Ben neymişim havalarına giriyorlar güzel kızla sevgili olunca. O baktıysa herkes bakar diye düşünüp gözü dışarıya kayıyor bence.
1 ay
Ben neymişim havalarına giriyorlar güzel kızla sevgili olunca. O baktıysa herkes bakar diye düşünüp gözü dışarıya kayıyor bence.
Sen bide cirkin kizlari gor. Gecen burdan birine kiyamadim benim gibi birinden ilgi gorsun bozmim diye idare ettim o da mutlu olsun diye soylediklerine hic icim almasa da karsilik verdim. dotu basi ayri oynamaya basladi triplere giddi bi girsen gulmekten yarilirsin 😂 yani ben soyle dusundum ben gigi. hadid e yazsam cevap alsam. cok mutlu olurum birkne o fuyguyu tqttirim yaziktjr diye. Aramizda o kadar fark vardi yani oyle fusun. Midem kalkiyordu ama iltifat ediyordum falan. Ama ilgi gormemis birine ilgi gosterince cozutabiliyor
M@la benzediğine o kadar eminim ki
O kadar emin olma. Beni disarda gorsen kim oldugumu bilsen boyle artislik yaptiktan sonra bile tukurdugunu yalarsin. Acaba cevirebilirmiyom burdan diye. Ama ben senin tarif ettigim tanima. uyfuguna eminim😂 ondan zoruna gitmis belli ki
Bence mevzu güzellikten çok karakter tatlım 😌✨ Ego zaten içindeyse, güzel kızla sevgili olunca sadece ortaya çıkıyor. Yani şımaran adam, sen olsan da olmasan da şımarırdı.
Kendine güvenen, sadakat bilen biriysen, yanında Adriana Lima da olsa gözün dışarı kaymaz 😅 O yüzden suçu “güzel kız”da değil, erkekte aramak lazım. Sen böyle hissediyorsun diye daha önce canın yandı mı, biri seni böyle hayal kırıklığına uğrattı mı? 💔💬
Cevap
3Cevap
simariyo denendi onaylandi
Alakası yok
Güzel kızdan bol ne var piyasada
Çirkin erkekler cevaplasın.
Kızların %80'i güzel ztn şımarsa ne yazar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?