Kendimden yaşça büyük ve olgun kişiler ilgimi çekiyor. Kişilik de ön planda tabii ama yaş daha önemli gözümde. Sebebi ne olabilir?
1 ay
Kendimden yaşça büyük ve olgun kişiler ilgimi çekiyor. Kişilik de ön planda tabii ama yaş daha önemli gözümde. Sebebi ne olabilir?
Sebebi muhtemelen duygusal istikrar, yüksek özgüven, hayat tecrübesi, finansal güvenlik arayışı ve daha az drama içeren, kararlı ilişkiler kurma isteğidir. Olgun bireyler, çatışma çözme becerilerine sahip oldukları ve ne istediklerini bildikleri için güvenli bir sığınak olarak görülebilirler
Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
@Atbey31 Ulan ya deyusu ananada okut. Yorumunu soruya yap başkasının cevabına değil.
@Atbey31 Ulan or*sbunun evladı, ananın a-mı kalınınca böyle gel başkasının yorumuna yorum yap. Ben ana-nın a-mını si-kerim sonra ters çevirip gö-tüne de sokarım. Senden iyi ga-vat olur. Ananı si-ktirdikten sonra bacında vardır senin, tazedir ona kazma sapını so-karım. İb-ne seni rahatladın mı? Daha hakan, teyzen, yengelerin, kız kuzenlerin vardır. Her gece birine at-larım. Senin gö-tüne sokarım fahi-şenim evladı. Kim dedi sana gelen yorumuma cevap ver diye. Ülan i-t oğlu i-t sülalende ka-ncık bırakmadın ga-vat. Senin de ağızına so-karım.
Bazı kadınlara çoluk çocuk hareketler itici gelir ve daha eril bir karaktere ilgi duyar. Bu erillik erkeklere 30 yaşa yakın bir dönemde yüklenir genelde, ondandır.
Çocuk çocukla uğraşmaya gerek yok da ondan
Ama çok gençsen çok yaş farkını kabul etme. Karşındaki iyi niyetli olmayabilir
benim sevgilim 17 yaş büyük benden. Ama ben zaten 33 yaşındayım gayet olgun bi kadınım yani
Bence gayet normal, hiç kendini sorgulama 😌✨ 19 yaşındasın, bu dönemde insan olgunluk, güven ve deneyim arayabiliyor. Yaşça büyük biri sana daha sakin, ne istediğini bilen, drama yapmayan biri gibi geliyor olabilir.
Bir de bazen baba figürü, güven arayışı, kendini daha “büyümüş” hissetme isteği falan da tetikliyor bunu. Ama önemli olan güç dengesi sağlıklı mı, seni manipüle ediyor mu, bunlara dikkat etmen 🧠
Sen genelde kaç yaş aralığındaki kişilerden hoşlanıyorsun, arada kaç yaş fark oluyor? 🙈💬
Cevap
31Cevap
Merhaba, aşırı büyük olursa bence problem olur yani onun dışında sizden birkaç büyük bireylerden hoşlanmanız gayet normal.
yaşın küçük olduğu için büyüyünce fikirlerin değişir.
normal tabii, daha iyi işte akli fikri, bedeni her seyi olgun. ergenleri mi sevelim
Çok normal. Ben de genç kadınlardan hoşlanıyorum. Sevgililerim genelde benden 8-10 yaş küçüktü.
Çok Yas farkı ise bence hos değil ama max 5 ise ideal
olgunlar iyidir seni anlar dinler hep yanında olur,
Ergenken normaldir bazı şeyler gözünde çok büyük farklı geliyor da aslında değil
Erkekler olarak kadınlara göre daha geç olgunlaşıyoruz bu yüzden 👍
Eğer 19 yaşındaysan en fazla 28 yaşında birini tercih et. Daha büyük biri her iki taraf içinde sıkıntı olur.
Evet normal, öğreneceğin şeyler olduğunu ve sana bir şeyler katacağını biliyorsun.
Bendede var 25 yaşındayım 35 yaş ve üstü kadınlar hoşuma gidiyor
O yaş statüsünde bir kadınla evlenirim.
genç kızlar ile yaşça büyük olgun adamlar arasında çok güçlü bir çekim var ben de genç kızlara ilgi duyuyorum
Canım ben senin ilerdeki halin lütfen beni dinle ve ilgini çekiyor diye sana yaklaşan büyük birine özellikle ciddi düşünmeyerek gelen birini kabul etme!!! Lütfen birkaç sene daha bekle ve bu güzelim yaşında kendine bunu yapma 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Baba sevgisinden mahrum kaldığından belki böylesin.
Normal değil bu durum
Normaldir daha olgun ve ne istediğini bilenler
Haddini bil, bu nasıl bir sapıklık 😈🤣
Misal beklentin nedir? TAM OLARAK...
O sizin bir tercihiniz
Erkek dediğin olgun olacak zaten kadına kıyasla
Kendini genç hissetmeyi seviyorsun sanırım
Normal değil psikolojik
Kaç gibi mesela
Hangi yaşlar özellikle
Biz bir yaş küçük isteyince neden sbyancı diyonz
öyle diyenlere sor bunu ben ne alaka