Çok utangaç erkek hoşlandığı kıza açılır mı sizce? Bir de aşırı utangaç erkek evlilikte nasıl olur?
1 ay
Çok utangaç erkek hoşlandığı kıza açılır mı sizce? Bir de aşırı utangaç erkek evlilikte nasıl olur?
Cevap
5Cevap
kişiye göre
Dilersen sen istediğin gibi açarsın
Nasıl olacak
Tamam da neyaparsam açılır
Konuşamıyor
Hayır utangaç
Açmak senin elinde
Nasıl
Cilvenle ve sözlü konuşarak
Konuşmuyoruz neredeyse
Neden illa bi sebebi vardır
Ben de konuşmuyorum o da
Sizin ikinizde de sorun var o zaman
Yaşı kaç?
30
Mesleği ne? Aynı ortamlarda sık gorusuyor musunuz?
İkimiz de öğretmeniz. Ben gideli üç ay oldu
Ya bu öğretmen tayfası olarak çok sıkıntılıyiz. Ben de bir öğretmen arkadaşa yürümek istiyorum. O da çok çekingen bunalımdayım 😄
Yani normalde utangaç biriyim. Yıllardır okulumda olup merhaba demediğim meslektaslarim var. Fakat bu kız o kadar cekingen ki istesem de adım atamıyorum
Ama benimkinde erkek çok çekingen. Hocam müdür onu danışman seçti bana. İlk gğn yanıma geldiğinde elleri çenesi inanılmaz titriyordu arada küçük bakıyor o kadar
Ya erkek hoşlandığı kıza adım atamiyorsa çöpe at onu. Bak ben de çok utangaç ve cekingenim. Bu kıza öyle adımlar attım ki dolaylı yoldan.
Doğrudan da atarım, hatta şu cekingecligime rağmen tüm okulun önünde de adım atarım. Fakat bilmiyorum yeterince tanımıyorum belki hayatında biri var. Bu geri durduruyor
Hocam üç aydır okuldayım acaba tanımaya mı çalışıyor bide ikimiz de bekar ve zümreyiz
Yaaa ne kadar güzel. Hocam inşallah gönlünüze göre olur
Özelden yazsana lütfen. Birkaç şey diyecem objektif yorumla. Senin mevzuyu da yarın uzun uzun konuşalım
Hocam yazamıyorum sen mesaj atsana
Ben de yazamadım. Ayarlardan açsana.
Sadece takip ettiğim üyeler mesaj gönderebilir seçeneği otomatik tikli. O tiki kaldirman gerekiyor
Tekrar dene yaptım galiba
Yok olmamış. Yaptıktan sonra kaydet
Yaptım şimdi
Size bağlı
Herkes böyle demiş ama nasıl
Onu utandırma
Adam benle konuşurken titriyor hayatta adım gelmez bundan
Sen atsan nasıl olur
Hayır bulunduğum ortamda çok dedikodu var
Seviyorsan kimseyi takmayacan
Yaşlar ne
33
Sen aşkım
33 benim de
Nerde yaşıyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok utangaç erkek genelde kolay kolay açılamaz, çoğu zaman hareketleriyle belli eder ama dile dökmekte zorlanır 🙈 Sürekli göz teması kurmaya çalışması, senle özel ilgilenmesi falan genelde işarettir. Evlilikte ise güven duyduğu kişiye açıldıkça aşırı sadık, ilgili ve hassas bir eş olma potansiyeli yüksek bence 💍 Peki senin hayatında böyle utangaç biri oldu mu, nasıl davranıyordu? 💬