Kadınının ağzına düşen, dediğini bir kerede anlayan, zeki, saygılı, sempatik tipte biri. Yok cidden yok
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
Bir kerede net şekilde ifade ederseniz herkes anlar.
Her seferinde Üç nokta cümle kurarak karşı tarafın tamamlamasını beklemeyin.
Ayrıca diğer özellikleri taşıyan erkek var ama kendilerini göstermeyi sevmiyorlar.
Daha Türkçe'nin tercümesini yaptığımız kişiler anlamıyor senin dediğine bak, ayrıca zeki insan o üç noktayı tamamlar
Zeki insanın tamamladığı cümleyi beğenmezsiniz. Zeki insan yorucu ilişkilerden uzak durur. İlişki huzur alanıdır. Huzurlu değilse girmez oraya. Zaten dünya yeterince toksik, bir de duyguların paylaşıldığı bir alan da toksik olursa neden o ilişkide kendini yıpratsın ki?
Dediğiniz şeyler mevcut hatta ilişkimde ki insan bunları çevresine anlatıp övünüyordu benim adıma daha sonra kariyerim daha önemli diyip nişan attı
Hayat çok saçma
Saçma olan hayat değil insanlar gerçekten insanlar
İnsanlar değişir ama ne için bu sorunun cevabı yok
Hayattalar onlar da işte
dediklerini yapan güzel seven mi oluyor sence
Ben ne diyorum ki bir de onu bil konuş, zeka geriliği olmayan biri istiyorum demişim, iPhone alsın dememişim 😄😄😄
kadının ağzına düsen dediklerini bir kerede anlayan ne demek
Yani ml gibi 2 hafta sonra telefona bakan mesajı gören olmayan..
ilgili erkek 2 hafta sonra telefona bakmaz demek ki ilgili değilmiş siz en iyisi sadık dürüst merhametli ahlaklı anlayışlı imanlı ilgi gösteren erkeklere değer verin bundan sonra
Ben ne diyorum soruda
kadın budalası ağzına bakan erkek anladım
Sürekli kekoları tercih edip, birgün adam akıllı aradıığınjz için, bu twiti atıyorsun
5 sene öyle yaptım. Ama sonuç olarak yapmasaydin dendi
Buna köle diyoruz yanlız
İlişkide hanımcılık beycillik (her neyse bunu buldum dkdmdkdm) olmaz iki tarafta eşittir birbirini sever ilgi gösterir değer verir bu kadar basit güzelleme yaparak bencillik yapmaktan başka bişey yapmıyorsunuz
İkisi de değil siz soruyu doğru okumayı öğrenin, normal insan olmasını istemişim sadece, size göre olması gereken çok zor siz de haklısınız
Ayrıca karşı tarafın ilgi göstermeyeceğini söylemeniz ilgi bekleyen kişilere o da saçma, öyle diyen mi var burası bir soru platformu ve soru soruyoruz kendimizi açıklamıyoruz, bilmeden etmed en karşıdaki kişiyi sen ne vereceksin bilmem ne komik olmayın
Uzatarak haklı olunmuyo maalesef istediğin şey belli ona göre de cevap verdim beğen beğenme olan bu
Yapanlar o kadar çok ki ama değer görmüyor, ama ben erkekler gibi ağlamıyorum değer verene değil vermeyene aşık oluyorsonoz diye ahahaha. İnsanoğlu bu fazla değerde şımarıyor götuu klkıyor olara değerlendiriyorum. Size de tavsiye ederim
Sana yapılmadıysa bu yapılmadığı anlamına gelmez
Hiç bir kadın yapmaz sen o bu şu farketmiyo bencilsiniz
Bu yüzden üzülüp ağlamaya mahkumsunuz
Uzatarak mı sence hahahah, gayet cevabını aldın. Uzatarak haklı olunacağını düşünen sensin. Cevap verme sende cevap beklemiyorum
Ağlayan birisi varsa o da sensin
Tamaaam git prensesini bul sonra sıkılıp atıp buraya gelir yeni prensesinin kriterlerini sorarsın
