
Hiç deneme bacım gerçekleşmiyor!
Hayır
Hurafe baby