LÜTFEN LÜTFEN OKUYUN. Öncelikle herkese merhaba. Burada çoğunuz benden büyük olduğu için durumuna çare bulabilirsiniz belki diye yazıyorum. Ben lise 3 e yeni geçtim. Bu yaşa kadar hiç sevgilim olmadı ve teklif eden de. Artık bıktım. Hiçbir bir erkeğin ilgi odağı olmadim, olmuyorum. Çirkin miyim desem , bilmiyorum. Herkes güzel olduğumu söyler. Doğal sarışın, mavi gözluyüm. Dikkat çeken biriymışim. Yani öyle söylüyorlar ama nedense ben inanamıyorum. Bu zamana kadar hep yaşıtlarım beni beğensin istedim olmadı. Bakışiyoruz ama neye yarar muhabbet yok hiç. 2 yıldır falan güzel olmadığmı düşündügum için hep asosyal kaldım oysa her gün , çevremden iltifat alıyordum ama bende ki galiba psikolojik bir sorun oldu. Son zamanlarda izlediğim filmler iyice bozdu beni. Artık hep büyük insanlara odaklanıyorum. Farklı hissetmeye başladım. Ve en kötüsü cnsellik sürekli ilgi alanım oluyor. Bunu istemiyorum ben ama içinde bir yer bunu sürekli bastırıyor. Ne yapmam lazim? Ben yasitlarim gibi olmak istiyorum ama olamıyorum. Aylardır böyleyim ve kimse böyle bir insan olduğumu bilmiyor. Psikoloğa gidemem yoksa kendimden utanırım şu an bile utanıyorum. Ergenlik çağında bunların olması normal mi? Bence bu yaşta biri kendinden onlarca yaş büyük adamlara ilgi duymaz. Korkuyorum, cidden içimde korku var. Neden böyle oluyor?
Kendimden yaşça büyüklere ilgi duymam normal mi?

En İyi Cevaplar