Siz erkekler cidden ne dediğinizin farkında değilsiniz, bir kaba erkeklere şans veriyorlar bizim gibileri sevmiyorlar dersiniz.. (ki asıl kabalar yazar bunu genelde) bir de prenses isteyince de laf atarsınız. Size göre kadınlar ne seçim yaparsa yapsın siz seçilmediyseniz eğer, o seçim hep yanlıştır. Saygılar
Kendi yaptığınız yanlışları erkeklere atmaya çalışma boşuna eminim ki benden çok daha farkındasın neyin ne olduğunun kadın denilen şey bellidir dışarda aslan olsun sonra onu kediye çevirme derdine düşer öyle oluncada sıkılırsınız
Sıkıldığımızı kim söyledi ohoo
Bunu unutma ne kadar çirkin işsiz güçsüz olursa olsun terk eden ayrılan ilk erkek olur genellikle. İlişkilerin%80inde
Neyi unutmayacağımı çok iyi biliyorum ben ama sen bildiklerini inkar ediyosun ya da kabullenemiyorsunuz bilmiyorum artık ama gerçekler böyle istediğin kadar inkar et hiç bir kadın iyi bir erkeği sevmez
Hiçbir insan tamamen iyi değildir, iyi dediklerinin kötü yönleri var da o yüzden sevilmiyorlar
Ya cımbızla en ince detaydan kulp bulma insanız tabi ki yanlışlarımız olur sana iyi davranmaya çalışan biri iyidir siz illa bi p. çlik yapıcak erkek istiyorsunuz bunu inkar etme
İyi melek görünenden kork en şeytan onlar bir de her iyi insan zevk veriyor anlamına mı geliyor bazı insanlar çok durgun ot gibi her şeyi yaşaması oturması kalkması giyimi her şeyi, onunla ömür geçirmedik diye suçlu mu olucaz
Aynen öyle bu yüzden suçlusunuz bu yüzden nankörsünüz bu yüzden bencil varlıklarsınız
Ot gibi bir yaşamı seven kişiyi sevmemek mi kötü biri yapıyor beni? Herkesin yaşam tarzı var öyle insanla kalp krizi geçiriyorum bunun neresi suç
O zaman baştan öyle biriyle ilişki yaşamıycak umut vermiyceksin
Umut verdiğimi söyleyen kim, biz burada şans vermekten bahsediyoruz şans vermiyorsunuz diyorsunuzya hani.. bak yine çelişiyorsunuz kendinizle şaka gibi
Ona lafım yok şans vermek bambaşka olay ben ilişkiden bahsediyorum
İlişkide olsalar bile niye kadına suç attın ki hemen 😄 adam ilgi göstermiyorsa ayrılır.. tanıdıkça insanları daha iyi anlıyoruz sonuçta
Bu umut vermek mi ahahhsh, sen para harcatıp gidenlerden bahsediyorsun beni onlara dahil etme
Ya havleee diyorum ki ilişki içinde kadın bencildir ve sıkılır ve gider bütün olay bu
Para olayına hiç girmeyelim genelleme yapmak istemiyorum o konuda ama onda bile kadınların %50 den fazlası artık para peşinde
Aynen öyle
Bulursun ya aramayaa devam
neden olmasın karşılaşmamışız ki
Ahah beni tarif etmiş biri ama sevmekten yoruldum
ben varım ama kaptılar
Vardır illaki
tamda beni tarif ettin xjbfjbdjb
boş ver kanka
Köle değilim
Benim cv
Yok öldü hepsi
Beni tarif etmissin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
“Yok cidden yok” derken o kadar yorulmuş hissettiriyorsun ki, resmen ekrandan geldi o duygu 🥺💔 Ama var, gerçekten var. Sadece çoğu böyle adam çok görünür yerde takılmıyor, sakin ve kendi halinde oluyorlar genelde.
Bir de güzel seven erkek, senin de kendini nasıl sevdiğinle çok bağlantılı. Peki sen karşındaki erkekte kırmızı çizgin ne, asla yoksa yok dediğin özellik ne? 💬✨