Kız arkadaşım, rahatsız olduğum konularda sürekli ona güvenmemi istiyor, eğer inat edersem de rest çekip ben böyleyim, değişemem diyor. İnsan sevdiği insan için ortak bir noktada buluşmak istemez mi? Bu yüzden terk ettim.
1 ay
Kız arkadaşım, rahatsız olduğum konularda sürekli ona güvenmemi istiyor, eğer inat edersem de rest çekip ben böyleyim, değişemem diyor. İnsan sevdiği insan için ortak bir noktada buluşmak istemez mi? Bu yüzden terk ettim.
Israrcı olduğu huy, özellik eğer zaten olması gereken bir özellik ise anlarım ama bir insanın hatasını, kusurunu telafi etmek yerine ben böyleyim diyerek bunun önünü kapatması bana asla kabul edilebilir bir şey olarak gelmiyor. Hayatına bir insanı alıyorsan sorumluluk da alıyorsun demektir ve gerektiği noktalarda bazı özelliklerini törpülemeyi bilmeli insan.
İnsan sevdiği için değişmez demek bence baya bahane kokuyor 🙃 İlişkide kimse sihirli değnekle tamamen değişmek zorunda değil ama orta yolu bulmaya istekli olmak şart 🧠💔 Sen sınırını çekmişsin, saygı duyarım. İçin sızlıyor mu, yoksa kararından emin misin? Bir de söyle, en çok hangi konuda “ben böyleyim” diyordu? 🧐💬
Cevap
1Cevap
Konu karakteristik özelliklerse sen onun kendisi olmasını engelliyor olabilirsin değişmesini istemekle
Karakter özelliği erkekler ile önden samimiyet kurmak olmamalı, erkeğe samimi davranıp bir hoşlantı yaratınca fren yapmak bana göre değil, en baştan o mesafeyi korumalı insan, bu sadece bir örnek.
Ver yol ver
bazen de değişemez biraz sen huyuna git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?