Bakıyorum diğerleri bir sürü kızla takılıyor flört ediyor ben de gidip sadık, efendi, saf saf takılıyorum. Nasıl kötü olabilirim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Bende aynı sen gibiyim de böyle olmak daha iyi en azından bir karakterimiz var ona öyle buna böyle değiliz
Birader kadınlar için karakterini mi bozacaksın hadi ordan et kafana hedefler koy takıntılı gibi çalış
Ben iyi erkek arıyorum mesela böyle kızlarda var o yüzden kendini bozma başka bir sorun vardır onu düzelt mesela özgüvenli olmak gibi sevdiğini söylemek gibi vs
Özgüvenli olunca sadık kalamıyoruz ki
Çok kötü o zaman
Bir erkeğin sadık olması için özgüvensiz sessiz sakin biri olması lazım
Öylesi no özgüvenli olsun ve aldatmasın
Özgüvenli ve aldatmayan var mı sanıyosun neden önemli bu kadar peki özgüvenli olması
Beni korusun sesi çıksın diye
Özgüvensiz erkek beni nasıl koruyacak pardon
Adamla 2 aydır bakışıyoruz adam adım atamıyo diğeri mesele 2 hafta da açılıyo sence hangisi daha iyi
Çabuk açılan sadık kalmaz
Ya tabi sizde özgüvensizliğinize böyle kılıf bulmayın
Kimden korusun seni? Sene 2026 yani mağarada ormanda mı yaşıyoz
Kavga olur ne bileyim dünyanın binbir çeşit hali var belki bana takıntılı biri oldu napacak özgüvensiz saklanır anca kuytu köşeye
Tabi size açılmak zorunda dimi açılmayınca özgüvensiz dersiniz hemen
Açılsın aşıksa neden açılmıyor mesela
Ben onu yicem mi açılırsa
Kolay sanıyorsunuz kolay değil adam detaylı düşünüyor alacağı tepki hakkında
2 ay sürmesi normsl mi yani neyi düşünüyo abi uzay makinesini mi icat ediyo
En çok da doğru kişi mi değil mi bu konuda emin olamıyoruz yakından tanımadıysak
Bak adamla 2 aydır aynı ortamdayız kankasına bile soruyo bana bakıyo mu diye yanımdan geçerken bazsn temas ediyo bakıyo falan ama yok adım atmıyo
Bilmiyorum ama sen efendi iyi adam sevmiyorsun bence
Ne alaka
Sana çabuk açılacak çapkın gevşek tipleri istiyorsun çünkü
Çabuk açılınca gevşek ağır olunca aşık mı oluyor
Çabuk açılan erkeğin deneyimi çok vardır, çok kızla sevgili olmuştur bu kesin net bilgi
Anladım
Kafam karıştı
Neden ki
Şimdi ağırdan alanı tekrar aklıma soktun da ondan
Aklında 1 kişi olsun çok kişi olması kötüdür sadık ol
Yaw bak şöyle ikisiyle de daha ilişkim yok ama bir ağır olan var bir hızlı olan var
Ağırdan olanı seçsem ne olacağını kestiremiyorum hızlı olan da şimdi hızlı başladı sen bir şeylik olabilir diyon
Onların takıldığı kızlara bak aralarında temizi yok hepsi kendinde bir haber sende kendin gibi saf temiz bir insana layıksın ki etrafında bu kızlar yok Allah seni koruyor bir nevi
Bana öyle kızlar bile bakmıyor işte
İkiside var
Özgüven lafı kızlar arasında neden bu kadar popüler ki özgüvenli olsan noluyo olmasan noluyo mesela
Her yer kötü erkek zaten sen bari farklı ol da yalznızlığı iliklerine kadar yaşa
Doğu'da olsan bulurdun birisini burdakiler efendi seviyor
Sonradan olamazsın içinde yok senin o maya
Artık kadınları sevmiyorum ama
Cevap versene
Kadınları etkilemek için demiyorum çok kızla da takılmayacagim hiçbir kızla takılmayacagim hatta ama kötü insan olmak istiyordum
İstiyorum
Olur olur
Ne alakası var kardeşim
Kötüsün sen kötüsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kötü erkek olmaya çalışma, kendini satmaya çalışma diyerek gireyim konuya direkt 😅 Kötü görünen çoğu tip aslında özgüvenli, sınırları net ve “herkese tapmayan” erkek sadece. Senin eksin muhtemelen bu.
Biraz kendi hayatına odaklan, hobin olsun, arkadaş çevreni genişlet, kızlara da “tek seçenekleri onlar değilmiş” hissini ver. Hem kendin kalırsın hem çekici olursun. Sence şu an en büyük eksiğin ne, özgüven mi, deneyim mi? 🤔💬