Bi problem vardı hayatımda o da biliyordu destek olması gerekirken böyle dedi bu sizce normal mi
İster istemez birine kızgınsak başkasına yansıtabiliyoruz arada insanız sonuçta
İster istemez birine kızgınsak başkasına yansıtabiliyoruz arada insanız sonuçta
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yansıtmaman lazım zaten ama insanlık hali ola bilir tahmin ediyorum sen çok fazla kafaya takıp hıncını ondan alıyorsundur. Öyle ise haklı
Tahmin ettiğiniz gibi değil az önce aradı gayet güzel konuşuyor duk Geçenlerde Yaşadığım bir problemi Onunla paylaşmak istedim bu tür insanlar canımız sıkıyor beni sinirlendiriyor falan diye konuştum O da hak verdi haklısın dedi Bir de bana başkalarına sinirlerini bana yansıtma dedi ortada ona yansıttığım bir şey yoktu sadece yaşadığım olayı anlatıyordum
Bir anda bu lafı dedi
Yanlış bir cümle kurmuş ola bilir çok fazla kafaya takacak bir şey göremiyorum. Böyle ufak tefek aranızdaki anlaşmazlıklar normal büyütmemek lazım
Yanlış olsaydı tekrarlamazdı. En ufak bişey bile hı dedim evet dedi. Sanki o hiç bişeyini yansıtmıyor
Çok normal insanlardan yanlışlarını hemen anlamalarını bekleme bence bu mükemmel olurdu ama imkansız
Onu yansıtma bunu yansıtma ne b... Ka yarıyorsun sen o zaman diye söle ona
Dikkat ediyorum aslında ama bazen elimde olmadan yansıyor bide konu şu anda yansıtmakta değil inanın bi konu vardı bu tür insanlar sinirlendiriyor falan diye konuşuyoduk o da durduk yere bana en ufak bile olsa yansıtma dedi
Gelip benim kafamı kme diyor kısaca. Olmaz. Bir şey anlatamayacaksan ne işin var o kişiyle
Bide mesela az önce aradı gayet güzel konuşuyor duk Geçenlerde Yaşadığım bir problemi Onunla paylaşmak istedim bu tür insanlar canımı sıkıyor beni sinirlendiriyor falan diye konuştum O da hak verdi haklısın dedi sonra bir anda bana başkalarına sinirlerini bana yansıtma dedi ortada ona yansıttığım bir şey yoktu sadece yaşadığım olayı anlatıyordum
Sürekli bu tarz şeylerden yakiniyorsan belki o yüzden demiştir onu bilemem. Yinede uslubu hoş gelmedi bana
Ee niye var o zaman. Sadece öpüşüp koklaşmaya mı yarıyor nedir mal
Bide mesela az önce aradı gayet güzel konuşuyor duk Geçenlerde Yaşadığım bir problemi Onunla paylaşmak istedim bu tür insanlar canımı sıkıyor beni sinirlendiriyor falan diye konuştum O da hak verdi haklısın dedi sonra bir anda bana başkalarına sinirlerini bana yansıtma dedi ortada ona yansıttığım bir şey yoktu sadece yaşadığım olayı anlatıyordum
Çok ciddi bir şekilde sinirini ondan çıkarmadığın sürece yansıtadabilirsin bunda bi sorun yok. İnsan sevgiliye, eşe en çok bunun için ihtiyaç duymuyor mu zaten ona yansıtmican da kime yansıtcan kiminle konuşcan hayret bişey.
Sinirimi ona patlayıp geçiren biri hiç olmadım aksine gizlemeye calıştım ona karşı belli olmasın diye ama bilmiyorum ne düşündüde dedi bunu