Kızların ilgisini çeken erkeklerin genelde bu tarz tavırlar gösterdiği söyleniyor. Böyle birisi olabilmem için ilişkilerimde neler yapmam lazım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kötü bir erkek olarak kendini sevdiremezsin. Ancak seni değiştirme hırsıyla sana bağlanmalarına neden olursun.
Zaten kızlar genelde o hırslara kapılmayı seviyorlar, normal ilişkilerden sıkılıyorlar çünkü.
Erkeklerde de var. Çok insandan duymuşsundur “elde edince sıkıldım” cümlesini. Çünkü zaten hiç aşık olmamışlar da hırs yapmışlar.
Aşık olmak hangi parametrelere göre meydana geliyor acaba?
Aşırı hayranlık, aşırı sevgi, aşırı tutku, aşırı arzu ve aşırı heyecanın karışımı fikrimce.
Aynen öyle. Peki hangi özelliklere sahip erkeklere karşı yaşanır bu hisler?
Bir erkekten ne beklediğine bağlı biraz da. Ama çoğunlukla ortak sebeplerden oluşur. Mesela iş halledebilen maskülen ve güçlü erkekler daha çekici gelir. Bir erkeğin beni kıskandığında trip atmasını değil de koruyup kollamasını isterim mesela.
İşte, bu söylediklerini iyi erkekler yapamaz. Sen de içten içe aslında o kötü çocuk denilen kişilere ilgi duyuyormuşsun.
Hayır yapabilir elbette. Sevdiği kadını koruyan erkek neden kötü sayılsın? Beni taciz eden adamı tehdit edip de uzaklaştırması bir nevi kahramanca. Kötüler kahraman olabilir mi?
Kötü erkekten kastettiğim şeyi anladın mı sen tam olarak? Çünkü anladığından emin değilim.
Ayrıca erkeklerin kadın için kahramanlık yapması ve kendi canını tehlikeye atması gerekmiyor.
şu an aileni korumamak için savunmaya geçtin. Peki senin kararın..
Kimseyi korumak gibi bir sorumluluğum yok. Önce kendi canını kurtaracaksın. Adı üstünde, sevgililik, bodyguard’lık değil.
Hem sevgilim ne ara benim ailem oldu 😂
Sevgili diye bir şey belirtmedim. Sevgilin, nişanlın, karın.. Hepsini dahil etmiştim. Hatta annen ya da kardeşin de dahil.
Tamam sen koruma 🙂
Sen niye onları dahil ediyorsun, biz sadece sevgiliden konuşuyoruz 😂? Ailem ve kardeşime canım feda. Onun dışında, sevgilim ileride ailem olursa belki ona da bazı fedakarlıklar yapabilirim, ama ailem kadar olmaz asla.
Ben sevgili diye bir şey belirttim mi? 😃
Genel olarak ilişkilerden bahsettim.
Ama sen şimdi konunun dışına çıkıyorsun. Kendini haklı çıkarmaya çalışmak için yaptığını düşünüyorum bunu. 😂
Yazmadığım bir şeyi yazmışım gibi algı oluşturman bittiyse mevzuyu kapatayım 🙂 İyi günler
Asıl senin normal bir ilişki konusundan konuyu aileye taşıyıp algımı değiştirmeye çalışman bitmiş olmalı diye düşünüyorum. Sana da iyi günler.
Hadi aileyi cıkaralım ama sevgili diye bir sey belirtmedigim icin nisanliyi falan da dahil etmen gerekmiyor muydu?
Nişanlı da artık aileden sayılır, o yüzden onu da çıkarmak lazım. Sadece sevgili hakkında konuşuyoruz.
Eşini bile korumaktan bahsederken ailem gibi olamaz dememiş miydin? Eşini bile üvey gibi 2. Plana atan birisi, nişanlısını nasıl aileden görebilir?
Yani, aile kavramı içerisinde de 1. dereceden, 2. dereceden akraba gibi kavramlar yok mu? O 2. dereceden olarak kalır.
Canlarını yakarak, duygu durum bozukluğu yaparak.
Vur kaç taktiği gibi mi?
Hayır, hem duyguları hem de akillariyla oynaman lazım. Bir de hafiften tehlikeli adam imajı vermen lazım ama bokunu çıkarırsan kaçarlar senden dikkat et. Senin dediğin için önce herkes tarafindan bir beğenilen bir tip ya da elle tutulur bir yanının olması gerekir. Bir de o dediğin o***** çocukluğu oluyor biraz.
Anladım, teşekkür ederim yardımın için.
Kötülük kimseye bir şey kazandırmaz dostum
Ne kazandırır peki? İlişki konusunda yani.
İyi olman düşünceli olman mütevazı olman guvenmen espiri anlayışın sürprizlerin niyetinin ciddi olması karşındaki insan a güven vermen
Vallahi bunların hiçbir şey kazandırdığını görmedim hayatım boyunca.
İnsan kördür bazen gözünün önünde ki ni görmez 😊 istersen dene kötü olmayı
Gerçi bilmiyorum, ilişkilerimde genelde verici taraf da olmadım, çok da iyi birisi sayılmam yani. Ama bence bu yüzden hepsi uzun sürdü.
Söyle düşünü birisi sana inanıyor ve güveniyor ihanet mi edeceksin
Hayır ya, kötü olmaktan kastım aldatmak değil, kötü erkekler aldatmaz zaten. Sadece ilişki içinde bencil ve narsist davranışlar gösterirler.
Hatta iyi erkeklerin aldatma potansiyeli daha yüksek, çünkü hayatlarında fazla bir seçenekleri olmamış (kız bakımından) ve de bir şekilde birden seçenekleri artmaya başladığında direk kendilerini diğer kızlara yönlendirmeye başlıyorlar.